Lyckligast i världen!

jag är så himla lycklig, sitter och lyssnar på underbar musik, låten Dj Casper - cha cha slide kom upp, och jag förs ett par år tillbaka, och blir alldeles rörd över hur förbannat jäkla kul man har haft i sitt liv! tänk halmstad, bulgarien, polen, sälen, barcelona, alla onsdagar på blå under gymnasiet, lördagarna på rolling, studentfester i vadsbro, hemmafesterna på loven osv...
så sjukt mycket vi varit med om på dessa år, vem minns inte när det började brinna i linnea och stefans bil på väg hem från krogen?
när hela sp3 fastnade på olika ställen runt om i sörmland på väg hem från rolling när stormen gudrun förstörde halva sverige den natten, vi skulle prompt ut på krogen allihopa, det låg träd över vägarna överallt, våran bil fastnade ute i skogarna mellan etuna - katrineholm någonstans, och en ambulans krockade med trädet när vi stod på ena sidan av trädet, och polen var väl en sjuk resa?!
när vi var i halmstad var vi knappt 17 år, lilla emelie var 16 år, och vi hyrde våran stora villa mitt i halmstad....hur jäkla underbart var inte det?!
haha cha cha slide, vi tog upp hela dansgolvet på rolling, och ingen kunde dansen så bra som vi haha!

så himla lyckligt lottad jag är!
och jag kan inte påstå att det har blivit sämre, bara annorlunda, ett annat liv nu, ett vuxnare liv, med världens bästa vid min sida, victor, tjejerna och grabbarna, familjen, jag vill aldrig byta bort det.
fatta när vi sitter där med våra ungar och tänker tillbaka på allt vi har gjort! då har vi levt ett lyckligt liv!

jag är kärleken, jag är din vän


min älskade victor är på väg hit i detta nu, och vi ska ha världens bästa kväll, och världens bästa kväll imorn, för på lördag flyger jag till barca med mina bästa tjejer, som jag aldrig vill vara utan!


är det konstigt att det pirrar i hela kroppen?!


pump it up!


SÄLEN 09

och nu har jag tid för denna blogg igen.
3 dagar kvar till barcelona först och främst! Så jäkla skönt och kul det ska bli där nere! med de bästa tjejerna man kan tänka sig; Sofia, Åsa, Emelie och Frida!♥

sälenhelgen var klockren! vi hade regn och grått när vi kom upp på torsdagen, men sen fredag,lördag och söndag hade vi sol och blå himmel hela tiden! och det är ju bara för vackert där uppe då!

vi har åkte nästan hela dagarna, vi hade vårat läger vid rullbanden där melker och melvin åkte upp och ner hela dagarna, vi hittade två bänkar vid en vägg, så där satt Hanna och moa och jäste i solen...de hade det ljuvligt alltså :) och vi andra tittade förbi med jämna mellanrum :)

att victor var envis har väl inte undgått någon hitills, men jäklarns, har aldrig varit med om maken, vad arg han var. och jag blev ännu argare på honom för att han inte lyssnade på mig och mattias, så en gång fick han traska tillbaka, och en annan gång fick Jenna komma med bilen och hämta honom längst bort i Lindvallen haha..
sötnos, han var så himla duktig men fattade det inte själv...sista dagen gick det iallafall kanonbra, sista timmarna :) efter han tagit av sig pjäxorna och sagt sig aldrig mer åka, så var han igång igen efter lunchen :) det är bra, man ska inte ge upp!
jag själv ramlade bara 2 gånger på hela helgen :)

vi har ätit massor, tror jag åt ca 15 fläskfilé bitar i fredags kväll, så sjukt gott! går inte att få nog! ;)
på kvällarna har vi varit skapligt trötta, vi har spelat lite kort och tagit det lugnt, bara myst!
kan inte fatta hur man orkar gå ut och festa efter en hel dag i backen....mysterium?

jag och victor har tagit massor av bilder, så lägger in ett par stycken här, det blir ganska många, då jag vet ett par som inte har facebook som hänger här ;) så ni vet:



världens finaste tjej var lite skeptisk till min närvaro i bilen först! :)



Heeet!



söt melvin!



skaplig vy!





han har det ju i sig, det visste jag ;)

på bilden nedan visade mattias och macke vägen och jag bara hängde på, vilket slutade med att vi hamnade mitt i backen där svenska landslaget med anja pärson i täten höll på och tränade inför tävling haha. vi hamnade inte riktigt på rätt ställe ;) jag är nästan säker på att det är jens byggmark längst till vänster.


det var ett par stycken i publiken nedanför ;) men vi vände in i skogen igen haha


söt bild, strax efter detta kräktes moa på victors ben haha...han blev jätteglad!


hur vore det med lite solfaktor nästa gång?













någon som har tröttnat på att åka skidor?!:)



och så tillsist, snyggare än så där blir jag inte:



sådär, det får duga så länge! Var en underbar minisemester!
älskade sälen!

mot sälen då!

uuh..jag är så jäkla trött att jag mår illa....jobba natt kanske inte är  min grej, mina matvanor blir lite skumma, vilket säkert puttar på illamåendet...

kom hem för 10 minuter sen, ska bara packa det sista. antar att de där hemma i flen har åkt iallafall, så de är väl snart här! så då bär det av mot sälen, lindvallen! det ska bli roligt! hoppas på att få se lite sooool ;)

ja men vi får nog en kanonhelg i sälen!

jag ska lära victor att åka slalom som en kung haha...
det är som upplagt för bråk ;)


tack för alla gratulationer igår! 23 bast alltså...ojoj...:)

PUSS


påsken över för denna gång!

jaha tillbaka från påskledigheten, som har gått ut på att äta tills man inte klarar av mer....
men oj vad gott det är!

förfesten i torsdags var klockren, vi tjejer fick sitta på calle ågrens altan hela kvällen, vissa av oss hade inte träffats på flera år, så det var mycket att ta igen :)
amazon var roligt, dock dålig musik har det kommit fram! men vi stod på dansgolvet hela kvällen ändå, och jag fick ut älskade victor på dansgolvet sista dansen iallafall, en av mina favoritlåtar spelades, så var inte mycket att orda om " Stad i ljus", mysigt!
Sen hur kvällen slutade är ju en annan sak haha, men nu kan vi se det komiska i det med :) För en gångs skull var det inte jag som var fullast och odräglig!

På lördagen kom nästan hela min släkt och käkade påskmiddag och fikade, och firade min födelsedag i förväg! sen på kvällen, inte så lägligt, så bestämde vi för att grilla första gången för i år hemma hos truki. det var inte så spännande att sätta i sig en halv fläskfilé efter all påskmat, men man är ju inte den som säger nej. och så spelade vi spel och hadet ganska trevligt :)

På söndag förmiddag lurades jag och victor upp, då vi hört att robin och bettina skulle komma redan vid 11. nu kom ju de sist av alla haha, men vi var ju vakna skapligt då, och behövde inte stressa :) Så kom ca halva victors släkt, och vi räknade att det var över 30 personer här hemma hos de. herregud...men oj vad vi åt nu med! så gott så!

På kvällen hade vi lite tjejkväll, jag, åsa, linnéa och sofia. emelie var med en stund också. och runt 23 ringde frida och sa att hon hade bokat barcelona med oss!!! Fy fan vad roligt vi kommer ha, mindre än 2 veckor kvar nu! wohooo...

Igår var jag och victor på bio, och gick en sväng på stan i etuna, mysigt!

och idag, så ska jag snart gå hem och packa till sälen, så den väskan bara är klar för victor att hämta imorn eller nåt. och jag ska snart åka hem till örebro, för att ta det lugnt en liten stund, sen åka till karlskoga i kväll för att jobba min första vakna natt. jag kommer nog vara ganska trött imorgon bitti haha, jag jobbar natten till torsdag också. så jag och lilla moa kommer nog sova gott i bilen:) de kommer och hämtar upp mig i örebro på torsdag morgon när jag kommer från karlskoga.

ja.....fullt upp! måste sätta igång nu. har massor av fina bilder, men kanske lägger in de på facebook sen!

måste gå hem och packa nu!

PUSS

8 april

det går helt okej att ge sig iväg hemifrån runt 05.15... då har jag provat på det med. en dag till imorn...då ska jag ha med lite packning också, spännande haha..

det har gått bra på praktiken. jag har sett saker igår och idag jag inte trodde var möjligt faktiskt...helt sjukt.

men imorn bär det av mot flen, och innan det ska jag vidga mina vyer i degerfors också haha. det blir nog bra.


hoppas på att få sova lite på tåget, kan nog behövas inför kvällen haha...
kanske är tur att amazon stänger kl 01 haha, och man har krypavstånd hem :)


ser verkligen fram emot denna helg ♥
och nästa helg, sälen.
och helgen efter det, barcelona!


puh...det är tur att man är tät ;)

6 april

åh vilken underbar dag! har suttit ett bra tag och fått lite färg, syns redan! kan behövas inför diverse resor..inte kul att komma till barcelona genomskinlig!


och så hade jag fått brev av jobbet i flen! skönt att få bekräftat att jag ska få jobba i sommar, och fick schemat redan! kanon! vilken lyckokänsla! blir en härlig sommar med mycket ledigt! :)

ska börja jobba kl 07 i karlskoga imorn, bussen går 05.45. och stadsbussarna börjar inte gå förrän kl 06. förstår ni vad det betyder?! jag får cykla hela vägen in till stan...herregud, när måste jag gå upp då?!
nej fy fan. jag mår illa av bara tanken... 
men det är värt det om jag får komma hem till flen i helgen, och åka till sälen nästa torsdag!
 

nej ska jag laga lite mat är det tänkt, snart läggdags ju om jag ska ställa klockan på 04.45 eller nåt... INTE MÄNSKLIGT



Saknar victor ♥

...forts. på denna fina helg.

kan inte påstå att morgonen började bättre.
linda bor ju som sagt i en korridor, där det inte är alltför brett mellan väggarna.
klockan ringde 05.45, jag skulle gå 06... öppnar dörren, det tar stopp och därefter hörs ett inte så härligt ljud när denna förbannade jävla hylla välter och slår i väggen mitt emot...
då har någon vatit framme och ställt för den IGEN framför dörren! känns som att någon har nåt emot linda? eller mig?! haha...
dörren kilas fast, och går inte att öppna mer än några decimeter, jaha...och vad gör jag nu?! kommer jag igenom? och jag bara känner att jag börjar ge upp, jag hör hur det spöregnar till på köpet...
då hör jag någon så där skapligt dragen, ropar:
Full kille - vad är det som häääänder är ute?
Jag- ja vad fan ser det ut som?
Full kille- vad fan ska du upp och göra nu? behöver du hjälp?
 det slutade med att han hjälper mig ut, står där i sina fula kalsonger, och har precis kommit hem från sin utekväll! haha...tacksam för den hjälpen, bara tur att han inte hunnit somna än!

nej jag skulle aldrig vilja bo i korridor, fy fan! tur för linda att hon flyttar om en vecka!

ja vilken härlig start på dagen!
gick bra att jobba iaf, var hemma vid 16... totalt överkörd kände jag mig. ska bli skönt att vara ledig imorn, men desto mindre skönt att börja pendla till karlskoga...

jag är glad.

vilken dag...
klev upp skapligt och städade lite. runt 13 kom victors bror mattias och 2 kompisar. de bad mig att köra de in till stan, för att sen kunna ta med deras bil tillbaka. så så blev det. jag följde med, och vi åkte till scandic hotell för några av de skulle bo där, så de skulle checka in. när vi stod där och väntade, så sprang det runt en kille med enormt hårsvall framför entrén, jo men var det inte robert wells så säg haha... han hade sin rhapsody in rock- skinnjacka på sig...?! snyggt... :) men iaf kul och se en kändis. när vi åkte in mot stan, mötte vi även victors föräldrar och även hans systers familj i sina bilar.  de är här på innebandy-cup. nästan hela johanssons-släktet är här i helgen haha...


när jag kört hem bilen var det bara och ge sig iväg till sjukhuset. har varit en kanon-eftermiddag. precis lagom mycket att göra, och inte så att det blev långtråkigt...
runt 20.30 hände dagens andra coola sak, om man nu räknar robert wells som första haha...
vi hörde helikoptern komma, och utanför fönstret på avdelningen visade det sig att helikopterplattan låg på taket, så jäkla häftigt och se när den landade! vi stod där både personal och patienter och kikade, nyfikna som vi var. tydligen var det någon som kom till sjukhuset, ett bra tecken. värre om de körs därifrån i helikopter...då är det allvarligt och förmodligen uppsala nästa :/ men häftigt iallafall!

slutade vid 22 men kom ut runt 21.50. visar sig att bussen inte går förrän 22.25... jag bestämde mig för att sitta och vänta, vill inte gärna gå hem, ingen bra väg till universitetet. jag satt och filosofierade ett tag, några ambulanser kom och åkte. annars hände det inte mycket...var hur lugnt som helst.
så kom äntligen bussen, och när jag går på slår alkohol- och svettlukt emot mig som en vägg!!! bussen är proppfull med fulla och hormonstinna 16-åringar, tjejerna skriker högre än man tror att någon kan skrika och jag blir nästan döv på en gång...överväger att gå av men tycker så synd om busschaffören, så hela vägen står jag längst fram brevid honom, och känner hur mitt tålamod börjar sina...
de hade ingen aning om var de skulle så jag kom ju snabbt på att det var innebandy-människor. kikade lite snabbt efter victors systersöner men såg de inte :) kliver av bussen tillsammans med alla tonåringar vid skolan, det är ett jävla liv på hela studentgatan, då studenterna har haft nåt galej hela helgen här för studenter från hela sverige, kåren är öppen för alla innebandy-barn tror jag..verkar vara nåt disco, och människor ligger här och var haha..

tillslut kliver jag in i lindas korridor, då har någon ställt en stor hylla precis framför hennes dörr, med ena benet i en kebab, jaha, jag börjar slita bort hyllan, då kommer en tjej och säger "åh akta min drink bara" tar ner sitt jävla plastglas från ett av hyllplanen och går därifrån...ehhh...och jag tror inte min öron.

och nu sitter jag här, försöker varva ner...måste sova, kl 07 imorn ska jag vara på sjukhuset igen.

tänk vilken underbar helg jag har!


För alltid, Leksand

ja nu är det iallafall över på riktigt. känns ändå ganska skönt... det var ju väntat. hellre så här än att misslyckas sista matchen...gör inte lika ont.

jag vet redan att jag kommer stå där nästa säsong. det bästa som kom ur detta är väl att örebro hockey är mycket nära en plats i allsvenskan, ni förstår vad det betyder va? Inte många gånger i detta liv kommer jag kunna ha gångavstånd till match! HAHA...man kan se något positivt ur allt.


*
visste ni att karlskoga inte har någon tågstation?! är inte det helt otroligt... vad är det för påhitt, jag trodde alla städer som är större än flen hade järnväg. alfred nobel borde kanske inriktat sig på det istället för krut...?vad vet jag....?
jag får åka buss till degerfors för att kunna hoppa på tåg till flen om det skulle bli aktuellt...
ja ni hör ju hur det låter... var ligger degerfors liksom...?

2 april

jag njuter, är ledig imorn. jag ska sova tills jag vaknar, och det ska bli otroligt skönt. fast jag tycker inte det är så jobbigt ändå att gå upp innan 6 ändå. jag börjar vänja mig. och när jag går runt 06 och solen börjar komma upp går det ju inte att misströsta.... det är vackert. vore annat om det regnade så klart.



praktiken går bara fint, och ni skulle bara veta hur mycket fantastiska saker man gör med hjärtat! patienterna säger redan efter ca 2-3 dagar efter operationen att de fått ett nytt liv. Det är helt otroligt! klart att det är mycket smärta också...förstå att de sågar isär hela bröstet för att komma åt hjärtat... de sätter ihop det med ståltråd sen. det känns kan jag tro!
Häromdagen fick jag prova på att dra ut pacemaker-trådar som sitter på/i hjärtat tillfälligt och som går ner mot revbenen och sen ut ur huden. det var bara att dra ut, inga konstigheter tydligen............. eh.
Jag trivs kanon! Men nästa vecka ska jag pendla till karlskoga...det blir ju intressant.


Ledig imorn som sagt, men sen ska jag praktisera hela helgen, lika bra att få det gjort. ska sova hos linda på lördag, victors bror och hans kompis ska låna lägenheten. De ska på herrmiddag :) Låter säkert finare än vad man tror haha...

bilder från festen 21 mars.



Truki fick ragg i örebro!





Nej fan, inte var hon vacker alltså, och inte ett dugg lik pamela anderson. Men hon verkade gå hem ändå :)


RSS 2.0