näst sista dagen

ja åsa, du har rätt, nu är det verkligen slut på sommarlovet, första praktikdagen, och svinkallt, jag har frysit hela dagen... det blev en lång dusch när jag kom hem.

jag tar emot hösten med ganska öppna armar, inte riktigt helt och hållet. mest nervös för vad som komma skall, en ynka termin kvar, sen är jag förhoppningsvis sjuksköterska! och vad händer då?






en av dessa sötnosar är kanske hemma hos mig och victor om ca en månad, om allt går vägen :)





han är bra fin, lilla hjärtat!


och så prinsen, 2 dygn gammal på första bilden:




så mysigt att man dör!
ser ut som att jag också är på väg att somna, himla fridfullt ♥


*

nytt bloggryck nu kanske, blev mer jobb än vad jag trott att det skulle bli i sommar, jag gjorde mitt sista dygn i lördags, så det blev inte mycket till ledigt...ja igår då, om man ska vara petig ;)

kommer säkert finnas massor att skriva om i höst, om inte annat får jag väl hitta på :)


det kan hända. det kan faktiskt det.

jag är en sådan som gråter. och jag skäms inte över det :) både glädjetårar och motsatsen. mitt sätt att uttrycka vad jag känner, betydligt lättare än att säga det med ord, många gånger :)

på studentdagen när jag såg min familj grät jag, när vi mötte upp Åsa i ett soligt Barcelona efter att ha varit isär i 3 månader våren 2006 grät jag, när jag såg leksand göra 2-0 i matchen mot mora vintern 2008 grät jag, för exakt en vecka sedan när mattias ringde och sa att lilla max var född, grät jag, när världens finaste tjejer mötte mig och linnéa på arlanda efter våran resa grät jag, när leksand förlorade superviktiga matchen i södertälje i våras grät jag hela vägen ut ur arenan, på OS i vintras när Hellner tog guld och Olsson kom bakom och vann ett brons, grät jag.

jag läser det här, en alldeles fantastisk blogg, där de har skrivit om 99 "höjdare" i leksands 2000-tal, det är bara den sista kvar, den bästa?

jag läser näst sista, # 2 och har svårt att förstå vilken som ska bli # 1 för det här är ju bara alldeles underbart, och jag gråter, haha.

" Det kan vara när Sverige gör två mål under slutminuterna borta mot Turkiet 2001 och säkrar platsen i fotbolls-VM. När Zlatan Ibrahimovic klackar in 1-1 i fotbolls-EM mot Italien med tio minuter kvar. När Sverige vänder 1-5 mot Finland och vinner med 6-5 i hockey-VM. När Jussi Pesonen i Kvalserien skjuter 2-3 med 70 sekunder kvar borta mot AIK. Eller när Leksand säkrar slutspelsplatsen genom att slå Södertälje med 1-2 borta i sista matchen.

Det är sådana händelser som man behåller i bakhuvudet och därför aldrig ger upp hoppet, hur få sekunder det än må vara kvar. Det kan hända. Det kan faktiskt det."
http://leksandsbloggen.se/2010/08/09/2-leksand-krossar-mosar-pulveriserar-massakrerar-fornedrar-och-smular-sonder-aik-och-det-med-besked/

*

passande att första träningsmatchen spelas imorn.

lycka!

mitt uppe i mitt sommaruppehåll, så vill jag gärna skriva och berätta att igår kväll blev victor farbror igen! det blev en liten prins ♥ och han är så fin!
vi är så glada för hanna,mattias och numera storasyster moas skull! helt fantastiskt!

*

trots vädret så är sommaren fantastiskt, och det är fullt upp hela tiden!
vi hörs :)

RSS 2.0