31 januari

Tidig föreläsning idag..så var tillbaka redan innan 11, då tog jag igen mig lite...framför tv.n, härligt! ;)

Sen har jag pluggat lite idag, och nu kom jag precis hem från ica..det var ett träningspass bara det, köpte 3kg potatis så..ikväll ska jag göra falukorv i ugn, gud så gott! Hoppas det blir lika gott som när mamma gör det:)

Men innan det står ett träningspass på schemat, det ska bli skönt och senare idag ska jag hänga med sara..och jonsa kanske :)

Gjorde en playlist på mobilen innan jag gick, jäklar vad bra musik jag har :)

Den såg ut så här:

Adam Tensta - my cool (förvånad själv över att jag lyssnar på den)
Good charlotte - Keep your hands off my girl (om linnea läser kommer hon lyfta lite förvånat på ögonbrynen ;) )
Basshunter - now you're gone (jaja whatever liksom...måste ju lyssna lite på den haha)
Timbaland ft Keri&nicole -Scream
Micky modelle &jessy - dancing in the dark
Lillasyster - Umbrella
(riktigt bra, mycket minnen från sommaren, när vi kunde sitta i taxin hela vägen in till etuna och tralla på Rihannas umbrella, den här är lite hårdare! haha )

och så Brittan så klart...hon är ett geni trots allt..

Återkommer senare..nu ska jag prata i telefon :)

PUSS



16.40

OH de ringde från posten i Flen precis, hon undrade om jag var hemma för de hade ett paket åt MIG som de ville köra ut!!!! Jag fick ju tyvärr säga att jag inte var hemma, men jag hoppas nån i familjen är det!!! ÅH min älskade dator är snart hemma igen! haha Lycka!

All I want is to rock your soul...

...I think I have to give you something
more than words is that something
so I show you my dreams
to make' em our dreams

Match

mitt fina leksand på tv nu..jobba på! snart bara en månad kvar...och då vet jag en som ska till leksand!

För jag älskar!

30 januari

oh vad jag är trött...kom för en stund sen hem från spölbollsturneringen, bland alla sektioner..så många matcher blev det. Vårat nollelag gick det inte så bra för, men fadderlaget kom tvåa i allafall... av 16 lag Det var ju bra!
 
Så ikväll är det gratis buffé och prisutdelning på strömpis! Blir lugnt för mig.,..åker mest dit för maten faktiskt, så åker nog hem skapligt, så kan jag plugga lite kanske..eller lägga mig skapligt..det visar sig..jag skulle kunna somna nu...


har snöat och regnar idag om vartannat....och är svinkallt nu.


jävligt intressant inlägg...men så kan det bli..


ciao

29 januari

Vi satt 3 timmar i bibblan idag, vi bokade till och med ett grupprum..snacka om seriöst! Och nu känns det ganska bra, nog för att det krävs många timmar pluggning till, men har lärt mig en hel del idag!

Om proteinsyntes och celldelning och kemiska föreningar osv...visst låter det jättekul.. hrm..

Nu har vi haft cheerleadingmöte också, och vi är riktigt duktiga..kände mig som en riktigt sådan, med hejaramsor på engelska och så byggde vi mänskliga pyramider.. med moa på toppen.. Tror att det kommer gå riktigt bra imorn!  Hoppas att jag kan få ett par snygga bilder kanske...

Nu sitter jag och kollar på den nya serien Gossip girl, jag tror att den ska vara bra, för jag har läst en av böckerna och gillade den..vad jag minns iallafall!


Puss homies

29 januari

Okej, det blev ingen träning, känner mig lite seg då...


Men nu håller jag på och diskar och chillar lite, ska gå till uni om ett tag och plugga med mina klasskamrater.
Det kan behövas, idag är det exakt en vecka till tentan..najs....


Inatt har jag drömt mardrömmar om diverse obehagliga saker...

v

28 januari

Idag har det inte hänt så mycket...hade föreläsning på förmiddan, sen har jag bara tagit det lugnt på eftermiddan...

Nu ikväll har det blivit lite lugn nollning med korvgrillning och uppdrag..jag ska sätta mig och kolla på American Idol nu. Skiter i middan...jag orkar inte..


Imorn är jag ledig på dagen, men ska nog till universitetet och plugga ett tag...tänkte träna lite på förmiddan. Och om jag gör det kommer jag vara stolt över mig själv..hoppas att jag tar mig upp.På eftermiddagen ska jag & linda träffa några faddrar och lära oss lite cheerleading, till spökbollsturneringen på onsdag.  Linda är ju föredetta landslagstjej i det, och jag är imponerad! :) Det ska bli roligt!

Var massor av poliser kring universitetet förut ikväll, vet inte vad som hänt..men vi fick inte komma nära området...scary




Timbaland ft Keri & Nicole - Scream går på repeat just nu...Den gillas.


All kärlek till er, PUSS




Nu 3 minuter senare vet jag vad som hänt...http://www.na.se/artikel.asp?intId=1281219

Helgen

Alright...liten resumé av min helg...

Nollningen i fredags var riktigt rolig..vi hade lite gasqueteori först med alla faddrar och sen blev det förfest på bärseback, och vidare till Kåren efter det..

Skitbra kväll, kan hända att det blev lite mycket, men kul hade jag! och när jag springer runt inne på kåren som mest, får jag syn på ett välkänt ansikte..Markus, "sparven" och ingen blir väl gladare än jag av att se främmande från flen..haha

..fick tips av helena om denna bild..

http://na.se/meny/vimmelbilder.asp?intVimmelId=143&intBildId=580

      

Efterfesten blev kort och intensiv, drog till ett ställe där studenter sålde korv, jag köpte 3 st..varav dessa blev den 8:e korven för mig denna fredag... och så en halv pizza...kan väl inte påstå att jag kände mig jättenyttig...Sen gick jag hem runt 03, trodde jag hade haft sönder helenas nyckel, då den inte fungerade i låset..jag stod där ett tag och slet med nyckeln... tills jag tittade mig omkring och såg att jag var på fel våning.. Bra Jobb!

Lördag gick jag upp tidigt och åkte hem till Flen... oh..vad det kändes bra att kliva av på station i flen..Möttes av den bästa. Väl hemma vankades det födelsedagsmiddag, med fläskfilé och gottigt...släkten kom och firade patriks 18-årsdag, och även ett stort Grattis till körkortsprovet som han klarade i fredags med 59 poäng..en poäng bättre än mig..vilket skit =)


Sen blev det inflyttningsfest hos eric och emma, och sen vidare till amazon. det var en bra kväll med mycket folk...

   

Hann träffa sofie en snabbis också på förfesten..men hon har jobbat idag, så blev inte så mycket mer..Men jag är väl snart hemma igen..kanske :)

Idag har varit en bra dag, vi har hunnit med en minipromenad i solen, umgåtts med familjen, kollat på innebandy och bara tagit det lugnt och myst...

Och strax efter 22 var jag här hemma i helenas lägenhet igen..

Det blev ingen lång flensvisit denna gång..

Har packat med lite mer kläder nu, så jag klarar mig ett tag till..kommer flytta 1 mars tror jag..är ju ett tag kvar faktiskt..

Har också packat med min stora kärlek typ haha, har inte nämnt honom i bloggen än..vi har inte träffats på ett par år faktiskt, dock har jag tänkt på honom då och då...vi har ju ändå vuxit upp tillsammans...så jag plockade ut honom ur garderoben...

Så här är han i egen person, Ola..min enarmade apa..han var min maskot under mina tävlingsår:

image27

wohoo

jag är full och jag längtar hem nu..fatta en stoooor kram av Victor snart....kan inte tänka mig nåt bättre!!!!snart rär jag hemma i flen igen...


ska förklara min utgång imorn eller nåt..jag har haft riktigt najs i allafall!!!

24 januari

Idag har det skrivits världshistoria kära vänner... det är knappt att jag tror på det själv, men jag var ju där, så jag såg det med mina egna ögon... Sofia Alfredsson har tränat...Bakfull! Hade först en 3 timmar lång föreläsning och det gjorde ont i huvet att röra ögonen..Sen blev det lite aerobic challenge...avancerat..


Gårdagen då, föreläsning på dagen...sen redan vid 16.30 gick jag över till en kompis kompis, blev inte så lång förfest för...alla nollor och faddrar skulle vara på Strömpis i stan redan vid 19.00 kanske..där det bjöds på gratisbuffé i form av thaimat,  men när klockan var inte ens 9..tänkte jag att jag skulle åka tillbaka till saras förfest..för att jag visste att jag inte skulle palla 6 timmar på krogen.. jo så så blev det..jag gick iväg ut i den fina onsdagskvällen, snöflingorna yrde..det var svinkallt och jag gick på bussen....som åkte ÅT FEL HÅLL!!!!!!! Vilket jag kom på en kvart senare kanske...och en halvtimme senare satt jag där på bussen..mitt ute i ingenstans i örebro förort...busschaffisen släckte ner bussen och stängde av motorn...inte en människa syntes..

Jaha där satt jag och inte visste vad jag skulle ta mig till...visste ju att bussen skulle vända och åka tillbaka, men vilket klockslag då?! Då tyckte jag synd om mig själv...kan tänkas att det föll en och annan saltdroppe ner för mina kinder...visste inte ens var jag var...la upp en flyktplan också.. jag är paranoid...

Dock 15 minuter senare eller liknande började bussen rulla igen...nu var det ju vara 40 minuter in till stan och ut till universitetet... slutade med att sara mötte mig på busshållsplatsen, då hade jag bara åkt buss i en timme och 20 minuter!!!!! och vi var på väg in till stan igen efter ett tag...Vilket jävla skit...HAHA

Väl inne på strömpis igen då var klockan typ 23.30, var det det ett jäkla drag, jag och sars svängde våra lurviga enda fram till stängning nästan, med diverse flenare...såklart... Saras polare och mina nya klasskamrater...Vi hade en bra kväll!!

Sen missade vi så klart bussen, och vi gick till max och åt...sen var det bara att traska hemåt, då snöflingorna hade bytts ut mot spöregn och var dyngsur när jag kom hem vid 03...

Men det var en bra kväll! :)


Jag har lite bilder...
      


och efter spöregnet somnade jag gott med mitt blöta hår och vaknaade upp på morgonen som den här skönheten..

image21


HAHA

Puss


22 januari

Idag hade vi föreläsning på förmiddan, sen kom Sara till uni vid lunch...och så gick vi till gymmet, första gången någonsin för mig, det var helt okej..inte lika kul som pass, men säkerligen bra för mina muskler..jäklar vad jag känner i armarna och magen... Nu har jag vilodag imorn och sen träna på torsdag igen...

Så ioch med vilodag...blir det utgång imorn :) Vi ska till strömpis imorn, ska bli kul att se ett nytt ställe och lär nog bli mycket folk!

Ikväll har vi haft spökvandring, det var spännande, men svinkallt ute...men när vi återvände till Bärseback, hade våra faddrar grillat korv..mysigt. så hängde vi där ett tag..


Imorn (idag) fyller min bror 18 år...herregud vad tiden går...tur att jag flyttat nu då kanske..:)


Idag har Victor haft namnsdag också! Grattis :)


Kingpin går på tv nu..jag älskar den filmen!

Börjar sakna min dator nu...Idag har den varit inlämnad 2 veckor..borde vara dags att få tillbaka den tycker jag..

Ska kolla på film nu..kan hända att det blir lite yogurt också...3 korv med bröd står jag mig inte på länge...

Puss

Hoppas på en bra morgondag

21 Januari

Idag har vi haft vår första föreläsning, det var okej. Har även köpt min första bok, 400 spänn gick det på..ska få köpa den dyraste till ett bra pris hoppas jag då den är ...begangnad..jäklar vad osäker jag blev på stavningen där...blev det rätt?

Sen har vi tränat idag, jag helena och hela hennes tjejgäng...första halvan var det step up andra halvan körde vi skivstång, och fy fan säger jag..det var ingen lek inte...Har inte använt mina armmuskler på 3-4 år tror jag..och det kändes.. Men oh vad nöjd man är efteråt...

Blir riktigt stolt över mig själv, och ska verkligen hålla detta...minst 3 pass i veckan. Imorn efter föreläsningen ska jag och sara till gymmet. Får se vad jag tycker om det, har ju aldrig hållt på med sånt..

Sen på kvällen är det spökvandring och sen avslutas det med grillnings på Bärseback...hoppas det inte är lika kallt som det varit ikväll..usch..

Nu ikväll följde jag med helena och gänget till deras "klubb" vi har käkat hamburgertallrik, och alla helenas kompisar blev smått förvånade över mina matvanor... Jag nöjer mig ju inte med en hamburgertallrik, utan gärna en extra hamburgare....så så var det med den träningen liksom...tillbaka på minus igen :)

Nej jag vet inte, men är ju så hungrig och så är det så gott..men kanske behöver ändra på intaget av mat...om träningen ska ge något...





Hoppas att jag får det lättare snart, jag är så känslig och känner mig så sårbar...och det enda jag behöver är stöd. Inte motsatsen...
Det är inga små vredesutbrott jag har tampats med de senaste dagarna... även jag inser ju att det går för långt då och då...Men rår inte för det...
Du har alltid haft den inverkan på mig, minsta lilla och jag exploderar...
Men hoppas att det ska bli bättre med tiden...


Puss homies...

pics

kom hem från sara och jonsa nyss, vi har delat på en flaska rödvin och bara tagit det lugnt...det känns bra. trots att jag trivs riktigt bra, känns det nästan som att komma hem för ett par timmar bara...

Vi har gosat och haft det bra...

image13

Denna kille var ju supermysig, även sara&jonsa men fick tyvärr inga bilder de ;)


Har även massa andra bilder som jag inte lagt in än...så titta noga nu vänner.

De här två bilderna är från i tisdags då jag och Soffan åkte till Etuna för finmiddag. Vi gick på Centro, som är gamla Rolling, kändes helt sjukt...det var såå fint och lyxigt..toaletten såg inte ut som förr, och stringtrosorna från toadörrarna var borta, undrar varför... haha

  


Här är min nollebricka..inte så stilig dock..



Här är våran tårta från idag...stackars kille som tappat armen, och förlorat en hel del blod...död tyvärr ;)




Så det var nog de jag hade förtillfället...har inte haft med kameran än, men ska bli ändring på det.


Pusspuss

20 januari

Idag har vi haft tårtbakstävling, vårat lags tårta kom sist tror jag..den var väl inte jättevacker. MEn i slutändan var det bara våran som blev uppäten, alltså inte finast men godast!


Men annars har det varit en lugn dag...gick till ica och skulle handla men hade glömt min pengar här hemma...de få jag har haha, klantigt... men hade råd med det jag behövde iallafall..yogurt..=)

Nu har jag precis lagat potatismos och korv...och ätit upp. Blev så stolt över mig själv och känner mig vuxen..
Pratade dock med bror nyss, och hemma i flen äter de smörgåstårta..JAja då var jag inte lika glad längre..gud vad gott det vore..

Nu ska jag snart gå till sara&jonsa...vi ska nog hänga lite i soffan :)

Imorn börjar skolan på riktigt..det blir nog roligt! Har bokat träningspass också...step up&styrkepass..Blir nog asbra. Har precis lagom lite träningsvärk kvar för att kunna köra hårt imorn...


Puss

19 januari

Min natt som skulle bli så skön tänkte jag..jo tjena..tror jag vaknade 10-15 gånger av det blåste så pass mycket att jag fortfarande utan tvekan tror att huset flyttats från sin ursprungliga plats...Storm..minst..orkan kanske..

Men klev dock upp hyffsat utvilad runt 11.30...la mig i soffan och kollade på tv sen..vid 14 träffades vi vid pressbyrån allihopa och så har vi lekt lekar på campus, vi fick en paus mellan 16 och 19 så då har vi hängt hos en kompis..kollade på polisskolan och det var ju roligt..

Sen bar det av till bärseback, där resultaten av lekarna och tipspromenaden skulle redovisas..mitt lag vann ej. Inte förvånande. Sen gick vi till kåren lite senare där de skulle ha handbollsmatchen på storbildstv, dock utan fungerande ljud så vi vände och gick tillbaka.. Strax efter 21 var jag faktiskt så trött att jag inte orkade mer..gick hem hit och la mig i soffan igen..precis som dagen började..

Nu ringde Soffan från fest i hemtrakterna, det var När Sofia dansar Go go på högsta volym! Det är najs. den låten blir man glad av!

Linda en av tjejerna jag hängt mest med, var i thailand samtidigt som vi var där...till och med på samma full moon som vi..vem vet, vi kanske träffades där nånstans på stranden..;)

Nu blir det sovdags snart...ryktas om tårtbakning imorn, då Snödagen blir inställd som det ser ut nu...

Puss och sov gott.


OOOOooh...trött

kort och gott har haft en kanonkväll..men sååå lång. så jag pallade inte mer..har precis kommit hem från efterfest där vi käkade lite nachotallrik hur det nu stavas...N'r vi stod och köade för att få ut våra jackor stode folk fortfarande köande för att få komma in..ni kan ju tänka er..kaos..


Höll på att börja grina när adagio for strings spelades...tänkte på truki och stefan som Älskar den låten och jag med..hade velat dela den stunden med de...har svårt att vänja mig, nytt liv nya människor.. nästan så jag grinar nu med...

Saknar mamma,pappa, patrik och victor...och blir arg på mig själv för det.....:(


Såg precisn att jag brutit av mitt kontokort..kan väl inte påstå att det var det bästa tillfället att göra det på...


så här fin var jag iallafall i början av kvällen
   

är inte lika snygg nu...tyvärr
 
ska bli såå skönt att sova ca 10 timmar  och sen på´t igen 14.00...



Tänker på er och älskar er som förtjänar det...

PUSS

Night

Oh vad jag är trött i huvudet...

Jag sitter här hemma i helenas lägenhet..Hon är hos mattias. Jag trivs här framför tv.n... =)

Och jäklar vad trött i kroppen jag är också...känns att man rört på sig

Har varit hemma hos sara och jonsa ikväll..Det var mysigt :) Gick hem alldeles själv... hittade både dit och hem. tänkte att hittade jag dit dyngrak i våras ska jag väl hitta dit när jag är nykter..och det gjorde jag...nästan


Känns lite skumt allting... jag har väl fortfarande inte förstått att jag INTE ska åka hem på söndag...

Imorgon ska vi fixa lite, gå på promenad..kika runt bland husen, sen in till stan...17.30 börjar nollningen. Sen blir det kåren, för de flesta tror jag...hoppas man kommer in!


Sen är det två veckor fullt upp...ojoj...


Nu fick jag precis syn på att kameran har tappat ännu en skruv...det var inte bra. nu finns det inga kvar på undersidan..jag har inte råd att köpa ny... inte med mitt nya liv. Och så vill vi ju till Thailand om 11 månader..Då ska det läggas undan pengar varje månad... Eller nåt.

Nu ska jag diska och äta blodapelsin :)

PUSS





17 Januari

Min första skoldag är slut nästan...det har gått bra. Vi är mååååånga brudar i klassen, det blir nog bra det=)

Träffat ett par kändisar har jag gjort idag, mina båda jobbarkompisar som ska läsa här stötte jag på på en gång nästan...Johan G dök upp när vi satt och käka lunch... :)

Och när jag ändå har ett nytt liv nu, kom precis hem från träningen...herregud..mitt första pass på 3 år nästan...;)
Känner mig så nyttig..haha

Minst tre pass i veckan ska det bli...inklusive gym..tror jag...

Kära Vänner!!! jag har min första tenta om 2 veckor...varför ligga på  latsidan... Så mina två böcker jag behöver nästa vecka kostar över tusenlappen! härligt!


Återkommer senare. nu ska vi äta pasta...otippat haha


Pusspuss

Framme

Nu är jag framme i örebro! jag överlevde resan, och helena mötte mig på stationen...sen gick vi och klippte mig...


JÄTTEKORT!! Har nog inte haft så kort hår sen jag var 5 år kanske...kan lägga in en bild imorn


Nu har vi haft pizzakväll här hos helena..Det har varit najs!


Sovdags,så jag kommer upp imorn...


undrar vad jag har för klasskamrater..;)

Puss

16 januari

Nu åker jag snart. Åker o åker...flyttar, heter det ju. Jag är fortfarande inte nervös...jag har bara grinat konstant i 20 minuter nu, sen vi lämnade victors hus, åkte en runda på stan och jag kommit hem hit...Så nej jag är inte nervös...Inte ett dugg.


Fy fan.


Helena ska stå och möta mig vid station i Örebro. Det känns tryggt.


Känns tungt att åka ifrån min familj, Sofie,Victor,Jeppe och Stefan..


dock åker jag ju inte sååå jättelångt...men det känns så


Puss

15 januari

det går inge bra för mig....jag är jättearg och ledsen på mig själv...


Skjut mig.

Supertrött...MEN..

...Snälla låt detta gå vägen nu....Ge mig en lägenhet. Jag blir glad över den på bågen.
för nu är jag så pass nervös att jag tar nästan vad som helst...Nästan :)

Tänk om jag inte får någon av de...Då vet jag en som kommer vara måttligt förbannad på sig själv....


Har pysslat med bloggen nu...Men står fast vid att utan photoshop, blir det inte bättre än så här...


Har haft en mysig kväll... :)


Ska sova nu. Hör av mig imorgon....förhoppningsvis...om allt gått bra...:)


PUSS och godnatt


14 Januari

Härliga dag! Svårslagen.

Blev  hämtad av Sofie vid tolv på förmiddan, solen sken, inte ett moln på himlen! Idag fick jag rida Windy, 28 år och piggare än jag vet inte vad...har redan träningsvärk både i armar och ben! Stark som fan var han. Men vad härligt vi hade det...nästan så att jag känner mig lite solbränd i ansiktet..kanske bara inbillning :)

Sen kom Malin förbi, och det blev lite kebab idag igen...snacka om att jag kommer behöva träna snarast!!

Nu har jag och victor precis varit och hälsat på Eric och Emma i deras nya lägehet. Skitfin och jättestor!

Snart dags för Idrottsgalan, det ska bli roligt att kolla på! Får se om vi orkar hålla oss vakna... Jag är i allafall totalt slut


Lite pics!!

     

image5

13 Januari

Det har varit en skön dag...
Jag och Victor har varit i eskilstuna och hämtat hans telefon som varit på lagning. Hoppas den fungerar nu, för den är ju såå fin! Jag fick köra också...bara det är ju skitkul!

Första dagen på hans jobb nu också..snart har han jobbat i 3 timmar...hoppas det går bra :)


Annars har jag mest slappat i soffan, bäst att passa på... hihi


Fick panik igår då jag gick in och kolla läget med lägenheterna, och det blivit något fel...stod att man var tvungen att gå på visning innan man ens fick tacka ja. Stod namn och nummer till personer man var tvungen att prata med... Det var en sekund då jag trodde att jag ska bli tvungen att åka imorse och kolla på lägenheterna... då det är sista dagen imorn...Men ringde Helena, som ganska snabbt kunde lugna mig med att säga att de gjort fel...när det gäller studentbostäder får man ju inte ens gå på visning.
det jag oroar mig för nu är att mina JA:n på lägenheterna, inte registrerats, tror jag...eftersom man inte fick tacka ja....
Men men...Det blir nog bra :)

Adrian finns ju kvar...Jens husvagn... Jens hade lovat att han kunde skriva Camp Sofia på den...Bara det liksom...och Sara sa att jag kunde få bo på deras parkering. Så det här ordnar sig...
åh om ni ändå kunde höra ironin i mina tangentslag här... ;)


Imorn, får vi se vad det blir för något skoj..

PUSS


Men dö då tomtejävel!

Taxi Sofia har åkt ett par mil inatt igen...som tur är så slipper jag hämta de...Stefan, Danne och Truki var sååå sugna på att se Petter på Lotus..kom igen...

Jag har ont i huvudet...

Kanske borde sova...dock vet jag att jag kommer bli störd av telefonen inom några timmar i allafall :)
Vilket jag också vill....
Vem kom på spelet poker undrar jag...hoppas han ångrar sig....



Känner mig smått stressad, ge mig en lägenhet och jag blir lugn och harmonisk...Utan tvekan. Inte många dagar kvar nu...

Imorgon är sista dagen då jag inte har något planerat på.....eeh..typ ett halvår?
På måndag ska jag och sofie antingen till Stockholm, eller så skiter vi det och rider istället...Det visar sig.
På tisdag kväll ska vi (jag och sofie) till etuna och käka lite avskedsmiddag, och kanske klippa oss lite..
På onsdag....vet jag inte vad jag ska ta mig till..och sen tar jag tåget till Örebro på eftermiddagen..haha...


på vägen hem från etuna nyss, lyssnade jag på rix fm partyzone eller vad det heter..då spelades: Snap- Rhythm is a Dancer

Och satan vad bra den låten är, man glömmer lätt bort den...

Nej jag har jätteont i huvudet nu...måste....Sova!

Puss

12 januari

trogna läsare som följer mig i min jakt på ett liv....

Nu ligger jag på andra plats på båda lägenheterna, förmodligen så är det kanske samma människa som ligger framför mig, vilket innebär att han kommer ta den större lägenheten och jag får den mindre..men det duger åt mig! Eller så kanske det är två olika som ligger framför mig, då kanske jag inte får nån alls...det vore inte roligt..haha

Det visar sig!


Och nu är Victor hemma, forever! :)


Ska kolla lite innebandy idag..och äta lite korv tror jag, dricka varm choklad...på läktaren. det är najs :)

Puss

11 januari

Ja idag har jag fått en lägenhet. Och idag har jag tackat nej till den lägenheten. Men 19.9 kvadrat med kök och toalett blir jävligt litet... Så nu har jag ett sista hopp, får se om de går...annars får jag väl bo i Adrian. Jens husvagn...haha...Jättefin ska den visst vara...säger sofie...säkert...

Nej men jag hoppas att detta ska lösa sig.. på nåt sätt...


Ska snart ner på stan och fika med Sara. och ikväll kommer sofie hem till mig, vi ska kolla på Let's dance. Najs!


Jag hör av mig sen...
Puss

snart sovdags...

Jag har precis kollat på filmen American History X, hemsk film. Har sett den förr...
Den är väldigt bra, men satan så sorglig i slutet..jag börja grina som vanligt, eller grina o grina..ett par tårar kommer ju alltid... det var likadant med Black Beauty, VHS-film som jag fick när jag var 7-8 år kanske...såg den en gång sen väntade jag minst 7 år innan jag såg den igen,hästarna som var så kära och så tvingades de ifrån varandra... fruktansvärt sorglig film och läskig när man är så liten...haha Black beauty liksom...


På bättre humör nu.

Imorgon åker min backpacker-ryggsäck till Thailand. Alldeles ensam..Nejdå, Jens har fått låna den. Avundsjuka är vi på de! :) Men jag ska också åka, om ett år har jag tänkt....Eller nåt.


ny dag och nya tag imorn...

Puss

10 januari

Men snälla. jag har väl aldrig varit med om något segare....Hur länge kan man sitta och behandla ett JA eller NEJ?! Så lång tid ska det väl inte ta...

nu har jag iallafall hunnit varit på hvallen, brännt mig i ansiktet, simmat lite med mamma, varit grinig mot Victor i telefon, och frysit handen av mig... och och och jag tror jag svälter ihjäl nu...


På dåligt humör ja. Är förjävla kallt här inne...och jag har endast mig själv att skylla...Jag har inte eldat.
Jag tycker inte om varma saker...häromdagen när jag lagade mat, råkade jag bränna mig lite på stekpannan, och av mina kraftiga reflexer slog jag handen upp i lampan på fläkten...det var nästan så att den sprack..

Dock älskar jag annan sorts värme...från människor,djur och solen! ;)


Imorn, ska jag fika med Sara som kommer förbi Flen, en snabbis! Innan hon åker tillbaka till Örebro. min framtida hemstad för ett par år...

Jävlar, en vecka exakt idag!! Skjut mig.


Helena har lovat att sova hemma hos sig själv min första natt där, så jag inte blir för nervös inför inskrivningen... är evigt tacksam att jag får sova där, och även Sara och jonsa har ju erbjudit sig en sovplats...Tackar ödmjukast. Lär hänga lite där med :)

Nej jag vågar inte...

Här är min stora DRÖM och jag vet att den kommer bli sann, en vacker dag! :)

10 januari

Åh.....

gick in på Öbo nu. Detta är vad som står vid lägenheten nu "Behandlas" KOM IGEN! Ge mig den!


Jag är trött idag. Ska gå och simma med mamma sen, eller om jag bara solar...lat


En annan tråkig sak, Det rinner ur mina ögon konstant och jag har nyst 5 gånger på 10 minuterl...Grattis sofia..förkyld måntro.. Ont som fan har jag i ögonen också

9 Januari

Jag har ännu inte fått tid till det jag skulle skriva om från början..men det kommer nog senare ikväll, jag har iallafall vänt på dygnet som aldrig förr...Inte bra!


Men i allafall, nu har jag hjälpt Åsa med hennes nya blogg, skitsvårt är det. Men man lär sig ju mer man håller på. Och det blev ganska bra. Inte perfekt men...
Jag ska fixa till min egna också snart... Vore kul med Photoshop. Det vill jag ha!


Blir lasagne till middag. Gud hör bön...Ljuvligt!


Och, finns ju ett födelsedagsbarn idag också kom jag på! Eva blir hela 19 år idag! Herregud...en annan är väl typ 30 bast snart...


Puss så länge

Ny dag

Idag kära vänner vet jag vad jag ska skriva om.... det tänkte jag på inatt...


Men ska äta lite mellanmål först.


och jakten fortsätter...känner mig helt yr... Kan jag inte bara få en jävla lägenhet nu



och titta här...nice va?! delica.blogg.se

det här med länkar har jag inte fattat än...

skitdag..

Jag har verkligen ingenting att skriva idag...finns ingenting att berätta, och jag har ingen fantasi till att komma på nåt eller...


funderar på vad jag ska hitta på imorn.... Jag tror nog att jag är ganska rastlös egentligen...men jag inbillar mig att jag trivs med det här...

Jävligt tomt är det här hemma nu...skittråkigt...




Något man har väntat på i 2 år händer 5 dagar innan jag flyttar härifrån, höjden av ironi...



8 januari

Nu händer det lite grejjer igen...Men håller det för mig själv ett tag till, bara för att slippa all besvikelse när det inte blir som man vill ;) Men alla som ska, håller tummarna =)


Vore en lättnad... Trots har jag inte förstått någonting än...folk frågar om jag är nervös..Näe, vadå...jag glider ju runt här hemma som vanligt, tror nog inte att jag kommer fatta att det verkligen är sant förrän jag väl är på plats...


Nästa gång vi ska ha "hemvändarfest" är 8 mars, och då kommer även jag hem... kommer kännas skumt!Jag är ju alltid redan hemma i flen...=)


Ikväll har vi hängt hos Sofie, och i vanlig ordning...massa gott! Glasstårta...mmm.. Jag och åsa har varit där. Vi har planerat våren lite, så 19 april bär det av mot Karlstad. Så mycket är bestämt. Sen får vi se..

Imorn kommer de och hämtar min dator, hoppas detta går snabbt...förra gången var den borta i 3 veckor...Jag har liksom inte tid med att vara utan...


Wish me luck!

PUSS

6 Januari

Vilken dag...

Den har präglats av vintersport! Och det är så kul!
Satt imorse med ett stort glas te...Sen Var det ju Kallas tur att visa vad hon gick för! Starkt gjort...veteifan om jag ens skulle kunna ta mig mig upp för backen..med skor och grejjer...

Farmor och farfar har varit här idag och käkat middag och så. Alltid lika kul att träffa de!


Jag är inne på obo.se ungefär en gång i timmen..bara för att hålla koll på lägenheterna. än så länge har de inte överstigit min poäng och det är ju bra. Fatta om jag skulle få en 2:a på 35 kvadrat! Det vore riktigt najs! =)


Jag har fått låna victors psp, så att jag har nåt att leka med, nu när han är borta en stund..och datorn kraschade..jag måste ju ha nåt att göra...de 2 veckor som är kvar...AH


Har varit underbart att ha alla hemma för ett tag, kanske det bästa med jul och nyår...Men nu har snart alla åkt tillbaka till sina ställen...


Puss


5 januari

seg dag har det varit, mycket sport på tv, och det gillar vi...Jag mamma och pappa satt bänkade i soffan och chillade lite.

Ishockey på kvällen, hade tänkt att sitta hemma och kolla på våra VM-juniorer. Victor tyckte dock att jag skulle komma till de, där de spelar poker, varje helg numera. Massa vuxna människor som jag aldrig sett förut. V lockade med ishockey och som han sa "det finns ett jättefint barn här också" haha då gav jag efter....och visst var hon söt lilla tjejen...hon kanske var runt 1½ år. Hon roade mig iallafall bland alla fulla pokerspelare. Nyss hemkommen därifrån...

Vi sitter vid varsin dator och chillar nu...jag har ju inte fått mitt dagliga behov att datorn idag :)


Ishockeyn, fasen vad spännande det blev! Och jag tycker de svenska killarna var duktiga =)


Imorn, kanske det händer något roligt....eller mindre roligt...man vet aldrig...


Puss från mig


hrm

Jag är fortfarande arg. Men på lite bättre humör nu iallafall.


Fick sällskap i soffan framför ishockeyn som gick skitbra! Heja Sverige! Så då blev jag nöjd...;)


Och så måste jag berätta vad som hände igår i scaniarinken, för det var roligt tyckte jag...


I malmköping på vägen upp blev victor stoppad av polisen, så det var ju inte alltför roligt...väldigt frustrerande. Men han körde inte fört fort eller nåt sånt... men lite böter blev det tyvärr

Ialla fall väl framme i tälje, gick jag in på toa där båda toaletterna var upptagna, så jag ställde mig och väntade, ringde sofie som ringt såg jag... Så jag ställde mig och berättade att vi blivit stoppade av polisen, och det var skitdåligt och fan vet vad... Sa inget dumt egentligen, bara att det var dåligt tyckte jag... då öppnas ena toadörren, där står en kvinnlig polis och ser mig rakt in i ögonen, hon har hört allt.... haha Men hon ler bara och säger "ja jag är också polis" Jag blev något ställd! Ler ett fånigt leende tillbaka och går in på toa....puh


Nu ska jag snart göra mig iordning för en tripp till Sparreholm. Får se vad kvällen bjuder på..Blir lugnt i allafall.


Och ja, jag är fortfarande arg på min dator. Sofia ringde också och sa att det inte gått att ringa mig på en hel timme...telefonen kanske är inne på sin sista refräng den med...det vore nåt... Jag som är Så rik


PUSS

Vilket jävla skit!

Att det alltid ska hända mig...jag fattar inte...



Imorse när jag skulle sätta på datorn....nej men då tjuter den så där som den gjort en gång förut....


Nu har jag försökt få igång den 8 gånger, den tjuter fortfarande bara....vilket jävla skit!! Bara att skicka in IGEN!!!!!!!!!!! Tredje gången gillt kanske!! Har fått förlängd garanti iallafall sa killen i telefonen, det var ju schysst.... Men anledningen till det är ju att det blev nåt fel på datorerna i produktionen...för 1½ år sen...Perfekt!

Så råkade jag ta bort alla bilder från bloggen också...så bilderna från nyår har blivit riktigt fina röda kryss istället!!!! titta och njut eller nåt....Och jag kan inte lägga in de igen, för nej just det, DATORN STARTAR ju inte!!!

Undrar om de kommer rensa hela skiten....Då försvinner en hel del som jag inte vill bli av med. Har tänkt ett par dagar nu att jag skulle rädda allt, men nu hann jag ju inte det....


Fy fan

3 Januari

Precis hemkommen från Södertälje. SSK- Färjestad stod på schemat idag. Det slutade 2-0 till Färjestad. Det var bra, då var iallafall Victor glad.


Leksand däremot spelar inte förrän på söndag. Victor har dock lovat mig att vi ska åka till Leksand "nån dag"
Annars får jag åka själv, men det känns inte så kul... Så hoppas han står vid sitt ord!


Idag har pappa fyllt hela 46 år, inte så många år kvar till 50. Hoppas han tar med sig hela familjen ut på nån resa då :)


Fick inte lägenheten jag hoppades på, så visst, är ju lite nervös och så... måste ju ha någonstans att  bo, Och det har jag ju, tack vare fina vänner i örebro. Men, vill ju ha något eget, nu har jag anmält mig till en annan, den är väldigt liten, men dock mycket fräsch! Inte som alla andra lägenheter som ligger ute just nu...ja, för jag är ju kräsen också haha... tänker inte bo på Grankotten, för där kan man sitta på toa och steka köttbullar i köket samtidigt...mmm ni kan ju tänka er den planlösningen, och en inte alltför stor lägenhet. Det ordnar sig nog!

För idag är det exakt två veckor kvar till jag börjar...ja jävlar..

Puss


Nytt år!

Nyårsafton blev lyckad. God middag, och det bästa sällskapet som går att få! 17 stycken tror jag vi var...Bara de närmsta ;)

vid tolvslaget var vi nere vid torget,som de flesta andra..och det är najs! Så får man iallafall skåla in det nya året med alla människor som inte kan vara på samma fest som en själv...

Jag lägger in ett par bilder här...

    


   


 

      < - -Jag och min Linn




Jag och de fina systrarna Wahl!! ;)
 

Ja det var nyår i bilder! Och dessa är bara några av de! Kul hade vi iallafall!


Idag har vi hängt hos Sofia på kvällen, pratat o pratat, när man inte träffas så ofta, har man mycket att ta igen, igår pratade vi i ca 7 timmar allihopa..

Brann i Brogetorp inatt, fanns ingenting kvar av huset nästan, tur att det inte fanns några människor där inne.



Puss

RSS 2.0