30 maj

Oh det här är en sån där bra dag, då man bara njuter av att finnas till!

Gick till skolan i förmiddags, väl där mötte jag moa,markus och annemie, och då traskade vi upp till mig på grankotten på en gång, och åt lunch vid det nya stället här uppe,  tacosbuffé, supergott var det! hoppas det stället stannar kvar och lyckas gå runt..nära till kaffe och gott =) Sedan gick vi tillbaka till skolan, och satte oss på gräset och pluggade ett tag, sedan hade musikhögskolan avslutning idag, så de hade byggt upp en utescen utanför..och det var livemusik och grejjer, men även konserter inomhus, det är konserter enda tills inatt...

Men så var det dags, nostalgitripp på hög nivå:


Yeah, spice girls! De var skitbra! haha...riktigt kul att se!


Och vi hade det så fruktansvärt bra...man kan ju inte annat än att njuta



Sen låg vi på min gräsmatta ett tag och pluggade...

Och nu har jag varit på studentgatan ett tag, och precis när jag skulle gå hem mötte jag Nanny, som undrade om jag skulle på studentfesten på amazon imorn, det hade jag väl inte tänkt..men..haha...hon sa att hon skulle köra hem själv till flen imorn så..ja jag kanske hänger med hem...Det blir isåfall min fjärde studentfest i rad..inklusive min egen..varför missa denna.. :)

Och så vore det ju riktigt mysigt att få komma hem för ett dygn...innan det blir plugg 24/7 resten av veckan..

Ja vi får se! :)

Puss



00.44 update...

det blir mitt 5:e i raden kom jag på..satan vad gammal man börjar bli... nästa år är det brors tur.. men sen är det väl inte fler?

Har pratat med linn också..hon har gjort mig supersugen på att skaka lite rumpa på amazons dansgolv imorn(idag) haha...

tjunionde maj:

HAHA  och självklart dagen till ära:


Virre ;)

titta på denna brud, Veronica Wagner!

Hon är så cool, lagom kaxig, och jag håller båda mina tummar för att hon får åka till OS, som hon redan är uttagen till, nu ska bara SOK bestämma vad de tycker, då blir OS ännu roligare!

SM är nästa lördag, det är då det är dags...


29 maj

victor ringde och väckte mig vid 09, rummet kändes som en bastu, och jag skulle precis somna om då de börjar klippa gräset här utanför,dålig tajming. Gick ut och sola vid 11, vid 12 gick jag till uni och fikade med en bakis Sara haha...åt kladdkaka, helt sjukt gott!

Sen hade vi 3 timmar föreläsning, sista för terminen wohoo...
Traskade hemåt, och stannade ute på gräsmattan och pratade med min granne, trevlig tjej...Så blev det lite action också, en brandvarnare har stått och tjutit i 2 timmar..så brandkåren kom förbi med rökdykare och kofotar...dock falskt alarm tror jag...men kul att det händer något.

och sedan när jag kom in så såg jag att jag hade klarat omtentan som jag gjorde 17 maj...Så dagen har varit kanon! :)


imorn ska jag träffa claire och cicci vid skolan, för att plugga..så jag håller tummarna för sol, vi tänkte lägga oss i gräset någonstans!


nu hör jag ett brandlarm till..kanske är nåt som går :)

Puss


Hemlängtan

För lite bilder här inne tycker jag...

Två otroligt snygga människor haha















Jag vill hem till dessa människor, till Flen

Surprise!!!

Blir inget imorn heller...det kunde man ju fatta...Trist för oss bara.

Nu har jag pluggat, och spelat poker, jag ledde ett tag, det var en underbar känsla, sen slutade jag 6:a iallafall..så vann lite money =)


Har varit helt underbart väder ute, jag har solat lite, solen tar otroligt mycket.


Och just det... Jag vill hem!

28 maj

Blev ingen obduktion imorse, vi gör ett nytt försök imorn. men då blir vi dubbla grupper på 24 st...det får väl funka! det är sista chansen, men jag förstår människor, vem vill dö denna årstid..:)

Vi kommer som sagt bara få se en kropp, inget ansikte, och en människa som somnar in naturligt, eller på sjukhus, när man alltså vet anledningen, alla olyckor, eller fall som man inte vet varför denne avlidit, kommer till rättsmedicinska. helt annorlunda! Såna som CSI-människor. Och inga barn får vi titta på, tack gode gud för det...

Jag tror nog att jag kommer klara av det...det känns så iallafall.  Jag har aldrig svimmat och tror inte att jag kommer göra det imorn heller...Det kommer nog gå bra.
Sen klockan 13 har vi vår sista föreläsning för terminen, 3 timmar Infektioner, sen är det råplugg som gäller...Men snart är det över


Nej laga mat var det...


Puss

27 maj

Snart dags för lite lunch...

det är underbart väder ute, hoppas det håller i sig till ungefär slutet av september, det vore lagom! då skulle inte jag klaga...

här bor jag, mysigt va? haha:



Snart ska vi ha 3 timmar föreläsning om infektionssjukdomar, sedan har vi faddermöte, och efter det ska det bli fadder-kickoff ikväll, med grillning och diverse dricka...Dock, så är det imorn vi hoooopppas djupt på att vi ska få gå på obduktion, så kan inte påstå att det vore en bra idé att komma bakis till det, obduktion kan vara absolut sämsta stället att vara bakis på haha...Så det blir högst två cider, men desto mer korv med bröd :)

Låter hemskt och säga men, hoppas det finns ett lik, vi vill verkligen få det här gjort nu :)



Jag börjar räkna dagarna nu, om 11 dagar kommer Victor hit, fredagen innan tentan, och sen dagen efter gör jag tentan, och därefter åker vi till Flen så fort som möjligt, och sedan upp till stockholm, och lite kryssning! Herregud vad skönt det ska bli, jag vill inte verkligen inte vara här längre, vill bara bli av med tentan, och ha sommarlov nu! aaah haha

ciao :)








26 maj

Jag är så fruktansvärt trött på min blogg, så nu valde jag det här så länge, så får jag fixa det om 2 veckor när man har lite mindre att tänka på...

Det är ångest på hög nivå nu alltså...tentan kommer bli förjävlig! Måste klara den..jag vägrar sitta och plugga mitt i sommaren..


Nu är det poker som gäller, hänger i venten med Fagge,Carola a.k.a victor och jeppe, och truki...blir lite trevligare då =)


Puss

Swe

Go Sweden!

Det där var en vacker syn, nationalsången, strålande solsken, och människor med öl i händerna som bara njuter! :D

Det jag absolut hoppas mest är att ingen blir skadad ikväll, det passar sig liksom inte! Det har vi så det räcker ändå!


gör lite schyssta mål nu!


Happy ending

Nu har jag suttit och spelat poker i 2 timmar...och jag blir lika förbannad varenda gång. Det är knappt att det är roligt ens, men jag vann iallafall 2 $ :)

Man borde åka till USA och shoppa järnet nu alltså, eftersom dollarn ligger så jäkla lågt för tillfället...

Jag har bokat klipptid nu också, men har beslutsångest om jag ska spara ut håret igen, eller låta det vara så kort som det var i vintras...jag är lite osäker, men det lär ju visa sig då...Man vill ju vara fräsch till sommaren...


Sov gott!

Puss

25 maj

Det blir alltid samma sak! Sverige höjs till skyarna och så går det åt helvete... som vanligt! Nästa år ska jag inte kolla på det där jippot...:)

Av norge fick vi 7 poäng, stackars truki röstade 12 gånger...Det var väl bara han i hela norge som gjorde det! för ingen nytta =) Haha

Nu har jag legat ute och solat en stund...men blåste lite kallt tyckte jag, ska göra lasagne idag...det bästa som finns nästan :)


Nu vill jag bara hem till Flen, och allt vad det kommer föra med sig!! SOMMAR! :)


Grattis mamma :)

eurovision

snart dags för schlager! Hoppas det går bra, men förmodligen blir det väl som vanligt, och den sämsta låten av alla vinner väl! så brukar det vara!


Och vår alldeles egna SchlagerTruki är laddad i grannlandet,norge. han har nöjt påpekat att han kan rösta på Perelli, och har fyllt på mobilen...herregud truki! Man blir inte förvånad längre :)

Ska börja göra mig iordning och sedan traska ner till Studentgatan! Får se hur kvällen slutar :)


Puss

Det bästa...



bara för att jag älskar!

Jag har aldrig mött någon annan än jag själv som älskar djur så mycket som jag gör... djur är det bästa jag vet!

Nu när jag kom in så stod Sudden i dörren, jag tänkte att nu har han väl tröttnat, och nu bryter helvetet löst, men nej, han var bara så superkelig, och följde mig runt i lägenheten..så himla mysigt att få det välkomnandet Det vill jag ha varje dag!

De bästa av de alla är ju inte längre vid livet, Stampe, Nasse och Bossen. Det är typ 4 år sedan bossen avlivades...dagen efter min 18-årsdag...jag kom hem från skolan, och då stod mina grannar på deras tomt och sa" han är borta nu", jag var väl nästan beredd på det, Han var en glädjespridare om någon....




Hemkommen

nu har jag precis kommit hem från förfest, lite vin blev det...så det är klart man blir sugen på att gå ut! Men jag orkar inte.

Trevligt var det i allafall!  så hoppas brudarna får roligt på kåren ikväll :)

Puss

23 maj

Nu har vi gjort stan! men har inte handlat överdrivet mycket, måste spara de slantar man har! Köpte ett par snygga pumps, ett solpuder, och ett par solglajjer! :)

Och imorse kom Sara med den finaste av de alla! han ska sova med mig inatt...iih =)







får se om han håller sig lugn, han får ju inte gå ut...han kommer bli tokig på mig till slut! Men kan inte göra så mycket åt det...

Puss

Ibland har man tur...

Precis hemkommen från Annemie, från andra sidan stan! vi har haft skitmysigt med, tacos och rödvin, schlager och skitsnack... vid halv 12 skulle vi kolla när sista bussen gick hem...Jaha, den gick 20 minuter tidigare. nästa buss gick 06.06 i morgon bitti.

först tänkte vi att vi skulle gå hem, men inte bästa idén kanske...

Med en halvtimme kvar till 25 maj, så, jag hade 30 kronor på kontot, Linda hade 50, vi hade kanske kommit halvvägs hem... haha..så vi satt och vänta, och som vi trodde vid tolvslaget, trillade det in 5 friska laxar på kontot! det var najs!

så vi beställde en taxi hem, och nu är jag hemma!

Sov gott!
Puss

22 maj

Jaha det där gick ju bra....eller inte! Jag kom in på blodcentralen på USÖ 10.52, 10.54 gick jag därifrån, damen i receptionen frågade om någon hade kollat på mina blodkärl..nej sa jag, och fick sätta mig i en stol, och hon kände, bad sedan en annan dam att kolla på mig..."Tyvärr, du har för små blodkärl, vi kommer bara att sticka sönder dig med våra stora nålar, tack för att du kom" Okej sa jag, och gick...det var lite trist tycker jag, men det kunde man väl ha förstått...

Så var det med det... får väl göra något annat för välgörenheten då, ge pengar till rädda barnen osv... =)

Imorse vid 6 ringde Victor, när han slutat jobba...vi har pratat i nästan 6 minuter, och jag minns ingenting..det tycker jag är roligt. Undrar om jag är rolig och prata med när jag knappt är vaken, om jag säger något vettigt haha...


Efter jag varit på blodcentralen, satte jag mig i skolan hos Helena, vickan och camilla, de kämpar på med sin C-uppsats, verkar skitjobbigt..men vi började prata om att "löningen" kommer imorn, hela 5600 får vi, och så nämnde jag att det går ju åt 2000 till hyran också..då Camilla som bor i samma område, att vi faktiskt redan har betalat den hyran, och inte har någon hyra förrän i augusti! ÅH jag blev såååå glad!!! tjohoo! Då kan jag beställa klipptid, och jag kan färga håret...innan sommaren! jag kan handla massa goda grejjer på kryssningen, och jag kanske kan leva ett normalt liv innan "skatteåterbäringen" kommer innan midsommar!

och kanske köpa bikinin jag visade här under...den kostar ju inte som en bikini i Thailand direkt! 

Ikväll ska jag och Linda åka till Annemie, tacos och lite vin blir det! Kanske schlager om Annemies kille tillåter det :) Vi får se...mysigt blir det!


Och slutligen, såg dubbel-avsnitt av DH igår, säsongsavslutningen, antar jag, och jag säger bara, herregud...vad spännande! hur länge ska man behöva vänta till nästa säsong börjar...?


Puss

Snygg!

Oh! jag vill verkligen ha den!!! Jag vill!!!



Men hur ska man ha råd med den.....?

21 maj

Skönt att vara av med alla seminarier nu, bara att börja plugga till tentan ordentligt nu!

och..jag har verkligen ingenting att dela med mig av idag... har inte hänt någonting...och jag har ingen fantasi!

Imorn ska jag först till blodcentralen, det ska bli roligt och sen kanske plugga lite..

Nu lite fotboll och diverse...:)

puss


20 maj

Igår morse ringde de från blodcentralen i Örebro, så på torsdag kl 11 ska jag dit och ta lite prover, och kolla om jag duger till att ge blod. Lite klen är jag, men hon sa att det skulle nog gå bra ändå...haha
Det ska bli spännande iaf!


Ikväll åker jag hem till örebro igen, då har jag lite att göra vet jag, har två seminarier imorn...hela dagen. verkligen roligt...
Men sen har jag haft alla seminarier för sommaren..sen är det bara roliga (intressanta) föreläsningar kvar, som tumörbilologi, frakturer, rörelseorganens sjukdomar, infektionssjukdomar, och cytostatika...Sen är det världens största tenta på alla sjukdomar i hela världen! kul! riktigt najs! Verkligen!

Men sen är det sommar! wiie :)

19 maj

lite uppdatering.

Tentan i lördags gick fint tror jag, och sedan var det tåget hem till flen..där victor plockade upp mig, sen åkte vi på kalas hos hans bror. vid 16 åkte Victor till Katrineholm med innebandylaget, och jag gick hem och vilade ett tag..sen körde jag ner mamma&pappa till kommunfesten, hade varit typ 900 där! kul! Sen åkte jag och hämtade en pizza på kings, herregud så gott... åkte hem till Stefan, där truki var, vi chillade och sedan kom Ström. Men som alltid annars, stod Lotus på schemat och det var jag inte intresserad av, så när killarna från Kholm kom hem igen vid halv 9 följde jag med Victor, till en jobbarkompis till honom..och så blev det lite poker! Vi var hemma ganska tidigt runt 00...


Och igår var det kalas igen, Mamma fyllde 45 år, så det var god mat och tårta osv...Sen tog vi det lugnt igår kväll, victor spelade lite poker vid datorn ,och jag låg i soffan och kollade på Sällskapsresorna, de kan man inte se för många gånger alltså!


Nu jobbar victor, så därför har jag lite tid till datorn..ska lägga mig och kolla på tv nu...
Gäller att chilla så mycket det går, imorn åker jag tillbaka till Örebro och sedan är det 2½ veckas fullt upp!! 7 juni är det sista tentan och efter det är det äntligen över... och då är det kryssning!


ciao:)

egopic

och bara för att jag aldrig lägger in en egobild på mig själv så, här har ni:

Från förra fredagen, jag gillar min hyffsade bränna hitills iallafall... dock blir den inte bättre av 15 cm snö i norrland och minusgrader hos oss....:(



Hela gänget för kvällen:


kom igen Sverige!

Kom precis hem från Studentgatan, har bara umgåtts medan de andra druckit drinkar..men så kan det vara :)

Här ute på våran stora gräsmatta är det poolparty ikväll igen, okej att de hade det förra helgen då det var ungefär 20 grader ute, men ikväll..buuuh..svinkallt ute..men de såg  ut att ha roligt allihopa.

Dock såg jag en tråkig grej också, precis vid muttrarna, hade det hänt en olycka, jag mötte första ambulansen och sedan var det en till och två polisbilar...såg ut som att en bil kört in i en lyckstolpe... man blir fundersam vid såna olyckor alltså.. nog för att det kanske är halt väglag då det regnar men...hrm ja ni förstår..hoppas det gick bra iallafall.

Nu är det redan mål för kanada, tråkigt..kämpa Sverige! och så ska jag plugga lite till...men det känns ganska bra ändå :)

puss puss

16 maj

Fredag- en pluggdag...Vad kul det ska bli! Hela dagen är uppbokad av plugg!

tenta imorn! Sedan åker jag hem till flen, mamma fyller år på söndag, så då blir det kalas. Är ledig ett par dagar nästa vecka också så..det passar bra!

Nu ska jag bara fixa till mig, sen gå till skolan, äta lunch med helena och resten av tjejerna, sedan sätta mig och plugga, tills ikväll kanske...natt...


aja, det blir bra!

Ha en bra dag, det är svinkallt ute men..

ciao :)


Det bästa...

Det är mycket sport i mina tankar för tillfället, det är ju ishockey-VM för tillfället, och fotbolls-EM hägrar, och i slutet av sommaren är det OS, underbara OS!
Så det har blivit lite häng på youtube de senaste dagarna...


Det finns ingenting, absolut ingenting som får mig så rörd som sportframgångar, motgångar också för den delen. Minsta lilla och alla mina hårstrån på hela kroppen står upp och jag bara njuter... jag vet inte vad det är med mig, men jag känner en så ofantligt enorm lycka!

Leksand till att börja med...nog för att det mest vart sorgtårar de senaste åren men ändå, när jag och victor var i leksand för 1½ månad sen, när leksand gjorde 2-0 målet, fick jag kämpa för att hålla tårarna tillbaka...

Men ändå det var inte det jag ville få fram...

Kolla på den här filmen nedan, oh vad jag önskar att jag hade varit äldre... 8 år var jag. dock minns jag att en av matcherna Sverige vann, satt vi och lyssnade på i båten ute på havet hos mormor &morfar..jag tror det iallafall. Den här matchen som jag ska visa, minns jag att vi var på semester, vi tältade nånstans...och hade bilradion på! spännande värre!

Hade man vart ett par år äldre alltså...

Men det kanske händer igen, någongång i livet...Sverige tar VM-guld, Leksand tar SM-guld! Någongång innan jag dör hoppas jag att jag får vara med om det... då spelar det ingen roll om jag har 3 barn eller liknande att ta hand om, de får följa med och fira uppe i stockholm eller leksand kanske..hihi..för fira vill jag göra! ordentligt, när det väl händer..igen!

För det finns ingenting som gör mig såå berörd och ingenting som får mig att känna sådan glädje!


15 maj!

Till att börja med: Grattis min älskade Sofia på födelsedagen! Vi ses snart! Och sedan: Grattis till Sofia och mig på våran namnsdag idag!! Sofia-dagen ;)



Så där, nu har jag precis kommit hem från bibblan, jag och sara har suttit och pluggat lite..dock helt olika saker och
kurser..men det gick bra ändå! sitter man i bibblan finns det inget annat och göra och då pluggar man ju verkligen!


Igår då! vårruset..jag är riktigt stolt över mig själv..jag och jossan skulle ju som sagt bara gå, då jag varken "kan" eller tycker om att springa, så vi ställde oss lååååångt bak i leden, där det var käringar med stavar,barnvagnar och hundar..nåja vi kunde ju ha ställt oss lite längre fram men.. vi tänkte inte så långt..haha..ser ni ordvitsen?

så när vi äntligen fick starta var det myrgång, efter några 100 meter hade vi inte rört oss knappt..så sakta och trångt var det..så tävlingsmänniskan i mig och jossan tog över, ut på kanten, upp i högt gräs och sluttningar, vi skulle förbi dessa damer.. så det slutade med att vi körde intervaller hela loppet,  och sprang nästan halva loppet iallafall..vi ville ju om!

och så slutspurtade vi på slutet..Så vi var inne precis innan 49 minuter..och då får man tänka att vi inte fick starta förrän kanske 5 minuter efter "eliten", så ja..vi sprang/gick på 45 minuter kanske.. Sen hade vi hockey-picnic hemma på helenas golv, för det var ju inget skönt väder, och så fanns ju Tv.n där...

när det blev förlängning i matchen gick jag hem, och så precis när jag gick förbi muttrarna, hörde jag ett par killar som höll på att skrika ihjäl sig inne i lägenheten på första våningen, så jag traskade fram till fönstret och knacka på, och frågade om Sverige vann haha..dum fråga kanske..men var ju tvungen att veta :)


Här är vi taggade som få:




Och här är en del av 11 000 damer haha:



och slutligen: Var är solen?

E-type

för er som missat the big news:

E-type till Fest i Flen!

haha jag tycker i alla fall att han är bättre en martin stenmarck, dock inte till utseendet men...

Det lär ju bli ett jäkla drag ;)

Öltältet är det bästa iaf!


Nu har jag på mig min snygga sportoutfit, och är redo..håller på att smälta maten i magen bara..sen är det dags!
Det börjar vi 19 tror jag! Snälla regn, håll dig borta!

Puss

14 maj

Snart ska jag äta lite lunch, och sedan gå till skolan, 2 timmar lab. Vi ska kolla på ett EKG, och säga vad som är fel...kul

Tro det eller ej, men sen ikväll är det vårruset, och jag ska vara med! haha! Jag som inte kan springa!
Nej jag ska gå faktiskt, jag och jossan ska gå runt...Sen får vi picnic efteråt! hoppas det inte regnar!

Nu har jag lite bråttom såg jag!

Puss


13 maj

Idag har jag haft två seminarium på 3 timmar st...Det var rätt tungt..men det gick väl bra som vanligt..

Sen har jag bara varit hemma, lagat mat..som sagt kollat på direktsändingen där de presenterade EM-truppen! Vilken fest kommer bli! Nu längtar jag ännu mer till sommaren!


Sol,bad, fest, fotboll, kärlek och musik!



Nationaldagen 2007, Råsunda! Underbar dag! När hela råsunda ställde sig upp och sjöng Du gamla Du fria i slutet av matchen var det gåshud som heter duga!
     


JAA

Henke Larsson!!!! Underbara Larsson!!!


Jag bara skrek ut min lycka, när de drog upp alla namn precis..och sista namnet: "nummer 17 Henrik Larsson!" Fy fan vad kul!

Knappa månaden kvar nu!!

12 maj

Jag funderar på att åka in till stan och kolla om det finns några nya bra böcker...som jag kan läsa i sommar..hrm, för nu borde det inte finnas tid att läsa annat än pluggpapper...

nej kanske borde strunta i det..

Det är ju sol ute i allafall..och jag måste ändå handla någonstans, helst inte här uppe hos oss...konsumet här suger faktiskt..

vi får se vad jag gör..

Jag vill ha camilla läckbergs nya, Sjöjungfrun. Vet att den kommit ut nu. Även Unni Lindell har släppt en ny..

Jag har inte pengar till det! Maten går först tror jag..


ciao!:)

flen t&r 24 h :)

Mycket har hänt på några dagar. har inte haft tid att blogga någonting...

I fredags var det skola hela dagen, och sedan tjejfest, med grillning och utgång på kåren! Det var riktigt roligt, och jag har massor av bilder som jag vill dela med mig av, men inte ikväll. orkar inte...


Igår morse vaknade jag upp med huvudvärk, men det var ju uuunderbart väder, så traskade hem till Sara, och vi låg ut hela dagen, och bara njöt..läste lite, gjorde kycklingsallad med melon, mums.. Sedan visade det sig att Sara och Jonsa skulle åka hem till Flen på kvällen, för konfirmation idag, och mitt Hjärta kom med de bästa förslaget att jag skulle följa med de hem, så vi kunde gosa lite, åh ;) Jag är så lycklig ♥

självklart gjorde jag det, man tar ju chanserna när man får!

så vi åkte hemåt runt 19 igår kväll, vi var hemma strax innan 21, jag och Victor åt pizza hemma hos mig, och sen gick vi hem till honom och kollade på Sverige-matchen resten av kvällen och bara tog det lugnt :)

Idag har vi varit hos victors bror och lekt med barnen, hoppat studsmatta, och spelat fotboll i solen..härligt, sen var vi hem till mig och grillade och kollade på fotboll..så det har varit ett väldigt intensivt men underbart dygn!

Och det var värt att åka hem!

imorn är jag ledig, då blir det städa,plugga och sånt..

Inatt är det ishockey, jag ska försöka hålla mig vaken ett tag iallafall!

Puss puss

soool

Ooooooooch det finns inget som man kan få upp mig så lätt på morgonen som en strålande sol! ingenting!

Det ska bli såå underbart härligt att ligga ute idag! jag ska ta min vattenflaska, lite music, en bra bok, lite plugggrejjer, och sen tänker jag inte röra på mig förrän vid 16 kanske! aaaaaah!



så vi hörs sen antar jag :)



♥ v

Gossip

Har precis kollat på nya avsnittet av Gossip Girl, och herregud vad spännande det är!

Jag gillar verkligen det!

hur kan man bli så fast vid TV-serier?!

7 maj

Gå ut en sväng, och dra in ett par rejäla andetag genom näsan och hela dagen, hela veckan är räddad! För det doftar så fruktansvärt gott! Det är snart sommar! och solen bränner!
Jag och Sara tog en promenad vid 13, gick och köpte glass och avslutade hemma hos henne med ett varsitt glas saft! Härliga dag :)

Ikväll är det iallafall ishockey, och mycket bra på TV, och imorn är jag ledig! Jag är på ett underbart humör!



Och om endast 9 dagar får jag träffa Victor igen ♥

6 maj

11 timmar i skolan idag...herregud...


- har bara 5 fungerande fingrar...av 10  :)

- man mår inte bra av att trycka i sig ett helt paket dextrosol

- jag somnar nu....................


....måste äta!


Njuter!

Kom precis innanför dörren, jag och Linda tog en välbehövlig promenix runt brickehill! och det är så sjukt skönt väder ute, solen är på väg ner snart, och värmen är bara underbar!




första doppet? när kommer det? Linnéa, när är det dags? förra året tog jag och Linnéa 2007 års första dopp i indiska oceanen den 12 april tror jag...och året innan(eller flera år innan) tog vi det 4 maj en gång...det var bland det värsta jag varit med om.


Vad duktig jag varit på att skriva idag.

blåst på det.

jaha..sverigematchen spelas kvart i 1 i natt...


det var synd.. då kan inte jag se den, börjar tidigt imorn igen..

Ska på labb imornbitti, glucosbelastning, vi måste fasta, vi får inte äta någon frukost när vi går upp (som om det är något problem för mig, inget jag är stolt över dock) sen när vi kommer till skolan ska vi trycka i oss ett helt paket dextrosol var, sen ska vi ta massa blodprover, tjohoo...undrar vad som händer...  ska bli intressant.

så jag ska ge mig ut på dextrosol-jakt nu!

5 maj

oh min bloggdesign är så fruktansvärt tråkig...och det lilla jag lärde mig förut har jag glömt nu...även om det inte skulle göra så stor skillnad. och det jag lärt mig av photoshop efter 3 månader är att det är skitsvårt att lära sig...

men så är det...jag har ju inte gett upp än så varför nu...

Har haft 4 timmars föreläsning imorse, tungt är det... idag har vi lyssnar på allt som man behöver veta om hjärtsvikt, astma och kol, ni vet den där sjukdomen som man måste ha en syrgasbehållare med sig vart man än går..om det skulle vara så illa...

Ikväll är det ishockey igen, även fast VM känns verkligen trist, så är det fortfarande hockey, och det är roligt... och det sista man ser av en hockeyrink på ett par månader..

För snart är det EM och OS...det är något att se fram emot!  Jag kan redan se mig själv bland alla vänner framför tv.n, fotboll, öl, fläskfilé och min stora plasthand som jag fick på råsunda förra året..jag har sparat den till Sverige-matcherna i sommar! hoppas den inte är slängd bara...hrm :/

Härligt värre lär det bli!

Ska sätta mig och kolla på nya DH nu...man får inte nog!

pissed

fy fan jag är på skitdåligt humör...

spelar ingen roll vad jag läser,ser eller hör, (nåja..musiken som spelas just nu är det enda positiva) allt är negativt, är det inte negativt från början, vänder jag på det så att det blir det...

kanske dags att sätta på shrek snart...

skulle behöva victor här, för hur arg och irriterad jag än är, så kan jag inte hålla minen när jag tittar på honom...vet ej varför...

minns att jag blev irriterad över det i onsdags natt, över att jag inte kunde vara arg på honom, som jag ville, och som jag tyckte att han förtjänade..

Men nu är jag ju själv här så...

4 maj

snart ny vecka med nya tag...

Och det känns faktiskt mycket bra, ett steg närmare sommaren...

Idag har varit en äkta söndag med lite städ, tvättning och bak. Måttligt kul...


Jag tänkte snart lägga mig och kolla på Shrek, de filmerna får mig på ett bra&mysigt humör på något sätt...
Sen finns det iallafall inget annat vettigt att göra...Avslutade precis en pokerturnering och jag blir bara förbannad...

En annan ointressant information är att jag kan nästan räkna på fingrarna om hur många föreläsningar/labbar vi har kvar innan sommaren...Alltså nästan ingenting. Desto mer att plugga kanske..




snacka om noll fantasi...

nähe, hörs imorn om inte annat..


3 maj

Äntligen fungerar min blogg igen, den har inte funkat på hela dagen, som vissa påpekat...jag har varit lite sur...

Men nu ligger jag på den nya plattformen, och det ser väl bra ut!

Victor åkte hem vid 14 idag,och nu känns allt väldigt tomt... när man lever ihop på 22 kvadrat i ett par dagar vänjer man sig fort...;) nu känns det bara trist och ensamt här..

Det har iallafall varit underbart att ha haft honom här :)

Igår var vi nere på stan och fikade på BaraVara, fick tjata en hel del innan han gav med sig, varför ska man sitta och äta på ett café när det finns donken och burger king....åh... haha. Men sen så, vi tog varsin kycklingbaguette och kladdkaka till det såklart... vi satt på uteserveringen och hade det gött i solen..

och när vi nästan var klara, kom det som en blixt från klar himmel!! Ett tecken! A sign!!! Det går förbi en kille och en tjej med en pytte pytteliten MOPSVALP, jag höll på att ramla av stolen, så söt den var! till och med victor drog lite på smilbanden och såg lite fånig ut.... jag visste knappt var jag skulle ta vägen, har aldrig sett en i verkligheten... Vem kan säga nej till denna?!

                                                                            


Iallafall så spenderade vi resten av eftermiddagen och kollade på filmer av mopsar på youtube, och victor gav med sig tillslut haha... Nångång i framtiden, då ska jag ha en sån där i min ägo! Tråkigt bara att det verkar vara en av de dyraste man kan köpa, den billigaste på blocket ligger på 16 000... men efter två månader som sjuksköterska om 3 år har jag ju råd...


Det känns som att det har varit söndag idag, och igår med för den delen..tiden går hyffsat segt..


Har fått bekräftat från mitt jobb också att jag får jobba där jag brukar i sommar...härligt, det var precis vad jag ville!

Nu ska jag fortsätta att inte göra nånting.

Hjärtat mitt!



1 maj

gårdagen blev inte som jag hade tänkt...förfesten var rolig, men det verkar inte duga åt alla, så vi gick vidare till campus, och där blev vi inte långvariga....mig emot! men men...

Lägger in lite bilder så fort jag får tid.

Idag har jag och victor varit ute vid marieberg, gått lite på ikea, jag köpte en liten skohylla och så..Resten av dagen har vi spenderat i sängen/soffan :) Mysigt!

Nu står han och diskar efter våran middag som jag gjorde...kycklingfilé och klyftpotatis  :)


Pusspuss

RSS 2.0