30 mars

åhå..jag funderade på om jag skulle sitta kvar på bussen vid 22 när jag slutat "jobba"
jag ska ju ändå tillbaka om några timmar igen.
men det är kul, väldigt lärorikt är det!



har haft en underbar helg med mina nära och kära ♥


nu är det ju bara ca 2 veckor kvar till påsk, bara att hålla tummarna att jag får vara lite ledig då. så jag kan åka hem. det är mycket planerat, innebandyfest, amazon och även en liten födelsedag ska väl firas smått. och vore tacksam för lite påskmat.
men man kan ju inte få allt här i livet :)

*
tog mitt första venprov i fredags. man blir ju lite stolt! :)

25 mars

helt slut - dagen har egentligen inte varit så lång, men desto mer info har vi fått. för mycket, jag ska alltså vara på hjärtkirurgen...jag har nog inte ens fattat vad det är jag kommer att få se...
men det blir nog kanon i slutändan! vi har bara fått info idag, och pratat om schemat och fått rundtur...
det var på håret att jag fick strunta i barcelona-resan... hade inget val. men tror att det löst sig.

men det är mycket som snurrar i huvet just nu..jag är lite sliten...
har ju inte ens börjat jobba än...
cykeln är trasig också. vilken tajming...

och det verkar som att jag måste jobba på lördag också... var inte beredd på det. vill bara hem till flen. näe..är inte alls på humör nu... grät en skvätt över det och cykeln. bara att bita ihop!



fick reda på att jag klarade hemtentan nyss iaf. så skönt!

24 mars

nu är det ingen skola på länge länge, imorn börjar praktiken som pågår i 7 veckor! tänk, när den är över är det snart sommar, sjuuuukt!

Jag klarade min praktiska examination förra veckan också, helt underbart! slipper man tänka mer på det, nu ska det ju bara kunnas på riktiga människor...huh...någon som ställer upp på försök?


I förrgår kväll började jag spela en pokerturnering med 90 personer, 3 och en halv timme senare, på TOK för sent...så kom jag iallafall 2:a! haha...lite stolt var jag allt, sen att jag vann 4 dollar är ju en annan sak....men många bäckar små... :)

*
sitter och följer hockeyn, hjärnskadad är vad jag är. kan inte släppa detta, så länge det finns en teoretisk chans. herregud vad patetiskt...
det är klart att det inte kommer att gå...


och jag är så otroligt trött på denna eviga snö nu. okej om den ligger kvar uppe i sälen, men här nere vill vi ha vååååår! :)
åker hem till flen på fredag eftermiddag efter "jobbet". victor hjärtat fyller ju hela 23 år på torsdag, måste firas :)

utgång + födelsedagsfest x3!

åh tjohoo.
vilken helg.
det blev kåren för mig, stefan, jonsa, truki och björn i fredags. på tok för lite människor, och bara ett dansgolv öppet...men vi hade kul ändå. jag var kvar till stängning och tog mig till linda för lite "efterfest" då victor skulle komma till örebro när de var klara med tv-spelskvällen i kholm.
haha, linda och annemie hade jättekul åt mig, de har spelat in mig..så ska bli spännande att höra den ljudupptagningen imorn haha...
victor dök tillslut upp runt 4, det var på tiden!

ca en timme innan vi skulle börja göra i ordning för fest i grankottelokalen igår ringer jonsa till victor och berättar att Jonsa tydligen bokat bastun här uppe istället för lokalen!!!!!! jaha....men herregud, hur lyckas man. haha man tycker ju att han borde ha reagerat när damen i telefonen sa att hyran endast skulle gå på 20 kronor, vilket då innebär att hyran sen i höstas blivit billigare med "bara" 480 spänn... inte troligt så här i finanskriser ;)
men det löste sig, vi kunde boka en annan lokal i ströms trakter, som tur är! så fest blev det, och jag hann inte bli av med min första bakfylla innan jag gick på andra omgången...
enormt trevligt hade vi, och vi var nog iaf 25 personer som mest. jag tror att jag och victor gav oss runt 01.30, och började då resan hemåt, jag kom på att vi skulle ta min cykel med oss hem som stod på studentgatan. kanske inte min bästa idé någonsin, men kul hade vi haha. jag menar fortfarande så här ett dygn efteråt att victor tacklade mig, han däremot säger att jag cyklade in i honom...hmmpt, vilket slutade med en sofia som ramlade av cykeln och var helt säker på att min fot var av en sekund... det var dock inte ens en vrickning :)

jonsa ringde kl 10 imorse, det var bara att pallra sig upp, och ta sig ner till skolan igen och städa, usch.
jag har tagit massa bilder, men ingen bild är värd en plats i bloggen. kan hända att det har med en speciell present att göra, som var uppblåsbar, och med 3 love holes, som det stod på förpackning. nej fy fan, inte rumsrent haha. Pamela hette hon. :)

när vi kom till lokalen imorse, var hon stulen! haha...hur kul är inte det?!! Vem är den skyldige?

*

idag har jag och victor inte gjort många knop alltså, kollade på Leksand, som blev konstaterat ett enda stort jäkla fiasko!!! det är redan kört med inte ens halva serien spelad.
och så var det med det...

bara att börja ladda

åh, trött är vad jag är.
tentan gick hyffsat hoppas jag, vissa frågor vad väldigt taskiga som vanligt...jäkla lärare och snacka mycket skit alltså...
men ändå, det gick nog okej!

nu ska jag återfå min energi, stefan och truki är på väg hit från norge. det blir jag och grabbarna ikväll! sara var lite sjuker fortfarande, så hon frå krya på sig tills imorn då den riktiga festen är!
men idag ska det iaf bli utgång, vinet står på kylning!
min kära victor behagar inte att komma idag, TV-spel går före... varning på det?!


å om min kropp bara visste att jag planerat en två-dagars i helgen... ujuj...
får se om vi tänker samarbeta :)

...

eller ja, värre kan det ju alltid bli!

Det får man ej glömma bort.

Spännande

ja herregud, vilken circus!

för en stund sedan skickades det ut ett pressmeddelande; Leksand har sparkat sina tränare, och står utan just för tillfället. vilket kaos!

ska de spela utan på söndag kanske?

Ett som är säkert är att det kan ju verkligen inte bli värre!

*

Dagen har varit ungefär likadan som igår, vaknade runt 9, gick powerwalk, och sedan frukost och därefter plugg!

Det blir spännande med tenta imorn, 14.15 är det dags!
ändå skönt att man hinner plugga hela förmiddan, just i detta fall.

the time has come to...

förlust för leksand. och sista tåget har förmodligen gått nu, utan leksand ombord.
men jag har inte fällt några tårar, kommer inte göra det heller idag. några svärord så var allt bra.
mirakel sker ju. men inget jag tar upp, för risken att tråka ut er är stor.... :)


jag är verkligen peppad nu!
som sagt så hade jag inte råd att köpa nåt träningskort denna termin, med tanke på allt annat skoj jag ska göra under våren.

men med 11 år i a-hallen i flen, med elitgymnastiken så har jag faktiskt  på lager en HEL DEL styrka och stretch som går att göra hemma. skitbra ju, nog för att powerwalks är kanon, men jag är inte ute efter att gå ner i vikt, snarare att bli lite mer stabil..och då är det ju bra med styrka också. så jag ska sätta mig och skriva ett schema nu, som jag ska försöka följa varje dag, det kan ju inte göra skada iaf, sen om det funkar visar sig väl.

stretcha är nåt jag borde göra i vilket fall som helst, när jag var hos en sjukgymnast för några år sen pga min rygg, kunde han inte göra vissa saker på mig för att jag var så stel, överallt...det är ju inte klokt.... jag är ju relativt ung fortfarande :)
så det måste jag ta tag i nu, inte en dag försent.
sedan är det en sak till, och jag lovar det är inte fråga "om" utan när jag klarar det, en vacker dag, så kommer ni få höra det, och se det!
ger jag inte detta ett försök nu helhjärtat så kommer jag aldrig släppa det...


18 mars

vilken härlig morgon jag har haft.

vaknade av victor som ringde runt 09.
sedan tog jag mig ut på en promenad i solskenet, liten powerwalk, och när jag kom hem blev det sit ups och diverse. måste komma i form nu. inte så långt kvar till barcelona och stranden :)


nu ska jag iväg till skolan och plugga.

Ha en bra dag folks!

PUSS

break the ice

åh vilken dag...helt slut.
men det har gått bra idag. så nu är 2/3 delar klart. "bara" tentan kvar på fredag nu.

gud vad härligt väder vi har haft idag då. våren är nog på väg nu, och hur lycklig blir man inte ♥

saknar victor massor. som sagt, det går i vågor. när man inte känner efter är det okej.... men är ju bara några dagar kvar nu.


och nu mina vänner, råder jag er att kolla på detta korta klipp. 51 sekunder av er tid är det enda som krävs. och tänk sedan efter hur jäkla grymt detta kommer bli!


Det är gåshuud här alltså

16 mars

nu har jag torkat mina tårar, och optimismen har återfunnit sig.
seger på onsdag och vi är med i jakten igen.
dock är det mindre roligt att en av våra bästa spelare ligger på sjukhus, med svåra skador... inte tal om att han ska kunna spela mer nu, snarare hoppas man på att han ska överleva utan men, och kunna leva ett vanligt liv...hemskt

jag kan ju ta att vi förlorar för att vi inte är tillräckligt bra, men att vi förlorar för att hälften av spelarna blir skadade känns inte riktigt rättvist på nåt sätt...

men som sagt. behöver inte tänka mer på det här förrän på onsdag.

och det är ju bra det, för imorn är det fullt upp, praktisk examination. kl 8.30. jag har aldrig tyckt att det är jättespännande att prata inför folk, nu ska det också utföras ett moment på korrekt sätt, och du får inte missa nåt. tråkigt är också att man inte vet förrän 30 minuter innan vad man ska göra heller. men det är ju det som är hela grejen ;)
på eftermiddagen har vi muntligt seminarie också. det känns inte heller så spännande. skittråkigt faktiskt,

och skriftlig tenta på fredag. men sen då...åh lite fest på kvällen där och på lördag ska vi ha födelsedagskalas x 3 för victor, jonsa och eric. som jonsa så fint uttryckt sig, finns potential för att bli roligt :)

...

det var över innan det ens hann börja...







...och jag kan inte sluta grina.

15 mars

några minuter kvar... Rögle - Leksand

nervöst, bara att hålla tummarna.


jag ska laga mat iaf, då har man tankarna på lite annat håll ibland iaf. kyckling blir det...mmm. tänk att det kan vara så gott med mat :) ♥

åh idag är jag exakt 22 år och 11 månader... oj oj

tragiskt

solen skiner, och det verkar vara ett riktigt vackert vårväder ute...


...ja och själv så ska jag snart gå till skolan...på en söndag

kul... men som sagt, det är mycket nu...måste plugga!

leksand.... ecstasy of gold

jag hade inte tänkt och kommentera gårdagens match. besviken, självklart. men nu är det 9 matcher kvar, ingenting är kört.

men så gick jag in på leksands hemsida för nån minut sen. de hade lagt upp det nya kvalserie- introt på hemsidan från matchen igår. där vem som helst har fått skicka in bilder, som har varit leksands-relaterade. typ om du hade haft matchtröja på dig på en strand i thailand osv...

jag tröck på play, spänd inför låt-valet på introt....:

METALLICA- Ecstasy of gold! den bästa låten som någonsin har gjorts, som jag inte kan lyssna på utan att fälla tårar...samma låt som spelas innan varje konsert...

Herregud vad fint...

det är ju ingen slump, den låt jag älskar mest och det lag som tar upp halva min vardag. det är som att de skulle frågat mig hur jag ville ha introt.... :)


Det här måste gå vägen, nya tag imorn. Seger är ett måste.



fullt upp

ja det är inte mycket annat än skola som cirkulerar i huvudet på mig just nu.
helvetesveckan närmar sig, och vet inte hur det ska gå ihop sig riktigt.

med ktc-examination, muntligt seminarie och skriftlig tenta blir det säkert jättekul...
men lite roligheter är det ju också, i förrgår bestämdes det att victor, eric och jonsa ska ha födelsedagskalas här i örebro på lördagen där, den 21 mars! så killarna från norge kommer, och lite flenare, och så vi här i öret då, det blir skoj!

och veckan efter det börjar praktiken, och när den är slut är det nästan sommar igen. helt otroligt...

på fredag är det dags. Leksand- Södertälje. matchen visas på TV, och det är fredag den 13... uh..underar vilket lag som får den oturen. Bara att hoppas på det bästa, det är mycket viktigt med en seger första matchen.
börjar få lite fjärilar i magen...haha

Metallica 8 mars, näe, vilket fiasko

jaha. då var den helgen över. kan inte säga att den slutade så fantastiskt...

vaknade upp på söndagen, helt matt efter magsjukan... ingen mat i magen och noll aptit. men fick i mig lite kräm och tee...

jag och victors systerson jesper tog tåget upp 12.30 till sthlm, och var ute vid globen runt 14. där mötte vi hjärtat och henke, en kompis till honom från katrineholm.
sen var det en låååång väntan, vi satt på ett fik större delen dagen. insläppet skulle börja vid 17.30. men inget hände, och det var kallt som tusan ute, snö och regn öste ner. stackars människor som köat i x antal timmar. de hade det inte så skönt. men vi tog det lugnt, satt inne i gallerian vid globen.

till slut runt 18.30, en timme försenat. började de släppa in ståplats, så vi var inne på golvet strax efter 19...vänta vänta, victor mådde inte så bra, han var hängig...

och vi väntade ännu mer, vi satte oss på ett par sittplatser som ännu var lediga. det hände ingenting.
så tände de upp globen helt plötsligt, och vi tror att det är förbandet som kommer in klockan var nog 20.10. men det är metallica som kommer in. victor säger på en gång "det har hänt nåt!"

och sedan så vet väl alla vid det här laget vad som hänt. lars ulrich säger att james hetfield är sjuk, och på väg till sjukhuset, och metallica kommer INTE att uppträda ikväll. ironiskt nog, så säger de att han blivit magsjuk.
ja herregud, vad gör man. jag kunde inte hålla tillbaka tårarna... vilket antiklimax det var. trodde inte att det var sant, och vi var trötta, och jag hade fortfarande inte kunnat äta...victor var ännu sämre. och så tyckte jag så fruktansvärt synd om jesper...
så 16.000 fick gå hem igen. eller gå och gå. vissa har ju rest flera 100 mil, och bokat hotell och grejjer. vi ska vara glada att vi inte hade så långt hem.

vi fick vänta en timme i parkeringshuset innan henke dök upp, precis då började victor spy som aldrig förr...jo, vänta bara, det blir ännu "bättre"
jag sa att jag kunde köra, men victor körde iaf. och vilket förbannat väder det var. det snöade ännu mer nu.han orkade köra till strängnäs, men spydde ännu mer. och jag tog över. härligt, bästa biten kvar...fy fan...
inga plogbilar hade varit ute än, och jag såg inte ens var vägen tog slut eller började. fanns inga spår på min sida av vägen, så fick åka i mitten...så fort jag kom ut lite ur spåret på vägen, tappade däcken fäste i snön... fick krypa fram, när vi kom till malmköping mötte vi plogbilen...hjälpte inte oss särskilt mycket men.
ja fy fan...

victor var som vanligt alldeles underbar och höll sig vaken hela tiden, och sa med jämna mellanrum, "det går bra gumman, du är så duktig" han vet hur jävligt jag tycker att det är...
vi släppte av jesper hemma, strax efter 23, och fortsatte sedan mot katrineholm med henke... så jag och victor var väl hemma igen runt 00...helt slut var vi båda två. tror vi somnade på nån minut. så sov vi konstant, till i morse, då jag var tvungen att gå upp för att ta tåget till örebro vid 07.30.


har sovit nu på eftermiddagen, tagit igen mig. magen är inte allt för glad än, men ätit lite köttfärssås och pasta nu ikväll iaf. första riktiga maten sen i fredags...

näe, vilket nederlag alltså...

Men det positiva är att metallica lovade att komma tillbaka förhoppningsvis i maj, och spela konserten, och då gäller våra biljetter! så nog blir det metallica alltid, nångång i vår! :)
och då får vi hoppas att vi är pigga och krya allihopa!

Nu väntar jag på att Spårlöst ska börja på fyran, jag tycker det är intressant, och det brukar ju sluta lyckligt :)

PUSS

uuuhhh...

åh herregud....ner i helvetet och tillbaka igen...hoppas jag
efter en jättebra kväll igår med tacos och grejjer, med victors föräldrar, hanna och moa. började jag känna mig lite krasslig i magen vid halv 12 kanske... victors mamma kände sig också lite dålig.

några minuter senare spydde jag, och victors mamma 2 minuter senare....
sen har inte jag sovit på hela jävla natten, inte en blund...07.30 imorse spydde jag för 10 gången...fy helvete, vad jag hatar detta! sammanlagt så har vi spytt ungefär 20 gånger här inatt, tur att det finns två toaletter...haha...

victor har fått sova i gästrummet...bara hålla tummarna att han klarar sig över helgen! han åker upp mot sthlm snart, och jag blir hemma....inte så trevligt sällskap att ha med mig på fest.

skitråkigt, var ju bjuden på inflyttningsfest hos sara...men vad gör man.

jag ska  ju inte på konsert förrän imorn, är säkert piggelin då, druckit lite tee nu...får hoppas det sätter sig fint i magen :)

ha en bra dag!
puss

ja..vad säger man?

113 marsFredag19.15LeksandSödertälje
215 marsSöndag16.30RögleLeksand
318 marsOnsdag19.15AIKLeksand
422 marsSöndag14.00LeksandPlay off
524 marsTisdag19.15VästeråsLeksand
627 marsFredag19.15LeksandVästerås
730 marsMåndag19.15Play offLeksand
82 aprilTorsdag19.15LeksandAIK
96 aprilMåndag19.15LeksandRögle
109 aprilTorsdag19.15SödertäljeLeksand


Jaa...så här ser det ut.... Här har ni helvetet....

kul att jag ska åka på en enda match, och att det är den sista kanske avgörande, mest hemska matchen i hela serien...
och samma kväll som amazon, skärtorsdagen. om leksand redan är avsågade, finns det ingen anledning att åka till tälje...men om de inte är det?! ja oj.

men ja, ska prata lite med min smygleksing till pojkvän snart :)


ikväll ska jag och soffan hem till linnéa, det ska bli så roligt så!

4 mars

jaha tillbaka i flen igen.

kom hit igår vid 19.30, skulle ha kommit en timme tidigare, men jag trasslade till det som vanligt...och fick sitta och vänta en meningslös timme i hallsberg...

victor jobbar idag, och jag vaknade runt 10...gick ner, och lagom till det hade victors mamma besök, så det blev lite fika som vanligt :)

Men nu tänkte jag iaf sätta igång och plugga lite, har en hel del att göra. men så tråkigt det är.

ha en bra onsdag!
puss

a walk down memory lane

ja och åren går:




Jag och putte i mitten :)



halvalbino?

njaaee...

vår?! jo tjena...

tycker det mer liknar en snöstorm utanför mitt fönster.
det är ju otroligt.


1 mars - vår?

sega söndag.

men klockan stod på 07.30 imorse.
och som jag kämpade med att hålla ögonen öppna, det var sådär när det känns som att man verkligen har en näve grus i varje öga.

men jag vaknade till lagom till starten, och den underbara vasalopps-sången som är sådan nostalgi.

det är så himla mysigt att titta på. tradition!

jag tog en liten powernap mellan 09 och 10.30, så jag inte missade målgången sen.

annars har det inte hänt mycket denna dag, varit ute och gått iaf.


och om exakt en vecka, oj oj.... ofattbart att det bara är en vecka kvar!
METALLICA!
jag är inte nervös än men... det kommer nog!
tänk om de skulle spela Fuel denna gång. då dör jag.

RSS 2.0