sista dagen i juli...

kvällen i etuna blev klockren! vi hade så himla roligt, åt gott och drack vin. Jag uppskattar dessa stunder något enormt...Det finns inga bättre än vi, Jag mår så bra av att vara med tjejerna.








Det sägs att jag blir vinögd när jag blir full...vet ej om det stämmer men, här försöker jag återskapa en fylla :)





ÅHHH snart ska vi åka hem till Sofie i malmköping, och hälsa på valparna, de har precis öppnat sina ögon och börjat röra sig lite...herregud, om jag inte tar med mig en hem alltså...det ska bli sååå mysigt!! Kameran hänger med!

Puss


28 juli

Imorn har vi bokat bord på Harrys i Etuna, hela tjejligan! Första gången denna sommar, det är ju underbart! Inte lätt när alla har olika jobb med olika arbetstider...

Men nu så, imorn halv 8 ska vi käka middag och pimpla vin, alla jobbar på onsdag men ibland får man offra sig :)
så kommer victor och hämtar oss när han slutat jobba någongång efter 00... Det blir najs!


Jag bjuder på dessa också, från förra lördagen hemma hos linus, när alla rika åkte in på krogen så roade jag och åsa oss själva,  Njut:











Den här är bäst! Snyggare blir vi inte!




Puss ;)

28 juli

Man är ju bara för bra! Jag slutade jobba vid 08 och nu har jag och Åsa var ute på power walk, jodå disciplinen kommer sakta men säkert!

Om en timme blir det orrö för våran del

Fick prioritera solen framför att krypa ner i sängen med hjärtat, det är ju ändå solen ;)


Den här veckan jobbar jag bara onsdag dygn, så himla skönt!


Lördaaaag

Man kan ju inte annat än att bara le åt det underbara vädret!
Idag har vi varit i Sparreholm igen och bara njutit, börjar bli varmt i vattnet nu också!

Nu har jag varit fyllechaffis till Malmköping, svängt förbi en sväng hos Pliggen, där victor börjar bli bra dragen alltså! Får se hur länge det dröjjer innan han ringer och ska hämtas.... tänkte iallafall försöka sova så mycket som möjligt, upp och jobba imorn igen... känns lagom lockande.


bästa låten just nu:
Guru Josh Project - Infinity

Man blir skapligt sugen på att parta till det lite!


24 juli

Jodå, det blev slingning, så nu är jag ett riktigt ljushuvud igen...haha ;) Jag sofia och linnéa var hemma hos Åsa, satt ute och kolla på solnedgången över sjön...herregud, så vackert hon bor. Skulle kunna sitta där varje kväll!


Igår tog jag och victor vårat första dopp för året, 23 juli...inte alls så pjåkigt! vi tog en sväng ner till nalle när han slutade jobba. Det var ganska skönt ändå :)

Nu blir det orrö för hela slanten, skönt att det är någon ledig med mig idag. Händer inte så ofta. Sofia börjar inte jobba förrän 16. Men sen blir det jobb för mig hela helgen nästan, 48 timmar för att vara exakt...och helgen innehåller ju 72 timmar så..



Metallica ska släppa nytt i höst, och med på skivan finns Unforgiven III! Inte illa! Det ser jag fram emot!


Puss

Hej Sol!

Helgen var klockren! Och det var så kul att träffa alla! Mer sånt tack!

Nu ska ju gå ut och lägga mig i solen med min booook, jag ser fram emot det!

Jag har blivit riktigt duktig, ute och går nästan varje dag,minst en halvmil. det här är viktigt för mig, jag mår inte bra iaf, kan vara svårt att förstå för vissa. Men man ska ju må bra över sig själv...och just för tillfället gör jag inte det. Men å andra sidan så är det ju bara jag som kan göra någonting åt det. Och det gör jag nu.

Ikväll hoppas jag att det blir lite tjejkväll, tänkte slinga mitt hår tror jag.


Nähä ut med mig!

17 juli

Oh vad det ska bli kul i helgen! det blir nog förmodligen 2-dagars ;) Imorn blir det fest iaf...det var så länge sen nu. så jag är laddad till tusen!




2008-08-08


och idag är det en månad till vi åker utomlands. najs!


Nu blir det långprommis med Sofia och Linnéa!

14 juli

hoho...

nu har jag och Victor bokat en vecka till Rhodos...så himla skönt det ska bli då! :D 17 augusti åker vi...Perfekt, då hinner vi fira Linnéa och Stefans födelsedag också, kvällen innan vi åker!

Det ska bli så jäkla najs och bara ligga och sola och bada, och bara vara med hjärtat... ligga på beachen och läsa någon bra bok :)

En månad kvar ungefär =)


Igår var vi nere vid havet i nävekvarn och var på sjön och sedan åkte vi ut till en Thairestaurang där ute i skärgården. Riktigt härlig dag! Det är tur att morbror har stor båt, 10 stycken var vi..och då var ändå kusinerna med barn och familj + patrik hemma så...:)


Imorgon börjar jag jobba 16.00 till onsdag, sen är jag ledig veckan ut....jag blir ju för bortskämd...usch. Men det är ju skönt :)

ciao :)









jo men jag tror nog att vi kommer trivas ;)

10 juli

Ah solen är skön :)

Idag har jag och victor varit på 6-årskalas hos hans brorson...Det vart lite fika, paketöppning och hoppa studsmatta...Det riktiga kalaset är ikväll men victor jobbar ju nu, och jag fick precis reda på att jag också ska jobba natt...Härligt med lite extra cash!

GB har haft glassutlämning idag också...det är ju torsdag, och idag, fanns min absoluta favorit så victor tog hela 3 lådor, Magnum Strawberry White...herregud, vad god den är!

På lördag ska jag jobba dygn, och då ska vi åka på diggelo ute vid sundbyholm, med bl.a Måns Zelmerlöf och nanne grönwall, det kan nog bli kul, så länge vädret är okej.


OS-schemat har kommit ut på aftonbladet, för de som är intresserade, har redan skrivit i alla gymnastiktider i almanackan :) ett par tidiga mornar blir det.. ca 04.00, men det är det värt =)

9 juli

det första jag fick jag göra när jag kom hem till victor från jobbet imorse, var att torka kattskit...kul, jäkla katt att protestera, han verkar inte tycka om att husse och matte är bortresta. Det var andra gången på 3 dagar nu....

det har varit en skön dag, jag och sara har gått lida, ah lika jobbigt varenda gång, sen har jag hunnit sola lite..och ikväll ska jag,Sara och sofie åka till etuna och besöka Linnea, sätta oss och fika eller på nån uteservering..så himla mysigt! gäller att passa på,när det finns tid :)




pusspuss ;)

8 juli

man blir ju smått deprimerad av det här skitvädret...

ska man behöva flytta ner till medelhavet för att få skapliga somrar?!

En fundering som jag har bara...

Nu ska jag gå och jobba.


Idag fyller truki år, hoppas de firar med pompa och ståt nere på cypern :) Jag tvivlar visserligen inte...

S

pics

jag hörde en mycket konstig sak idag..vet inte vad jag ska tro om det. mycket skumt...ännu ett tecken på att man ska tänka på vad man skriver och lägger ut för bilder...

men för att motsäga mig själv just för tillfället, lägger jag ut lite bilder från våran semester nu :)
Kolmården först ut:

Hej haj!
så fin på något sätt...



 
Hej Timon haha



Livsnjutare alltså:






snart dags måntro? herregud


Han verkade inte tycka om min närhet




och så slutligen vackra vackra Bråviken, vi hoppas på fint väder på söndag..för då ska vi ut och åka båååååt där nere


Bilderna från västervik...imorn :)

Nu slutar victor snart jobba, så vi säger gonatt nu!

Puss/ S

förresten...:

att wagner blev nekad en OS-plats kan väl inte ha undgått någon..jag menar, alla är väl lika intresserade som jag :)

Nej men seriöst, så jävla ruttet, jag och victor satt och åt på en restaurang i torsdags kväll när jag kom på vilken dag det var...mötet hölls ju under dagen, victor gick in på restaurangen och frågade om han fick låna datorn, jodå, så kom han ut med ett fult skadeglatt flin och sa att hon inte fick åka..stod på förstasidan på aftonbladet.

De där jäkla gubbarna har ju ingen aning om vad de sysslar med... mer än hälften av svenska OS-truppen uppfyller inte deras krav, men ändå har de fått åka..så det där håller inte. Det är bara massa skitsnack..

flen flen regn?

Hemma igen!

vi har haft en väldigt lyckad minisemester...Tur med vädret fick vi också. det är inte alltid det händer. så vi har legat och glassat vid poolen, spelat minigolf, grillat, bara njutit av livet...och av att vi var där. du och jag, hjärtat ♥


Verkligen skitmysig camping :)

Får lägga in bilder lite senare.. har inte hunnit fixa in de på datorn.

nu är jag och victor husvakt x 2 i två veckor. Så vi har väl en ca 2-3000 blommor och vattna, och 2 katter och en kanin och ta hand om. Jag tar djuren så får victor ta blommorna =)


hellu

hej allihopa!
nu har jag jobbat mina sista 24 timmar på nästan en vecka..

Så imorn ska jag och Victor åka till kolmården, ska bli så himla kul! Sedan när vi är klara där ska vi åka vidare ner till Västervik, där vi har bokat en stuga på campingen där...på fredag kommer victors syster med familj ner med husvagnen :)

Det ska bli ganska bra väder så hoppas det håller..vi ska ligga på stranden, och åka vattenrutschkana :)

vi kommer hem på söndag, så en liten semester får vi iallafall! sparar pengarna till en eventuell thairesa i vinter..


puss


RSS 2.0