det pirrar i kroppen

sådärja, då var det avklarat... jag tror inte att det gick så bra, jag ligger  kanske ca 8 poäng under G, men man har ju haft tur förr som sagt, inget är omöjligt...det var tarvliga frågor som ställdes tycker jag... men det gick ändå bättre än förväntat...vad det beror på kan diskuteras hihi..

Jag, Linda och Markus, tog varsin liten nibbaahh innan tentan imorse, och det var inte päronsaft direkt ;) Det är vår nya grej, man blir lite mer avslappnad, och det här kan jag skriva bara för att jag vet att mamma&pappa är bortresta och inte läser som de brukar...

Sen tog vi en fika på prego i musikhuset, mmm kladdkaka och moccashino, bättre blir det inte...

Jag ska fixa och dona lite här nu, helst av allt vill jag ta en powernap men hinner inte det tror jag.. Victor slutar om 10 minuter sen är han på väg...iiiih, jag är nervös redan nu, trots mer än ett dygn kvar..

Det ska bli såå mysigt!



får se om vi hörs under helgen, datorn ska tydligen med...inte jag som har bestämt...:)

Ha det så bra allihopa, håll tummarna imorn! 17.30 är det dags!! Jag längtar efter att få visa er bilderna på söndag kväll :)

PUSS

Lycka

Vilken pers...

Man var nere på botten. leksand låg under, jag fällde ett par tårar, stängde av radiosporten och satte mig och började plugga istället, hade dock lite koll fortfarande på internet bara. Leksand gjorde 2-2 och sidan kollapsade..kul.. det behövde ju inte bli mer spännande än nödvändigt...

Så himla glad man sen blev när de vände till 5-2, hoppet lever!! Än så länge är det inte kört..och det ska bli såå kul i helgen... vilket påminner mig att jag ska bränna en skiva innan natten, nog för att jag gillar victors musiksmak men kanske inte i 22 mil...då krävs det lite Sofiamusik också =) vilket innebär allt möjligt...

Undrar vad jag har för låtar...förslag tas gärna emot..jag kan vänta ett tag med bränningen :)


Pusspuss

27 mars

oh mitt huvud är fullt av kunskap för tillfället, för mycket på en och samma gång.  Men det är bara och kämpa på några timmar till, tenta kl 08 imorn, får se om jag har lika mycket tur imorn som jag har haft de andra gångerna. ;)

Jag sitter och tittar ut genom fönstret, grannen mittemot har två såå söta kattungar, de ser precis likadana ut, de sitter och kikar ut genom fönstret hela dagarna. Jag vill också ha en liten gosig katt...och vore det inte för att den måste bo hemma hos mamma och pappa i flen på sommaren, skulle jag köpa en på en gång.... trist att de inte tycker om katter..Jaja så länge får jag titta på de andra kattungarna.


Snart börjar det, Leksand spelar ikväll, och det är vinst som gäller, annars är det nästan kört!! Jag längtar så tills imorn, ska bli så himla mysigt!  och så matchen på lördag kommer bli nåt utöver det vanliga, just därför är matchen ikväll nästan avgörande...  Ah jag börjar bli lite nervös...


jag kanske måste packa lite ikväll föresten, matchtröja, kamera och mobil är det som är viktigast :)


Mamma och pappa är i Sälen nu, jag är lite avis, men inte så mycket. Jag ska ju också åka bort i allafall :)

Nu duschen, sen tagga!!! hihi

26 mars :)

pluggat hela dagen. inte alls så roligt, nu blir det hemgjord pizza och ishockey, det är jag värd :)

och victor fyller år idaaag :) Grattis!! Vi får fira i helgen!

Pusspuss

Heeeej mitt vinterland...

.. nu är jag häääär!!

haha vad är det frågan om... hemma i flen var det ingen snö vill jag minnas, men herregud, här är det ju vinter, varenda gång bussen stannade, höll vi inte på att komma iväg igen för det är så mycket snö. sen halkade jag 15 gånger på den lilla bit från busshållsplatsen och hit, tappade nästan väskan, det hade varit snyggt...har inte råd med ny dator...

Jag är lite piggare nu iallafall, men känner mig fortfarande hängig, nu är det bara plugg som gäller fram till fredag, jäkla tenta..kan ingenting känns det som, men precis efter tentan åker vi!! wohoo..har biljetterna med mig hit. så jag är redo!


Igår kollade jag och victor på The mist, ny med stephen king tydligen, den människan borde låsas in eller nåt, han kan ju inte vara frisk som kan göra en sån bedrövlig film. den var dålig, men slutet tog priset, fy fan va hemskt... jag drömde mardrömmar sen..

Iförrgår blev jag stoppad av polisen också, fick blåsa, det tyckte jag var spännande, jag har aldrig fått göra det:)

ska ta det lugnt nu...borde plugga, men är till och med mer sugen på att tvätta än att göra det...

Puss




Jag är såå sjukt sugen på våfflor med sylt och grädde, eller glass kanske...det är ju våffeldagen...jag vill ha våfflor!! Kan man göra våfflor utan våffeljärn hrm... känns som ett våffeljärn är en ganska onödig sak att ha i mitt hem, men ändå inte!  Har för övrigt ingen plats för glassen heller...vilket jävla skit... hur dyrt är det med en frys..

jag ska kolla upp det!

22 mars

jag är inte alls bättre, och jag snorar och har såå ont i kroppen. Det märks att jag inte har haft mycket till liv de senaste dagarna, det är nästan bara jag som hänger vid datorn, inga bloggar som uppdateras, det händer ingenting... Alla firar påsk, och är ute och härjar :) och här sitter jag...

De här reglerna på alvedon och ipren-förpackningarn har jag brytit mot för länge sen..man får ju tydligen bara ta ett visst antal om dygnet, visst..hur skulle det gå... jag blandar lite hej vilt, alvedonen är slut nu visserligen...


påskmiddag imorn, jag hoppas jag fått tillbaka lite matlust då...


puss

blää

inga tårar nu!! Det känns så jävla hopplöst...så orättvist. Leksand spelade så bra ikväll! men slarv hit och dit...2-3 blev det...nog för att det ser mörkt ut, men det är inte försent än... 8 matcher kvar nu..nu är det bara vinster som gäller.


Nu ska jag sluta tänka på sport och titta på let's dance, sen så tror jag att det är austin powers på nån kanal ikväll, det är ju bara så löjligt kul! oh det är ju nu...

Puss

21 mars

fy fan jag är så jäkla dyngförkyld alltså...känns som att hela huvudet är fyllt av snor...trevligt..
fattar inte hur jag orkade med amazon igår, men det gjorde jag och det var en bra kväll... men jag var så smart att jag svirade om till mjukisbyxor på amazon-plan inatt...så jag inte skulle frysa ihjäl på vägen hem

jag gick upp vid halv nio imorse, för jag kunde inte sova...la mig i soffan och drack the och kollade på nyhetsmorgon, vid 1 hade jag tröttnat och väckte Victor..människan kan ju sova dygnet runt om man inte gör något åt det..:)

Vid 10 imorse åkte pappa och hans polare till leksand...ikväll gäller det...

Nu ska jag ligga här och bara tycka synd om mig själv..

Puss

Skjut mig

fy fan så jävla hemskt...

jag sitter här hemma alldeles rödgråten... Jag har grinat mig i genom 2½ period, jävla leksand, så jäkla illa...sämst när det gäller

Jag och victor KÖPTE matchen för 50 spänn för att kunna kolla, och så går det åt helvete på en gång...och den här första matchen var sååååå viktig, jag tror inte att jag var beredd på att det kunde gå så illa... i början skrattade han mest åt mig, men tror han förstod min smärta efter ett tag...

förlust på fredag och det är i princip redan kört...uuuuh...jag tänker då inte kolla på fredag!!


Näee nu ska jag snart gå och lägga mig,glömma den här helvetesdagen och så att klockan blir 06.00 snabbare, då får jag sällskap ;)

imorn ska mitt rum städas ut, och så är det feeeest imorn kväll, ska bli såå kul att träffa alla underbara människor som tagit sig hem till flen :)

puss

Åh ;)


Yes!

Jag klarade tentan!! tydligen!! det är ju inte klokt! jag var helt säker på att få göra omtenta...Vad härligt :)

nu ska jag äta mellanmål, och äta lite choklad, hade fått ett brevpåskägg av mormor och morfar som låg i postlådan imorse, gulligt:) choklad och grytlappar, perfekt :)

18 mars

gick precis upp, jag hade föreläsning klockan 9, men jag orkade verkligen,verkligen inte. och det gjorde inte så mycket, för ungefär allt som lärare sa ligger ute på internet på vår sida, så det är bara att skriva ut. Men snart ska jag traska till skolan för har seminarium, och imorn, och även laboration imorn, och allt det där är obligatorisk, annars hade jag följt med victor och de  hem igår :)

Det var roligt igår, färjestad vann efter lite spänning, så det var gott humör i bilen på väg hem, och jag körde, fy fan jag hatar bilköer och det var inte det lättaste att ta sig ut från arenan, och det var ren isgata i karlstad alltså...stackars åsa, vinter i karlstad igen...men kanske är bättre idag?

Sen gick det bättre, men glömde att köra av motorvägen i örebro och körde av nästa, vilket slutade med att vi kom ut vid gustavsvik, och det blev ju perfekt, donken och nära hem till mig. jag visste väl det :)

Sen släppte de av mig och då sprang jag hemåt, jag hade ju en överaskning vänta på mig här hemma av victor, jättestor kartong, så jag var lite nyfiken... såå han har köpt en dammsugare till mig, såå snällt av honom, det börjar faktiskt behövas en sådan här inne =)

Nu måste jag springa

Imorn bär det av hem till flen, det känns bra =)

Puss

17 mars

okej det snöar?! det är ju vår nu!! Trist...

nu har jag precis ringt upp till Leksand igen, jag hade ju bara bokat en natt, men victor tyckte vi skulle åka upp redan på fredag, "så vi hinner se mer" som han uttryckte sig...Och ingen är ju gladare än jag haha, så nu har jag bokat ännu en natt... Här ska vi bo: http://www.moskogen.com/index.htm, så himla mysigt...säger pappa i allafall :)

Nu är det mindre än två veckor kvar, och i övermorn smäller det! då är det vinst som gäller på en gång... på fredag åker pappa upp med sitt gäng, oh det här ska bli så spännande!!

nu ska jag äta lite, sen föreläsning, sedan ishockey på en gång, jag ser inte fram emot att köra hem ikväll/inatt...men det går nog fint, behöver ju bara köra halvägs som tur är..

Ha en bra måndag allihopa!


Puss

och jag är såå lycklig!

hrm..

oh nu börjar parlamentet, vad roligt!

Och har kommit på att man är otroligt handikappad utan en micro, jag skulle äta rester från middagen i fredags, ja då fick jag först sätta på ugnen och vänta, sen lägga upp allt på en tallrik och värma i ugnen, och när maten var varm, ja då var tallriken så varm att jag inte kunde hålla i den och har ju inget bord..så fick stå upp och äta med tallriken på spisen...så mycket besvär...:)


å andra sidan har jag ingen plats för micro just nu...tror jag, då behöver jag en liten frys som den kan stå på...i-landsproblem?

16 mars

nu har jag precis vinkat av victor, trist, men vi ses ju redan imorn igen, ;)

Har varit en härlig helg, mysigt, i fredags gjorde vi lasagne, som blev mycket god, och sen gick vi på bio. Igår var vi på stan och handlade lite, lackade mitt köksbord, och tog det allmänt lugnt innan det blev dags för ishockey för grabbarnas del och melodifestival för oss tjejer... Men jag är nöjd med Perrelli, hon är duktig och Het!



våran lördagsmiddag, på golvet med en handduk som duk, jag ville inte ha ketschup på den vita nya mattan, gott var det i allafall ;)


Nu ska jag dra ett par varv med penseln igen på bordet, får ta stolarna imorn om jag hinner.
Har föreläsning mellan 13-16, och sen kommer victor, och hans pokerpolare och hans fru(?) och hämtar upp mig, så åker vi vidare till karlstad på ishockey, jag bävar för det, victor och Hjälte tillsammans på ståplats. får hoppas färjestad sköter sig imorn, annars spårar det nog ur haha, det ska bli roligt iallafall, hoppas på bra drag =)

puss

14 mars

Nu har vi precis kommit innanför dörren, vi har varit på bio ;) 10000 bc såg vi, den var helt okej, sen tittade vi förbi inne på pacos också, och hälsade på sara =)


Innan bion lagade vi mat, lasagne, det blev gott, faktiskt :) Jag är nöjd!

Imorn blir det melodifestival hemma hos sara&jonsa!


Puss


14 mars

jag hade fått mejl imorse...

"Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se
 "

Okej vänner, känner ni som de?!


hrm.......

13 mars :)

mmm nu luktar det gott (har ingen fläkt) här inne i mitt lilla hem, jag står och steker pannkakor, att jag inte har tänkt på det tidigare, har ju endå bott själv i 2 månader..jag älskar ju pannkakor, och kan laga det också ;)

Det ska bli mycket gott! Ska kolla på ishockey också, som börjar nu...Samtidigt borde jag skriva klart min rapport också, men jag känner att jag fixar det ändå, är ingen panik!

Och imorn kommer victor hit, mysigt..vi ska lacka mitt bord och mina stolar, och tvätta, ska jag göra i allafall, annars har vi inget planerat än, så skönt så. jo melodifestivalen så klart...;)

Ska fortsätta med mitt nu! :)


Leksand 29 mars!!

HAHA, på 3 minuter tog biljetterna slut till Leksand-Mora. finns de som suttit och köat på ticnet i 45 minuter. Jag som har världens bästa Sofie, fick mina biljetter nästan innan 10.00, haha...vilken ängel hon är!!  åh vad jag är glad!  Vi fick riktigt bra platser också! riktigt bra! aaaaahhh...


Bara ca 2 veckor kvar nu :)

12 mars

Idag har jag,sara och & jonsa varit ute i marieberg och gått på jysk och willys, alltså betyder det att jag endast köpt saker som jag behöver, ingenting onödigt. hrm..det skulle vara påskmusten då, men jag blev så sugen.

Sen har jag varit och tränat nu ikväll också. Sitter fortfarande och funderar på vad jag ska äta....jag börjar bli hungrig nu


Och bror min tog körkort idag!!! Grattis på honom! Vad duktig han är!! skönt, då har man skjutsen ordnad framöver...Vet inte hur många mil jag kört honom.. :)

Nu ringde farmor också, de var lite nyfikna :) haha och så berättade hon att igår den 11 mars förra året dog Mollan, vårat marsvin...de hade tänt ett ljus sa hon, haha det hade jag inte en tanke på igår i allafall...kul att nån tänkte på henne :)

så jag kan väl sätta in en bild till hennes ära:


Jag väntar på samtal från Globen också, Linda, hennes syrra och några till, och markus från klassen är uppe på Rihanna! jag har fått välja låt vilken jag vill höra, please don't stop the music blir det, adam tensta var förband! bara det är ju grymt :)

Nej nu ska jag göra nåt att äta..


Puss


11 mars

vilket jävla getingbo, hur ska detta gå...?

1. Ons 19 mars 19:00 Malmö-Leksand
2. Fre 21 mars 18:15 Leksand-Brynäs (OBS Ny matchtid)
3. Mån 24 mars 15:15 Leksand-Play Off (OBS Ny matchdag)
4. Tor 27 mars 19:00 Rögle-Leksand
5. Lör 29 mars 17:30 Leksand-Mora (OBS Ny matchtid) Då är jag där...iiiiihh ;)
6. Tis 1 april 19:00 Mora-Leksand
7. Fre 4 april 19:00 Leksand-Rögle
8. Sön 6 april 16:00 Play Off-Leksand
9. Tis 8 april 19:00 Brynäs-Leksand
10.Tor 10 april 19:00 Leksand-Malmö


Jag vet att det är mycket tjat om ishockeyn nu, men det kan inte hjälpas, det är 8 dagar kvar nu. Och jag är nervös, as hell!

nu har jag varit och handlat, nödvändiga saker som behövs i ett hem, typ mjöl,socker,salt & peppar och grejjer...men det var tungt att bära sen.
 
Jag ska snart iväg på seminarium i 2 timmar, sen iväg till Öbo och välja nytt golv, sen till Helena och ta med mig mer grejjer, och sen blir det fika på stan ikväll med Helena och hennes vänner, mysigt...

så ser dagens schema ut!

Hörs ;)

10 mars

och jag är fortfarande sprudlande glad! så himla glad att jag ska få åka till Leksand, har inte varit där sen ja...vad blir det..herregud..2003?! Jag,pappa, patrik och Linn åkte upp, men då var inte nya arenan byggd!
Jag känner på mig att Victor kommer bli helt frälst av stämmningen där uppe haha...färjestad kommer vara ett minne blott efter den helgen... ;)

och matchen är inte förrän 17.30 på lördagen, så då kommer vi ha flera timmar till att strosa runt/ut och in i Leksands Centrum, vilket är myyycket mindre än flens tror jag...;)
åh det pirrar i hela kroppen...


för övrigt: 

Har precis gjort te, och håller på att plocka ut lådorna, så jag får upp alla grejjer, bilder kommer när det ser någorlunda bra ut!


Måste plugga lite känns det som, seminarium imorn, och en labrapport som ska vara inne senast fredag, och den är inte att leka med, och så behöver jag åka ut till Jysk igen, och köpa massa mat.. ikväll har jag ätit makaroner och äcklig korv, utan salt,ketschup och allt...det var inte alls gott

Har även varit och plockat massa i Helenas lägenhet, jag fick med mig hälften, och då åkte jag bussen upp hit, som tar 3 min, men det var det värt...vad grejjer jag har samlat på mig på nästan 2 månader. får fortsätta imorn..
ska också välja golv imorn, får se vad det blir då..

nu ska jag fortsätta plocka :)

PUSS


Lycka

och jag som tänkte försöka sova nån timme till....helt omöjligt haha,
jag är så uppe i varv, det går inte :)

Och jag är såå glad!


Då var det nästan klart!!!

Jävlar i min själ!

Jag blev väckt för en halvtimme sen av en pigg nattarbetare, men det var lika bra det!!

För nu har jag bokat hotell i Leksand den 29 mars, herregud vad uppspelt jag är!! Nu ska vi bara få tag på biljetter som släpps den 13 mars, jag har föreläsning då, är fan värt att skita i det! FÖR.....Det är Leksand-Mora!!!! wiiiiie, biljetter kommer gå åt  som på en springsteen-konsert! kanske ;)


Fy fan va roligt om allt löser sig!! vilken jäkla match!!

PUSS


image65

9 mars

Okej, nu sitter jag här i min nya lägenhet! Och jag har en bra känsla! =)

Det är mysigt :)

Internet fungerar, och min nya platt-TV, är såå fin :D

Helgen har varit kanonbra!

Men ska fortsätta packa upp lite, mamma och pappa åkte för 40 minuter sen ungefär...


Hör av mig senare, med lite bilder kanske ;)

PUSS

8 mars

hinner inte uppdatera så mycket, men sittningen igår var rolig! kommer bilder senare för hoppningsvis!


Men ikväll blir det födelsedagskalas för jonsa och perdjaks! blir säkert mycket trevligt!


Just för tillfället håller jag på att packar lite tills flytten imorn, är inte så mycket egentligen, tror jag iallafall...

Ska snart börja göra mig iordning, så jag slipper stressa som vanligt..


Puss

Bättre förr :)

sist jag var hemma i flen, fick jag en skiva av mamma, hon har suttit och scannat in hela mitt första fotoalbum, i brist på annars kanske! Men det är kul att ha på skiva, för säkerhets skull! Och det tar emot och säga det men nog var man tusen gånger sötare då än nu...

     


Tycker inte det ser ut som jag, inte ett dugg!



nu är det inte många dagar kvar, på måndag blir kvalserieschemat klart, jäklar vad spännande! En stor dröm ska gå i uppfyllelse, jag hoppas verkligen det! hoppas det blir som jag vill, vore så himla underbart!

Jag är inte så nervös än, jag förtränger det, men jag är säker på min sak, det är dags nu!


Imorn ska jag och Linda till Ikea! Kul :)


Puss homies

6 mars

Oh, har varit en lång dag, men vi har hunnit sitta ute i solen allihopa! Så jäkla skönt alltså! solen bränner!

Och det gick bra att ta EKG imorse, jag har inga hjärtfel som tur är :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa med mig själv, medans solen går ner utanför fönstret, kommer sakna denna utsikt jag har för tillfället! i min lägenhet kommer min utsikt vara in till grannen..


Imorn är jag leeedig, sen har vi sittning på kvällen! Det ska bli roligt!

På lördag ska jag åka hem till flen,igen, så står det födelsedagskalas på schemat, på lördag kväll! Jonsa och Perdjaks har ju fyllt 44 år! Och på söndag åker jag, mamma och pappa tillbaka till Öret, och Ikea! Spännande! Då ska det flyttas!

Hörs senare ikväll!

Puss


5 mars

Hallo!

Idag i slutet av föreläsningen kom två viktiga människor in, och sa att de skulle släppa en bomb, wow..spännande.. De berättade att det i höst troligtvis kommer startas en ny utbildning, för oss sjuksköterskor... Och vi kommer att få välja om vi vill gå kvar den nuvarande eller den nya...alla blev helt förvirrade, vi kommer få läsa de två första kurserna med de nya eleverna som kommer i höst och sen få hoppa över kúrser som vi redan läst osv...Ah vi får se, hur det blir... Anledningen till denna nya bättre utbildning, är att skolverket underkänt vissa saker i utbildning som finns nu...så den nya kommer vara bättre osv..Men vi har nån månad på oss att fundera i allafall... Känns lite skumt ändå...


Sen har jag ikväll varit och tränat aerobic funk, skitkul var det! Mer dans än aerobic,och det kan ju vara nyttigt det med, så man blir lite mjuk i höfterna ;)


Haha jag kikar på Rent Hus på fyran, så himla roliga kommentarer av damerna " nääemen gud i himmelens vilda parader" haha...de är helt till sig...


Imorn ska min grupp ha lab, EKG. Vi kommer att lära oss ta blodtryck, sen ska vi få ta EKG på varandra, i grupper om 3 och 3 tror jag...Det värsta är att man till och med måste ta av sig BH:n...för att alla elektroner sätts på rätt ställe. Men det är ingen fara, jag är inte så pryd av mig, sen är man i små bås också...lugnt :)

Kan vara nyttigt att få reda på om ens hjärta slår som det ska :)



Hörs senare...

Puss


4 mars

Idag har vi varit på Ikea,jag&Sara. Jag hittade maaassor, köpte nästan ingenting dock..det får bli en annan dag!

Var en bra dag iallafall.

Kvällen slutade inte på nåt bra sätt, och jag är inte alls på humör att skriva nåt mer...

ska ställa mig och diska med musiken på högsta volym i öronen. det är en sorts avkoppling på nåt sätt...


3 mars

Okej, Helena och jag gick upp till lägenheten, den var större än jag trodde,och den får duga åt mig. Jag ska få nytt golv också. och jag får bestämma hur det ska se ut, tror jag. så det är ju positivt.

Ändå är jag på ett riktigt uselt humör nu, mobilen går inte att prata i, mina pengar går åt som smör i solsken och jag har inte ens varit på ikea än...Ikea vill ha 800 spänn för att köra hem en säng åt mig och bära upp, utan inbärning vill de ha 600 spänn...jaha...

Pratade med victor nyss, mobilen stängde av samtalet, för 8:e gången ikväll och jag började grina, samtidigt som jag skrattade åt denna misär jag lever i förtillfället...victor skrattade minst lika mycket, och sa att jag i allafall lärt mig en läxa som jag aldrig gör om...när jag sa att spisen/ugnen är från 1984 och golven från 1970, grinade jag ännu mer och Victor skrattade desto mer, haha
det är inte så illa som det låter...det kan nog bli fint tillslut :) och jag blev på lite bättre humör...


Gåshud när Sibel sjöng i lördags!


Nu ska jag dricka mycket vatten, har inte druckit de liter man behöver per dag..



Puss

v

Snart så... :)

Har precis kommit innanför dörren i Öret igen. nu ska jag ta en välbehövlig dusch, sen till klockan 12 ska jag gå över gatan till Öbo och hämta min nyckel aaaah..spännande! Hoppas det inte är så mycket folk där bara...

Sen har jag föreläsning kl 13 till 17...fan va trist.. Men efter det, då ska jag gå upp till min lägenghet och kolla på den..kanske är värsta rucklet, hål i väggarna och mögel på toan...man vet aldrig! Nej men det ska bli spännande och..så blir det Ikea x3 denna vecka kanske?=)

Har varit en bra helg, som vanligt ;)

hörs senare!

PUSS

1 mars

Mars nu...tiden går snabbt

Nu sitter jag här hemma i Flen igen, var inte planerat, men det är skönt att vara hemma...igår hade killarna spelkväll hos Stefan, och jag satt brevid och kollade på let's dance utan ljud..det fick duga det med :)


Nu har mamma,pappa och jag skrivit checklista om allt jag ska ha med mig, får ju nämligen nyckeln till lägenheten på måndag, och så blir det inflytt nästa helg...jäklar vad vi ska köpa grejjer aaaahhh..va roligt!!

Efter tentan i torsdags åkte jag och linda till centrum och mötte upp hennes lillasyster,  jag gjorde ett par bra köp, Linda fick ett kusinbarn häromdagen, så vi gick runt i alla affärer och kollade på bebiskläder, oh man vill ju köpa allt som fanns...När den dagen kommer om ett par år, då ska det shoppas alltså :)

Min dator är dum igen, vet inte vad jag ska göra..börjar tappa tålamodet nu...

Ikväll, vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas att jag får se melodifestivalen :)

Puss

RSS 2.0