Gott nytt år :)

vi lever livet här uppe sälen!
vi tjejer har precis bastat och rullat oss i snön, första shoten är tagen...

killarna har åkt skidor tillsammans med börje salming idag, lite smått stolta :)

nu tar vi det lugnt en stund innan vi kör i gång på riktigt, vi väntar på att killarna ska hoppa in i bastun så ska vi ta lagfoto i snön :)


Gott nytt år kära vänner! ♥


...

vi är kvar i flen, någon som är förvånad....?

hejohå vad bra det går....


julen över för denna gång

allt går så himla bra hela tiden...


julen är över iaf. det har varit mysigt, lite överraskningar, som t.ex att morbrors hund beslutade sig för att föda ut 6 små valpar medans vi åt julbord i rummet brevid. snacka om drama, men gud så mysigt!


nu sitter jag och väntar på att victor ska höra av sig från jobbet, antingen så har det gått åt helvete eller så kommer vi iväg till sälen inom några timmar... jävla inkompetenta idioter rätt ut sagt på det där stället...

mindre än 3 veckor kvar till solen&värmen. det behövs verkligen!

några bilder jag tog på julafton bjuder jag på:







alla tagna genom bilrutan på väg till nävekvarn

och så dessa små, hyffsat färska :)


God Jul!!

jag är redan vaken, sitter framför brasan och dricker te, för i vanlig ordning är jag dålig och hängig i juletider, halsen är heltjock och jag har ont i kroppen...

men det ordnar nog upp sig :)

victor sover fortfarande, mamma bakar, pappa är ute och går(!) och lillebror kom hem från norge igår, skönt att ha honom hemma igen- han sover också fortfarande :)

vi ska om inte alltför lång tid först åka förbi busungarna Melker&Melvin med deras stora paket, för vi hinner inte träffa de mer idag, sedan åker vi ner till nävekvarn och släkten! och efter det åker vi hem till flen igen och victors familj!

lika mysig julafton som förra året :)


Puss&Kram allihopa, ha en underbar dag!

stressad?

jag borde vara mer stressad än vad jag är.

PM:et är knappt påbörjat, handledningen är på fredag eftermiddag, men jag är peppad. jag ska till skolan snart, när linda är redo.

jag behöver packa, kläder till sälen ska med hem till flen, och jag räknar med att det kommer vara KALLT, så det är mycket kläder som ska med hemåt, och sen då?
jo, thailandskläderna ska också med hemåt, snacka om kontraster, dags att börja fundera på om bikinin sitter som den ska? är väl inte så troligt dock, och gör den det nu, så gör den väl inte det efter jul&nyår haha!
men jag räknar med några promenader uppe i sälen, sist vi var uppe på gymnasiet, tog jag och Linnéa en promenad 6 på morgonen efter en hård kväll på HC, i pjymasbyxor! :)


jag kan fortfarande inte fatta att vi ska åka till thailand. känns jättekonstigt att fundera på inköp som solkrämer osv, blandat med alla julklappar som inte är köpta?!

jag och victor ska inte köpa julklappar åt varandra, för alla resor som vi ska göra, känns rätt onödigt då. skönt att slippa den pressen :)


ps. GRATTIS som fan Åsa, till nya jobbet! kan inte tänka mig hur skönt det känns :) .ds

10 dagar kvar

inte många dagar kvar på detta år nu. det känns helt fantastiskt, vilket bra år det har varit, och vilket bra år som kommer!

så mycket att se fram emot så vill bara att dagarna ska gå undan och så är vi snart i sälen. men först är det mycket annat som ska hinnas med, som en lördag på ett knökfullt amazon, julafton med allt mysigt därtill, och en hel del plugg innan jag kan åka till sälen med gott samvete!! men jag tror att det går, allt går om man vill!

i fredags var det dags för in flames, på Hovet. det var grymt! minus var att det var lååång väntan innan, då 4 band skulle upp på scenen innan, men det visste vi ju, och det första bandet gick på 19.00 och var klockrena, Maylene and the sons of disaster, sångaren måste ha varit skyhög, och var alldeles underbar! han var så rolig och sjunga kunde han trots allt!

de andra banden var inte så mycket att hänga i julgranen enligt min smak, dead by april var där bla, skitdåliga. snacka om att de hade hamnat på fel ställe!

men sen äntligen gick in flames på, runt 22.30 kanske, och jag hade tänkt att jag skulle stå längst fram med killarna, jo jo, efter säkert mindre än 20 sekunder av låten, var jag panikslagen och började fundera på testamente och andra allvarliga saker. jag hade aldrig överlevt där fram längst in, så projekt "ta sig därifrån" startades...vilket visades sig vara ännu värre än att stå kvar. alla tröck på åt ett håll och jag ville tvärtom, men ett antal minuter senare, av ren och skär kamp, var jag på ett tryggt ställe i mitten....
näe, kanske om jag var 1 dm längre och 20 kilo tyngre, hade jag klarat mig, men har ni inte varit där inne själva kan ni inte tänka er hur det är, (som jag då, som trodde att jag klarade av det haha)
jag stog sedan själv på ett mycket bättre ställe där det var precis lagom drag, och när min absoluta favorit började, delight and angers, var det gåshud och närapå tårar, så fruktansvärt bra!! alias och take this life var också helt otroliga!


jag står förövrigt där nånstans nere på golvet, stod på den sidan :)


i lördags var vi bjudna till macke&jenna på glöggkväll, verkligen mysigt, senare på kvällen satt alla killarna i vardagsrummet och vi tjejer i köket, mycket barnprat var det då jag var den enda utan, men då vet jag iaf vad som väntar ;) en jättemysig kväll med mycket skratt!

och lagom till glöggkvällen så:



stooora fina snöflingor ♥

en vacker dag slutar jag att åka tåg&buss.






118 kr, det är ju som hittat. underbart. enda positiva är ju att man inte riskerar att bli av med platsen.


diverse bilder :)

här kommer lite bilder:

imorse, vackert.



på väg hem ett antal timmar senare



tagen med den gamla mobilen, lite skillnad ja






hemma hos mig:
bortse från färgen på väggen haha. inte självvalt.


den fantastiskt fina tavlan jag beställde för 2 veckor sen, vi spikade upp den i helgen.



kärlek ♥

sääääälen

nu ikväll har jag haft glöggmys med tända ljus, och adventsstjärnan är uppe! nu fattas det bara lite snö!

vi har också haft en låååång diskussion på fejjan om hur vi ska gå tillväga i sälen med stugor och mat osv! tänk att det är mindre än en månad kvar, det ska bli så jävla gött rent ut sagt och åka skidor, äta och dricka gott med de bästa människorna man kan tänka sig ♥


snart bär det av!

RSS 2.0