Kan SJ gå och dö?

Sådärja, här sitter jag på station i Örebro och väntar på bättre tider.... Fy fan, vad jävligt det är... Jag har snart varit vaken 1 dygn, jobbat natten på IVA, fullt ös hela natten, sedan tog jag en buss 06.05 till Degerfors För att sen hoppa på ett tåg 06.38 och planerat att ligga i sängen i flen 08.20.... Men sj är ju sj, kliver av i Degerfors och ser att tåget gärna blivit inställt!!! Jaha.. Så trött så att jag dör! Får ta en buss till Örebro, kom hit vid 8, nästa tåg mot Flen går 09.10... Får erkänna att jag legat ner på en av stationens äckliga bänkar och sovit en stund... Men vad gör man. Att det aldrig bara kan fungera?!

19 oktober - spädning...?

usch.

blev hemma från praktiken idag, inte pigg alls. känner mig inte helt kry. trist. men måste vara pigg imorn, kan inte vara borta för många dagar.

inne på 2:a veckan på IVA.

helgen var super, jag&victor, hans bröder med familjer åkte till gävle och hälsade på Robin&Bettina och magen :)
jättemysig helg, gick en sväng på stan när vi kom upp på lördagen, hälften av oss köpte varsin mössa på stadium, kylan låg på lite :) sen gick vi hemåt, fikade, åt god middag, grabbarna åkte på hockey på kvällen, då tog vi tjejer igen oss lite, passade på medans det var lugnt ;) lite vin och ost&kex, och sedan avslutades det med en När&fjärran-match som vanligt, haha.


om det var tråkigt i den här lägenheten förr så känns det om möjligt ännu jävligare nu, när vårat hem är i flen. Saknar victor hela tiden, och kissen såklart. Hon är bra fin hon! växer som ogräs!

men borde inte klaga, bara 2 veckor kvar nu egentligen, och så ska jag träffa Sara&Helena imorn efter praktiken, inte fy skam!

Tenta på fredag också, och inte vilken som helst, the very last one!!!! eller kanske inte, läkemedelsberäkning och alla rätt ska man ha. jag och matte alltså....haha.
men man ska ju inte ta ut nåt i förskott!

jag ska fortsätta räkna nu.

ah just det, 04.50 står min väckarklocka på. det är nästan så att man blir lite sugen på att skjuta sig själv.


13 oktober

sliiiiten.
praktiken tar på krafterna. men jag trivs, men det visste jag ju redan innan, inte först gången jag är på IVA i karlskoga :)

så idag har jag varit med på en operation större delen av dagen, spännande!
jag är så trött att jag mår dåligt, sjuk alltså. men det är nog tröttheten.



jag var dock tvungen att titta på Efterlyst då de sände lite från örebro ikväll.
jag är ju helt galet nyfiken, alltid varit,  så jag visste redan om denna 23-åring i måndags natt. namn, adress o bild och hela skiten. tänk att allt går att få reda på internet, det är inte klokt egentligen! verkligen sjukt!
men säga vad man vill om flashback, men jag tycker att det är bra ibland, vissa trådar!


men iaf, det verkar ju som att det är rätt kille, så hoppas att det finns stark bevisning på allt!


jag gör ett dagspass imorn på IVA, och sen gör jag ett kvällspass på fredag, mindre kul, men när jag slutar 22.00 tänkte jag köra i lugn och fin takt hem mot flen igen. Gävle ska besökas igen, mysigt! :)


nej läggdags, måste åka strax efter 06!

PUSS


11 oktober - det tar sig.

idag har jag kört flen- karlskoga tur - retur, typ 28 mil. sen etuna tur - retur, typ 9 mil. bra träning för mig som är lite skraj. 

så ikväll har vi 7 brudar haft tjejmiddag i etuna, värsta mysiga kvällen! uppskattat som tusan, bara frida och sofia som fattades. tyvärr! inte ofta vi lyckas träffas så här! men vi får försöka göra det oftare.


mycket kul snack, lite skitsnack och lite allvarligt.

jag är oerhört berörd av det som sker i örebro. speciellt när 3 av oss bor i stan. detta måste få ett slut!
jag är inte ett dugg sugen på att bo där hela veckan, men änsålänge har det inte hänt nåt i mitt område. men man ska fan passa sig nu. på riktigt!
det spelar ju ingen roll när på dygnet man vistas ute, man måste vara på sin vakt!

dessa vidriga kryp måste hittas, och dödstraff kanske är tur att vi ej har längre, det hade ju känts lite väl milt för de!


*

tack för ikväll brudar, lovely!

nu längtar jag efter victor, så vi kan pussas hela natten! ;)


RSS 2.0