29 november

och så har jag varit sjuk ett par dagar, verkligen inte rätt läge för detta. det kan gått ha väntat ca 2 månader. men nu är det som det är och jag tänker åka till etuna imorn, jag känner mig mycket bättre.

och vi har ingen som helst tid till att sitta och slöa längre.

herregud, 1,5 månader kvar nu.

*

igår eftermiddag kom ytterligare en liten prinsessa till världen, victors kusin; Robin och Bettina fick en liten dotter, som ska heta Filippa! Vi är så glada för deras skull här hemma! :)


nej, dags att fortsätta plugga. ingen ro.

och så var snart november över...

... tänk att det bara är några veckor kvar. det känns lite väl skumt.

i lördags kväll var vi till världens finaste Moa och firade henne, som fyllde 2 år i fredags. det blev en mysig men kort kväll, både moa och victor var lite väl övertrötta så.
helt fantastiskt är det iaf att höra henne säga mitt namn "iaa" ;) tänk att det går så himla fort!


SJ går mig på nerverna, pendling är ingen höjdare. och imorn ska jag köra till örebro, tåg går ju inte att åka när man har en tid att passa. får gå upp 06 imorn, då kan jag ligga i 50 hela vägen nästan, om jag måste :)

lilla kissen med schysst stil.











victor övningskör i gävle :)



söt liten mun.

och världens sötaste lilla superman Max




puss på dig.




jag fick nöja mig med min lilla, haha!




*

har ett sånt tråkigt liv nu så det är knappt sant. men roligare blir det ju, om inte annat till våren.
då är det ju iaf skönt ute.


11 november - lite allvar men mest kul!

det är mycket som står på spel, fast ändå inte.
många beslut, som borde tas, men som egentligen kan vänta.
jag kanske borde vara stressad, men det är jag inte.


CV:t är klart, personliga brevet är inte riktigt klart, bilen är inte såld, inga jobb är sökta än, uppsatsen är inte klar, har ingen legitimation för sjuksköterska än och vi har ingen aning om vad vi ska göra...

victor tycker vi ska ta vårt pick o pack och dra till thailand 1 månad i februari, så vem vet, det kanske vi gör.
 "sista chansen, sen har vi 5 ungar o släpa på" säger han.. haha!

jag påminner honom om att vi just för tillfället har en monsterkatt här hemma, som vi båda redan älskar högt! hon är för go! trots hyssen.

men vi får se vad som händer, vi vet iaf att vi är lyckliga vilket som, och klarar allt, och har hela livet framför oss...


.... fortfarande ;)








och nu när jag höll på att kolla igenom lite bilder så dök den här upp igen... och jag ska ärligt säga att det är den roligaste bilden någonsin jag har sett på mig själv, har tänkt visa den förr! undrar om tjejerna ens vet att jag står där? HAHA!

 jag skrattar så jag gråter!!!


10 november

en hel del plugg idag.

men fokuserar hellre på det andra, jag blir lugn i hela själen av att bara kliva in på emmakliniken. hela atmosfären är klockren!
jag var drygt en timme tidigare än jag behövde pga busstiderna, så Sofie hade en kund när jag kom, så jag satte mig och tog en kaffe och bläddra lite i tidningar och njöt!

sen var det min tur, och så jäklarns skönt alltså, först fick jag kakaoscrubb över hela kroppen, och man blev skapligt sugen på choklad, sedan när den var klar fick jag ca 60 minuters hot-stone massage. det är alltså heta lavastenar som hon masserar med, hela kroppen! det får i gång cirkulationen bland annat. kan man säga, fick värsta svallningarna efteråt haha, svettades som en gris!

och så är det världens mysigaste rum och avslappnande musik, och så fick jag en chokladpralin efteråt! snacka om vardagslyx!

rekomenderar det verkligen! Soffan är skitduktig på det hon gör!
Mysigt att få lite kvalitétstid med henne också, vi skrattade lite åt att jag "ska behöva" komma till hennes jobb för att vi ska hinna träffas! haha ;) men det gör jag så gärna!

http://www.emmakliniken.se/

Det ligger i malmköping, brevid värdshuset!
Värt ett besök!

*

Väntar inte victor förrän om ca 1 timme, får se vad han säger om chokladdoften ;)

puss på er!

9 november

med risk för att låta löjlig, jag älskar gossip girl. haha.
avverkat senaste avsnittet nu från usa, så bra.


uppsatsen rullar på, jag och linda sitter på högskolan i etuna och det känns ganska trivsamt. kaffe nära till hands och internet har vi. så det här ska nog gå vägen! :)

tanken på att det snart är jul förstärktes idag, inte så långt kvar, eller jo det kanske det är.

*

om mindre än en månad åker Linnéa, Andreas och Danne ner till thailand och möter upp grabbarna, jag är så avundsjuk att jag knappt kan beskriva det med ord. hade det inte varit för uppsatsen hade min plats på flyget varit bokad för länge, länge sen.
älskade thailand, och saknade grabbar!




de kommer ha så roligt, och så skönt! jag hoppas att det blir tillfälle för nåt liknande nångång i livet. alla vänner på samma underbara ställe.


imorn ska det läsas artiklar hela dagen, på engelska. mindre kul, men det finns ju google translate annars ;)

ska unna mig spabehandling på emmakliniken på eftermiddagen, gött!


allvar.

det är nu allvaret börjar. 10 veckors uppsatsskrivande.

jag och linda fick inte första handledningsmötet förrän imorn eftermiddag. det känns lite sådär. men det är inte mycket att göra åt, kanske att det får bli lite plugg i helgen isf.

men det här är nåt som vi bara måste klara av, för om vi gör det så står vi med våran legitimation den 15 januari, teoretiskt redo att gå ut i arbetslivet.... spännande :)

 
*

ska se till att hälsa på Sofie på Emmakliniken nästa vecka, hotstonemassage och chokladbehandling står högt upp på min önskelista just nu, så känner att jag vill unna mig det! fy fasen vad skönt det ska bli!

RSS 2.0