jag pysslar.....

jajjemen, har städat lägenheten idag och grejjat.
tänkte att jag skulle ta tag i de 4 fotoramar jag köpte i affären brevid lager 157 när de öppnade, om det nu är 2  år sen kanske...ja länge sen iaf. de är ganska fula (väldigt fula, billiga) men tänkte att tillsammans och med snygga bilder kanske det blir fint...

det står en fin liten mening på de, en av de har " växer inte på träd" en annan har "att komma ihåg hur det var" och " jag hade en känsla av".....
ja det låter ju fint.


plockade upp de ur sina förpackningar, har inte ens gjort det på dessa år jag haft de, och det visar sig att fotohållarens skåra är på tok för smal för att få ner fotografiet i.... på alla 4 st...

ja vad bra tänker jag och tar fram min nya hammare.........

näe, efter 30 minuter med diverse verktyg som finns här, hammare, gaffel och olika mynt av diverse tjocklek så har jag gett upp, och var de fula innan så ser de värre ut nu...

det var den pysseldagen det.



duojag

leksand har varit här under kvällen, om de gjorde det bra eller inte låter jag vara osagt, jag skulle dock tippa på att de gjorde det mindre bra, men vinst blev det.

jag hade funderingar på att gå på matchen, själv. konstigt? ja kanske, det hade nog kännts lite skumt...

men så blev jag ju totalt däckad av förkylningen, så behövde inte tänka mer på det. lika bra det kanske. det krävdes mina sista krafter att gå till affären och handla lite mat, helt slut var jag.

*

jag var vaken imorse när sverige spelade, eller jag låg och lyssnade med stängda ögon, faktiskt, och så blev det 2-2 och hoppet tändes lite... och sen gick det utför och jag stängde av när det var 5 minuter kvar, anade vad som komma skall och slapp då bli besviken...

snart är OS slut igen. tråkigt, trist.  och jäklar vad långt det känns till nästa, london 2012. vad finns det att se fram emot där?

nej, läggdags, hoppas att morgondagen bjuder på nåt roligare.

*

och som jag längtar efter förändring, och samtidigt livrädd. men det är en sommar först, och den kommer se ut som vanligt :)
men det är inte såå långt kvar...



24 februari

jätteförkyld är jag.
mindre roligt.

blir inte så mycket uppdaterat här nuförtiden. finns bara OS och snö att skriva om så, kan man lika gärna låta bli tills det ändras:)

jag och linnéa var ut till sofie&jens hus i söndags, jag vill också bo på landet!

slänger in ett par bilder:



1 augusti 2007 - färsk elton



17 februari 2010 - stor elton
himla gosig var han ;)



Linnéa och Sofie, njuter :)



sköningar :)

victor med sin favorittjej ♥







 
jag är också lite sugen på vår - men än är det inte livsviktigt, fint med snö ändå :)




friday i'm in love

fin dag igår.
jag, linnéa och sofie hälsade på åsa i hennes nya lägenhet i etuna, vi käkade vietnamesiskt, kyckling och jordnötssås, alltid!mums! sen mycket snack, det är allt från bröllop, förlovningar och barn, som vanligt, haha. som vi längtar till vi får gå på bröllop!
tanken slog mig igår då vi satt där mitt uppe i allt prat, det är inte många år sen vi disskuterade hur vi skulle få tag på cider inför kvällens fest... haha. åren går.
känns bra skumt ibland.



ett par år sen. gröna påsen, billigaste-vinet-på-systemet och explorer-flaskan är ett minne blott :)



lugn&skön dag



jäkligt grått, men så skönt! blev en powerwalk i förmiddas efter att victor åkt till jobbet. det är bra mycket jobbigare än vanligt när man traskar i lössnö :)


ja i lördags åkte vi på kryssning jag och hjärtat! det var lite impulsbeslut, men vi hade alla hjärtans-dag i åtanke och ville göra nåt mysigt! det var kul, mycket god mat, ett par goda drinkar, jag har verkligen fått dille på rosa pantern, att jag inte druckit den tidigare, mums! god och livsfarlig, den slank ner som vatten! jag och victor beblandade oss inte med fyllona på dansgolven, utan hängde i casinot nästan hela kvällen, det gick kanonbra, till en början ;)


så det var en trevlig resa, skönt att komma iväg :)

resten av veckan är inte planerad, skönt att ta det lugnt, ska plugga lite, och träffa brudarna är det tänkt :)

nu ska jag fortsätta kolla på OS, repriser från inatt nu !

PUSS

men skjut mig

klockan är på tok för mycket för det här när det är tenta 8.15 imorn.

men måste få avreagera mig lite, detta är det absoluta tråkigaste, mest onödiga jag någonsin pluggat, del II, i vetenskapsmetodik,teorier, förbättringskunskap, kvalitativa forskingsansatster och kvantitativa hit och dit, och då tänker jag inte ens nämna det sjukaste, eller jo, statistiken, visste inte att vi läste till ekonomer hela bunten, men så var tydligen fallet.

jag började bara grina 1½ gång i thailand över dessa förbannade obligatoriska statistikuppgifter som skulle in (så här i efterhand visade det sig att jag kunde ha skickat in de igår om jag ville, så lät det inte innan jag åkte, inte så schysst)


aja, det får gå som det går. som tur är så behöver man bara göra om den delen man inte klarar istället för hela tentan, det är ju positivt.


bara några dagar kvar, längtar efter victor galet mycket här nu, som vi ska mysa på fredag kväll när han kommer hem från jobbet ♥

ps. cheferna på hans jobb älskar honom,(samma chefer som inte vågade vara utan honom i mellandagarna, som höll på att kosta oss våran sälenresa hihi ) varenda avdelning sliter i honom och vill att han ska jobba på deras avdelning - får se vart han hamnar nu, det är nästan att man blir lite stolt ;)


3 dagar, 03 timmar, 16 minuter kvar

lördag 6:e februari

det är lördag och jag pluggar.
positivt är att jag är ledig hela v7. hur det kommer sig är ingen som vet, men nog ska det bli skönt alltid, ta tillfället i akt att mysa i flen kanske.

eftersom det gick åt mindre än beräknat med pengar i thailandet, så saknar jag nu endast 3 säsonger av Vänner i bokhyllan.
och suget efter en systemkamera är större än någonsin.

ikväll blir det lasagne, mellan studierna och melodifestivalen. jag vet bara att ola ska vara med, det räcker så.


nu slog det mig, att jag är ledig v 7 har ju endast med att göra att det är OS, tack för det uni. kunde knappast ha blivit bättre.


och snart stundar även det viktigaste av allt - kvalserie.

lovely!!!

tillbaka i vardagen, med råge!

vi landade 00.00, svensk tid, mellan måndag och tisdag, efter en resa på ca 18 timmar. mellanlandade i Förenade arabemiraten, så nu man varit där också, ca 30 minuter, men ändå ;)
utan jackor och kläder åkte vi ut mot parkeringen brevid arlanda, där vi bokstavligt talat fick gräva fram bilen, herregud vad snö! började resan hem mot flen, i malmköping kom snöfallet, vi såg inte en meter framför bilen, runt 04.00 var vi hemma hos victor, gosade lite med katterna, tände en eld i kaminen, sovdags, upp 06.45, victor skjutsade ner mig till tåget som gick 07.30, gick jättebra fram till hallsberg, förseningar förseningar förseningar, väl på tåget blev vi stående på en åker, havererat tåg framför vårat tåg, på station i örebro fungerade ingenting. bussen kom aldrig, aldrig sett så mycket folk, med tuk-tukarna i minnet, tog jag en taxi hem till Linda ( nästan lika billigt) bara sätta igång att plugga plugga plugga, projektplan klar igår eftermiddag ( Linda är en pärla! ♥), seminarie idag, tenta på tisdag, opponering på projektplanen på torsdag, PUNKT! återvänder till flen nästa helg för att packa upp resväskan :)

åh thailand då! UNDERBART! vi har njutit till tusen! haft det såå himla bra! inga måsten, ingen stress bara vara! nya stränder varje dag, bara sol, 37 grader i skuggan och 30 grader när solen gått ner. fantastisk mat, nog för att en fläskfilé med b-sås smakade ljuvligt då och då, men thaimaten är fin!
och nog har jag blivit brun, jag har varit jätteduktig och smörjt och smörjt med solkräm, även håret har fått sin dos, sparade en tusenlapp på att slinga håret :)

bara jag och victor har tagit ca 700 bilder, lägger upp några

skruttan älskar att bada!











Moa passar på när ingen ser henne ;)



mitt maträtt kostade 10 kr på restaurangen, så vi tog en pizza att dela på med, vi åt och drack för 26 kronor var den kvällen, det hände bara en gång :)










"vad gör farbror för kul?"
















det är ingen som kan förstå hur brun victors mamma kommer vara när de kommer hem på måndag, herregud!

så får räcka en stund, de sista bilderna är tagna i paradiset, utan tvekan!!! 

skolan nästa.



RSS 2.0