sista augusti

härligt, örebro vann. vilken tur för de. satan vad kallt det var på slutet, och då är det bara sista augusti.

när jag cyklade hem slog det mig vilken smärta jag har i rumpan, stackars, vilken chock. vad jag vet så var det väl imorse jag satt på cykeln första gången på 3 månader, redan en sådär 12 timmar senare börjar det sägas ifrån, aj aj.
och mördarbacken var det inte tal om att kunna bestiga. ge mig 3 veckor.


nu kan jag inte skjuta på detta längre, måste beställa 2 böcker, inte vilka som helst, dessa kostar bara 1100 kr tillsammans.....vilken tur att jag fick den saftigaste lönen någonsin i torsdags,(och jag som var orolig) men ändå. det känns inte bra.


imorn.

imorn börjar skolan, spännande. varje dag är bokad för skola veckan som kommer.

tentan i fredags kändes helt okej, borde klara den.
sen så njöt jag i min lägenhet hela kvällen, inte så att jag saknat den, men när jag väl var här igen, så kändes det bra jäkla skönt alltså!

igår skulle jag vara duktig och gå in till stan, för att möta upp helena, det visade sig dock att jag glömt mina bästa skor i victors bil, och kände att det vore taskigt mot ryggen att traska dryga halvmilen i pumps bara för att. det fick bli buss.

men det blev en mysig dag på stan, vi käkade lunch, gick i affärer, mest tittande faktiskt, och sedan fika på det! köpte dock 4 bokstäver i vitt trä, nästan en decimeter höga, som sen blev L O V E, och de står nu på tavellisten, och jäklar vad fint det blev!
3 par trosor blev det också, som det står "rock on" på, det får bli mina konserttrosor ;) verkar som att det blir In Flames i december ( så, nu har jag skrivit det hjärtat, nöjd? ) det blir nog riktigt bra, fast ännu bättre vore det om jag fick bestämma låtlistan, men det får vi se hur det blir med

som sagt skola imorn 08.15, sedan vet jag inte länge vi ska vara i skolan, men jag vet att jag ska vara utanför behrns arena 18.30, gävle kommer på besök, heja ösk, hoppas ni vinner!



och som jag saknar victor, du borde bo här hjärtat! har inte lust att vänta 1½ år....♥ jag älskar dig ♥

Gefle

idag är vi hemkomna från Gävle, vi har varit och hälsat på vigges kusin och tjej, robin och bettina. vi har haft det kanonbra, och tagit det så där behagligt lugnt men ändå haft kul!
vi åkte tidigt i tisdags morse, tog en lite runda förbi örebro för att lämna massor av saker (läs. kläder), sedan upp mot gävle! vi hann med en liten shoppingtur på eftermiddagen, jag och bettina köpte varsin likadan tunika, och sedan hittade jag en supermysig kofta, bästa med hösten, gosiga tröjor :)

på kvällen blev det finmiddag i form av flygande jakob, en och annan cider, wii-spelande golf och bowling, och sedan avslutning med När och fjärran-spelet, jag och bettina förlorade konstigt nog!
igår regnade det hela dagen, så det blev lite filmtittande, pizza på stan och sedan bio, nya beck, inte så bra alls faktiskt! kvällen var likadan som den innan, och tro fan att jag och bettina förlorade igen, sånt jäkla skit! nu står det helt plötsligt 2-1 i matcher....

imorse var det dags för den stora shoppingrundan, det var kul, och jag köpte en skrivare, med skanner och kopiator för 450 spänn, snacka om kap! sedan var det dags att köra volvon mot flen igen.
det gick jättebra tills vi blev påkörda.... eller påbackade rättare sagt, på en parkering,så inga whiplash-skador direkt, men ändå vissa småskador på bilen som vi såg när vi var hemma, men det ordnar sig, försäkringar är ju bra grejjer ibland!

men förutom det så har vi haft en jättebra "helg" ;)

imorn ska jag till örebro och skriva tenta, spännande.....
ska plugga lite till nu.

packa packa packa

hrm, då ska jag försöka packa ihop alla mina saker som jag har haft här hemma i drygt 3 månader, spännande,  det blir en utmaning!


jag har precis varit ute och motionerat igen, idag hade jag min älskade, förbannat roliga och bästa victor med mig! och det var nog sista gången vi gjorde detta tillsammans, snacka om att han inte kan koncentrera sig haha
det är inte lätt att springa och skratta samtidigt!

helgen snart över för denna gång

jaha, då var helgen över igen, och nästa söndag kommer jag sitta och ha ångest över att skolan börjar, så jag får väl vara glad över att jag har en vecka ledigt till då.


i fredags var vi ut till ekenäs igen och fiskade, jag victor, jesper, victors bror mattias och lilla moa! jag struntade i att fiska då jag verkligen drar mig för att hålla på och kladda med masken, nästan det äckligaste som finns, och jag har gjort det tillräckligt många gånger i sommar. Moa skulle sova middag så hon och jag tog en promenad istället, hon somnade ju inte, fanns ju massor att kolla på, så vi gick och kollade på kalvar och de var ju roliga, moa skrek och ropade på de :)



sötnos :)



kalvarna var måttligt roade!

på kvällen var vi bjudna på kalas hos macke & jenna, melvin fyllde 4 år igår! det var full fart, och han fick så mycket fina saker! och vi andra bjöds på så mycket gott så, trevlig kväll :)

igår gjorde jag inte mycket vettigt, var ute och gick i över en timme iaf, och likaså idag! så lite nöjd får man ju vara!

nu ikväll har jag, victor och jeppe kollat på Män som hatar kvinnor, och den var förvånansvärt bra, så funderar på om jag ska ge böckerna en chans till, började läsa den första, men slutade efter kanske 100 sidor, jäklarns så seg den var, men som sagt, kanske ska prova igen!

i veckan vankas det nog en tripp till gävle, och örebro i slutet av veckan, har ju tyvärr en omtenta på fredag, måste fixa den!

nästa vecka börjar skolan som sagt, och veckan därpå är det dags före att ge sig ut på sjukhuset igen! fan vad fort det kommer gå, 7 veckor! snart jul ;)

noll karaktär

fan, jag bröt mitt löfte redan ikväll, men vem kan säga nej till marängsvish(?) och så var det ju kalas ;)

blä.

på tal om glass - det blir ingen mer glass förrän thailand nu, eller något annat onödigt någonsin.
nu får det bli skärpning från min sida, annars får jag väl betala en extra flygstol ner, för att ens få plats på sätet.... herregud.


Ice? cream

HAHA, för 2 ½ timme sen var victor och hämta glass på GB....
precis nu för 2 sekunder sen flög victor upp ur soffan, nu tyckte han att det var dags att ta ur glassen ur bilen?!!! HAHA, hur kan han glömma bort den! snacka om att den kommer vara förstörd...

händelserikt dygn!

jag säger då det, plötsligt händer det!

igår kom eric hit till victor, de skulle spela några väldigt stora pokerturneringar!

jag började också spela en turnering som jag betalalade 25 kr för, det gick åt helvete, och där var mitt pokerkonto tömt, envis som jag är satte jag in lite till från visakortet, i ren ilska! betalar 25 kr till i en likadan turnering, och innan så skrev jag på facebook att jag hoppades att ha tur á la Eric Perdjaks, räknande väl inte med nåt stort direkt...


det gick upp och ner, och jag hade fruktansvärd tur då och då, victor och eric trodde inte sina ögon haha.
och 3 timmar senare strax efter midnatt, var det finalbord, och jag hade minst vunnit 25 dollar, vilket är min största vinst någonsin såklart, och jag fortsatte spela som en gud ;) och hux flux var vi bara 2 kvar, och jag hade minst vunnit 300 dollar, vilket är 2500 ungefär, men då visar det sig att min motspelarare vill dela hela potten med mig istället för att spela om det, lite skraj kanske?haha, 1:an skulle vinna 400 dollar, med lite rådfrågan med killarna så tyckte vi att det var bäst, och vi båda fick 368 dollar = 2700 spänn! förstå hur glad jag var?! jag som är pank?! och min första turnering någonsin som jag vinner! nästan iallafall, eller jag ser det som en seger :)
vilken lycka!

sedan fortsatte victor och erics turneringar, typ största turneringen någonsin, 1:an skulle vinna 3.5 miljoner svenska kronor, Ja tack! strax innan 05 somnade jag iaf, helt slut, vaknar igen vid 07, då håller de fortfarande på och spelar, och  victors syster kommer med Jullan som fyller 6 år idag, så jag går ner och tittar på hennes presenter som hon redan fått och sjunger för henne med victors mamma och så lite fika, mys :) sedan strax innan 08 åker killarna ut, och vi kan äntligen gå och lägga oss :) killarna blev inte helt utan vinst heller ;)


nu ikväll har vi varit på kalas hos jullan, och vi ska testa lyckan igen på poker, förmodligen kommer jag aldrig vinna igen, och sån tur som jag hade igår, har väl knappt perdjaks ens...
imorgon ska jag vara hundvakt, kul :)

16 augusti - inte många dagar kvar nu

blä, lite huvudvärk idag får man väl lov att säga....
 
men jag är mer än nöjd med kvällen! TACK vänner :)



får bli ett mer utförligt inlägg ikväll :)

du & jag


helgen har  varit underbar, med fest i fredags, och sedan ett mycket lyckat kalas i kholm i lördags, med utgång i öltältet efter det!  hur kommer det sig att jag är så himla lyckligt lottad med alla dessa människor omkring mig?!



från fredagens sjöfest :)




de andra bilderna har jag inte lagt in från kameran än, men det kommer.


nu har jag jobbat klart för den här sommaren, så semester nu då :)

man är ju en livsnjutare

har varit två härliga dagar i solen, igår låg vi på den vackraste platsen i flen, åsas brygga och stekte! idag blev det några timmar på orrö, men det blev för jäkla varmt efter ett tag!

imorn blir det grill/sjö-party hos åsa! truki bangade poolpartyt så det får duga med orrhammarren, inte helt fel det heller! och så får vi se vart vi hamnar sen :)

och på lördag det är det ju kalas i kholm, kuul!

har inte mycket vettigt att skriva, och inga bilder heller, men har nog ett par efter helgen och visa :)


ha en härlig helg kära vänner :)

fiskelycka

ännu en härlig dag, och jag som har tjatat hela sommaren, inklusive förra sommaren om att få åka och fiska, fick äntligen komma iväg!

jag, victor, jeppe och truki åkte iväg till ekenäs! efter 2 minuter drog jag upp min första fisk, en mört. inget att hänga i julgranen direkt. men totalt fick jag upp 4 firrar, 3 abborrar också, men jag slängde i alla, djurvän som jag är :)

victor slog på stort och fick en gädda :) men alla fick fisk och det var ingen som behövde bli grinig, dock så hörde jag ett par väl grova ord då och då från grabbarna.... haha











storfiskarn ;)  puuss♥


ett jobbdygn väntar imorn, najs!

2 augusti - min namnsdag :)

mycket härlig dag, vi var nere på orrö och spelade volleyboll, vilket är riktigt kul när man spelar med rätt människor, som kan. då blir man själv helt plötsligt acceptabel som spelare ;) och färg har vi fått på oss idag med...


nu ikväll har vi spelat lite kort med victors föräldrar, och sen åkte han till jobbet vid 21...sista veckan nu, sen får vi se vad han ska hitta på, jag hoppas att han kan få jobb i norge under hösten...vore najs med lite pengar, säger jag ;)


veckan som kommer blir klockren, jobbar tisdag, fest på fredag, 50-årskalas(2 som fyller 25) på lördag i kholm, lördag dygn har jag redan jobbat in i juli men ej fått betalt för, så jag kommer sitta och smutta på mitt vinglas och tjäna storkovan hela lördag dygn, det är något att njuta över!

jag måste bli bättre på att ta kort, har blivit dålig på att ta med kameran, skärpning!

nu blir det sängen och någon bra film, som jag säkert redan sett, utbudet är begränsat så att säga!


RSS 2.0