sätt på mig?!

oh herregud... jag pratar med stefan på msn, och han skrev för en stund, jag fattade ingenting först.

"stefan säger:
din blogg är bäst sofia
stefan säger:
"pokerturnering på datorn, men han satte på HippHipp och mig iaf"
stefan säger:
bara ett urklipp
Sofia säger:
haha ja visst är den bra...verkligen =)
stefan säger:
haha aja
någon minut senare:
Sofia säger:
HAHA MEN VA FAN nu ser jag ju vad du menar!"

haha från inlägget jag skrev 27 oktober...det ska ju verkligen inte vara så som det står, victor satte på HippHipp ÅT mig, inget annat haha!

Snöööö

Åh det snööööööar!

set the dark on fire

jag och sara har tagit en fika idag, det var mysigt. annars har det inte blivit så mycket gjort. skönt ändå. lugnet före stormen. nästa vecka blir det väl bara att plugga.


känner mig lite bättre idag också. så jag slipper nog halsfluss och allt vad det innebär. skönt.

ny låt som jag har hittat, grymt skön:

aja...youtube vägrar sammarbeta. men den heter iaf turin brakes - dark on fire


hej vinter

Det är is på vattenpölarna, och i Leksand har det snöat som aldrig förr idag. nu är det fan inte skönt ute längre...

Det bästa på väldigt länge hände idag iaf, vinterjackan fick äntligen komma ut ur garderoben, och den var ännu skönare än vad jag kommer ihåg den...

Nu har vi ikväll firat johannas 21 årsdag på andra sidan stan, medan alla andra gick ut på frimis fortsatte jag i med taxi hemåt istället. jag mår inte bra alltså... usch.

nu ska jag krypa ner i sängen.

28 oktober

lite bilder från helgen...

Man fick inte ta kort på björn gustavsson och gänget, bara under nån minut innan..men här har ni brudar, björn på alla fyra! YEAH that's hot!



Sittningen i fredags!









Det är verkligen inte skönt ute längre, det blev mössa och allt möjligt idag. och halsen växer på bredden. är det inte underbart så säg.

27 oktober

tillbaka i örebro igen. har varit hemma i knappt en timme nu. vill egentligen bara lägga mig och sova nu...

men helgen har varit riktigt behaglig! lördagkvällen spenderade jag hemma, och sedan gick jag ner till victor som hade robin på besök...de spelade tv-spel och jag satt vid datorn. sedan kollade vi Wall-E, den var så himla söt, hur kan en liten robot vara söt..det är ju frågan, men det var han.  Igår var det match för coach victor och hans lag, de förlorade tyvärr... men det tar sig! sedan åkte vi nästan direkt till kholm där vi var bjudna på middag av farmor och farfar. Trevligt värre, dock äter man på tok för mycket.
Sen kollade vi på film på kvällen Get Smart, den var ganska rolig.. och efter det satte sig victor och spelade pokerturnering på datorn, men han satte på HippHipp och mig iaf, Jag somnade dock fort... jag somnar så fort jag lägger mig ner när jag vet att victor är vaken och inte ska sova..måste vara något pyskiskt. Som att jag slappnar av kanske...för när vi ligger och kollar på film somnar jag också väldigt ofta, jag som aldrig, aldrig i hela mitt liv somnat framför tv:n... innan alltså.

Idag har vi varit på lager 157, första gången för virre... jag hittade en skitfin klänning! Av märket Fröken Söt och på lappen med storleken och pris osv står det "du är söt" haha...


tråkigt nog har jag fått sjukt ont i mina halsmandlar, de är svullna också. hoppas att det bara är något lite tillfälligt och inte början på halsfluss. jag har ju bara varit sjuk en gång i mitt liv, och jag gör gärna inte om det. när jag började bli frisk hade jag tappat hela 7 kg på veckor...helt sjukt faktiskt, när jag tänker på det i efterhand.

Men två roliga saker också! Jag, Victor, hans kusin Robin och hans tjej Bettina har bokat biljetter till Leksand-mora den 23 januari. ( ja det börjar redan bli ont om sittplatser)  Det ska bli sjukt kul, robin är ju också leksing :)

Sedan har jag, victor och robin även fått tag på metallicabiljetter! tjohoo....Dock till ett jävla överpris! Men vad gör man inte...får dra in på något annat, typ.....mat eller nåt. Jäkligt kul ska det bli iallafall! :D 7 mars är det dags!

hej hej

åh äntligen har jag tid att sitta still en stund


I onsdags kom lite överraskande victor till örebro, och vi tog det bara lugnt hela kvällen..så mysigt :)
i torsdag åkte jag och sara till åsa i karlstad, det var dags för Stand up, med björn gustavsson(wohoo), måns möller, öss nujen(typ) och soran ismael, så jäkla roligt! jag hade dock sett alla utom måns förut, och han var absolut roligast! herregud vad jag skrattade, han är så himla rolig...och björn var ju lika söt som alltid :) Sedan efteråt åkte vi och bowlade med alex och en kompis till honom, och jag var ungefär lika dålig som vanligt... men det är inget som bekymrar mig! I fredags blev det lite shopping i stan, och hittade världens sötaste kjol med mera :) Tack åsa för att vi fick komma och hälsa påå! vi bor ju faktiskt jävligt nära varandra ändå :)

Sedan bar det av hemåt till öret igen, där jag ungefär hann vända i dörren. och sedan iväg på finsittning! som belv lyckad, dock var maten ingenting att hänga i julgranen...hrm...och endast ett glas vin fick vi.. men underhållningen var najs :) vi var klara runt 22.30 men ingen galen festkväll för mig..jag orkade inte, jag och victor åkte hem till flen ganska tidigt imorse och gick en sväng på factory outlet, sedan hem till victor, där det var fullt fart som vanligt..älskade barn, tur att victor åkte iväg på match på en gång för han pallar inte med barnen mer än 5 minuter... och om bara en månad utökas barnaskaran :)

och nu är jag hemma...bara jag och pappa hemma, så det är lugnt och skönt... och: vi har pratat om min blivande katt....aaah så himla mysigt det ska bli!


ha en bra helg!

puss


upp på tå!

det har varit en väldigt lugn och skön dag.. men har varit iväg tränat på gymmet med Vc iallafall. vi var ganska duktiga ändå. Men det måste bli lite bättring.

nu har jag precis käkat kyckling och ris. det var gott.

nu sitter jag och väntar, väntar på att få se matchen jag betalat 39 kronor för på nätet. AIK- Leksand! så djävulskt spännande, men jag hoppas att jag vågar titta annars känns det ju lite som att slänga pengarna i sjön.

vi får hoppas på vinst! i många avseenden. för AIK-publiken kommer ha mycket onödiga saker för sig på läktaren...rykten har gått i flera veckor. Hoppas media tar avstånd till det.

ja titta...

Är det någon som är förvånad? det är ju helt sjukt att vi 2008 inte har något bättre system som fungerar...

hoppas något stort och riktigt jävligt avslöjas så kanske det blir ändring...

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article3583666.ab

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article3583662.ab

20 oktober

Vilken otroligt grå dag...
Metallicabiljetterna gick åt skogen... atg-systemet fungerade inte, sån jäkla otur, teknikens under. och victor satt och ringde så mycket han kunde förgäves...stackarn, jag tycker mest synd om honom. men man ska inte ge upp än...jag sa till honom att vi får strunta i semester nästa sommar, så får vi lägga ut ett par tusen på biljetter istället...

för vilka jäkla människor det finns alltså..och jag skulle vilja skriva en hel del fulare och grövre saker om de än så där...men det är fruktansvärt att människor köper på sig biljetter bara för att sälja ut de för 3-4000 på blocket, när det ordinarie priset var 595. gäller inte bara metallica-konserter utan på de flesta konserter är det så här. det är helt sjukt, skaffa ett jobb och ett liv istället för att hålla på.


mycket i skolan också. men det känns som att jag har någorlunda kontroll. dock har vi tenta 10 november och ingen vet på vad. så det är ju måttligt kul.


nu ska jag spela bort lite pengar på poker igen. det är ju kul, spelar bara för 10 cent om gången, men det är ju pengar det med ;)


breathing your love



jag diggar den som fan! Jag har aldrig myglat med att jag gillar Darin haha... och det gör jag inte nu heller. Tänk er denna på krogen woow

för övrigt har det varit en grym helg! Vi har haft så jäkla kul! tjejkväll med vin i fredags, och sedan mötte vi upp grabbarna och så blev det kåren! skitbra drag,  och vi hade sååå kul!

Igår var vissa delar av gänget iväg och badade i gustavsvik, sedan blev det fest i lokalen här uppe hos mig! och ja jävlar! Så jäkla roligt...Limbotävling hanns med också, och satan vilken träningsvärk jag har i låren idag haha... inge bra tecken!  bilder orkar jag inte lägga in nu... men bjuder på denna:



Nu är det bridget jones på femman...mysfilm! :)

PUSS

ps. Metallica imorn! Ojojoj... spännande. förhoppningsvis fixar underbara sofie och hennes mamma biljetter åt oss. vi får hålla tummarna! :)

Freeeedag

Nu har jag äntligen lämnat in hemtentan..men det var på håret alltså..när jag kom till skolan innan 10 och skulle skriva ut..så kunde jag såklart inte det, då jag inte fixat det "blåa kortet"...jaha vad gör jag då då...fick ringa Helena (min mentor här i örebro )haha... som så klart kom till undsättning återigen..och hjälpte till att skriva ut..sedan tog vi en fika, jag helena och mattias...

Men nu har jag precis kommit hem, ska städa lite sen åka ner på stan och möta upp Sofia och en timme senare Åsa... det blir najs i helgen :)

Det är på tok för varmt här inne nu...solen ligger på som aldrig förr, och tror att elementen går på högvarv...man verkar inte kunna styra det själv, det är Öbo som fixar...


Inatt får jag sova med mitt hjärta igen...det bästa som finns!

16 oktober

och så red jag ut den stormen också :) efter en dusch känns allt bra igen...


och jag saknar treans avsnitt av sex and the city varje kväll..det var liksom perfekt att somna till!

jag tog en sväng ner till ica förut...handlade bland annat 1,6 kilo köttfärs (ganska tung alltså) en liter yogurt osv..och när jag gick hem igen, uppför backen som är ca 1,5 km lång..typ...ni som bor här vet att den är inte att leka med...och med kassen traskade jag i raskt takt upp hela vägen och jag blev inte ens trött! wohoo...förra veckans träning har gett resultat

tråkigt att det blev avbrott denna vecka..men får ta igen på måndag.

jag vet vad min katt ska heta nu...Molle, för att hedra mollan (molly) lite... vad tror ni? haha...



min bror och hans kompisar lånade ju lägenheten förra helgen..när jag kom hem hittade jag ett stort pärlörhänge under mattan..jag har inget sånt..jag undrar vilken av grabbarna som tappade det?! hrmmm ;)

men va fan.

ni vill inte vara i min närhet nu, är på ett jävla humör alltså! Alltid är det någonting!


Herregud...att det ska vara så svårt jämt...

10-1

Jaha, det man konstatera efter att leksand gör sin andra match i rad och vinner med tvåsiffrigt över lag som sundsvall och mariestad, är att vi är WAY för bra för denna skitserie!

För nu ska Leksands IF hem...


Och jag känner inte mitt arsle längre..men det har jag ju inte gjort de senaste timmarna så... det hjälper inte med en filt på stolen..

Men jag har inte allt för mycket kvar på tentan, så jag räknar med att vara klar imorn kl 14.00. är ni med mig där?! :)
För jag behöver städa lite, ska ju visa upp mitt krypin för en hel del i helgen! :)



HAHA förresten kommer ni ihåg det flenare...älskade frida " är du med mig där?"


Hej här kommer segertåget

wohooo välkomna

...Metallica! så jävla najs! Två spelningar 7 och 8 mars i Globen! Så jäkla roligt! Hoppas bara att vi kan få biljetter denna gång med!

biljettsläpp på måndag kl 9! Herregud...


ja..förövrigt har jag lunchpaus...så ni vet ;)


Hemtentamen

jaha hemtenta. då kör vi. den ser inte helt omöjlig ut. så det kanske går hyffsat detta...


Ha en bra dag alla!

14 oktober

nu har jag precis avverkat 84 minuter bra TV...har kollat på nya gossip girl och DH. Sjukt bra!

Imorn får vi våran hemtenta...första någonsin och jag är inte ett dugg taggad...jag tror att det kommer vara svårt. Och det märks på mig att det är mycket i skolan framöver...för tre veckor sedan gav Soffan mig en kanonfin manikyr...idag finns det 2 fina naglar kvar...resten är nedbitna. så jäkla dåligt av mig...det är lätt att falla tillbaka...


I helgen blir det förhoppningsvis bästa helgen på hela hösten...alla flenarna kommer, och det ska bli så jäkla roligt!

Men som sagt...först hemtenta, och den ska vara klar på fredag kl 12.00...undrar hur man mår då.

Sjöslaget 2008

fy fan vad sliten jag är.
Sjöslaget 2008 är över. och nog har det varit kul alltid. riktigt hårt.  jag har inte många bilder..men det kanske någonannan har..dock har jag ingen ork att göra nånting avancerat just nu...

när vi hade som mest roligt inatt runt 02..skulle jag och moa ut och ta luft...då har de spärrat av utgångarna, och nån ligger på golvet med handklovar med en vakt över sig...och ryktet spred sig snabbare än ljudet över hela båten... Någon har hoppat/ramlat överbord...så jäkla sjukt otäckt. Vi stod still ute på havet i 45 minuter tror jag, och helikoptrar och båtar i närheten hjälpte till och leta...vad jag har hört. Men när vi klev av båten i eftermiddags, så var "han" fortfarande borta...så jäkla tråkigt att det ska hända... vi fick också höra att det sagts på nyheter här hemma..men det vet vi inte så mycket om...

jag är dock glad att man var berusad för annars hade jag tagit mig mycket illa vid..jag är sån.


Förutom det har det varit en helt galen resa

10 oktober

gårdagen blev en bra dag, seminarie på morgonen och sedan hem och packa ihop lite.. sedan tog jag tåget hem vid 15.. victor kom och hämtade mig från tåget, och så åkte vi hem till hans bror... där det stod 3 pallar med pelletssäckar som väntade på att få komma ner i källaren... vi räknade ut att det var typ 800 kilo på varje pall..så får ni ju tänka själva, en säck vägde 16 kilo..haha fy fan, vilket träningspass! jag kunde faktiskt bära två i taget, men jag fick upp en säck på axeln själv, sedan fick någon lasta upp nästa på andra sidan..då gick det fint haha :) det var jag victor och mattias, vi var nog ändå klara på ca en halvtimme... Vi vill ju inte de ska frysa när bebisen kommer om ca 7 veckor ;) inte långt kvar nu, så spännande :)


Sedan beställde vi hem thaimat jag och victor, och åkte hem till mig och så blev det hockey på Tv...färjestad förlorade..men victor var glad ändå..

Igår kväll åkte patrik och några kompisar ( vet inte vilka, kom jag på nu) till örebro..de ska bo i min lägenhet. Får väl se hur den ser ut när jag kommer hem på måndag... spännande. Undrar om de ska på kåren ikväll?! haha...de kanske får hänga med några av mina polare...ja herregud.

Nu sitter jag hemma hos victor, han jobbar, och det är ingen hemma här..så jag ska väl snart gå hem och tvätta...sen blir det powerwalk.

Imorn blir det  nog lager157 med Linnéa, Åsa och Alex...skitkul! så blir det nog en fika också! Resten av helgen är inte planerad... det visar sig.

Nu ska jag pussa lite på Martin the cat. Han är så goosig...så jag passar på när han väl är inne :)

Ha en bra helg!

Puss

du underbara.

man brukar ju prata om att kärleken är blind...och att man aldrig lär sig. hur sårad man än blir så fortsätter man att hänga kvar, trots att risken är stor att man krossas snart igen... det är ju det troligaste.



men ÄNDÅ, så är jag bombsäker (ännu en gång) på att nu jävlar är det dags, denna säsong är det! jag tror på fullaste allvar att våren 2009 kommer jag stå där med glädjetårarna rinnandes för då har Leksands IF tagit klivet upp i elitserien! jag vet det, jag vill det, jag hoppas det!

jag är inte den som ger upp i första taget. det vet vi. det är väl victor ett levande bevis på.




så ikväll har jag och veronica haft hockeykväll, vi fick Linda med oss, hon håller nog också på leksand snart(har hon något val?) vi har käkat nachotallrik, lite glass och druckit cola...riktigt najs! och så piskade de till där moringarna så det räckte och blev över! tack för det!


kommer sova gott. och snart är det ju vår igen....eller hur?




pump it up

woho..nu börjar jag få ont i kroppen, men lika bra att gå ut hårt..så imorn blir det gymmet efter föreläsningen! sen blir jag ju ledig hela helgen...och har inte sagt något förräns nu, men vi ska ju åka kryssning på söndag, sjöslaget! det ska bli kul, men jag är lite sådär jättetaggad alltså, jag börjar bli rädd att det ska vara storm också...vill inte sjunka där ute, att bli sjösjuk bekymrar mig inte..vem vet, jag kanske spyr ändå ;)
nej det är det där med stora vågor och storm...jo jo..jag vet vad som kan hända...

iallafall! imorn är det derby, tjohoo..Leksand-mora, och matchen visas på TV, så jag och Veronica ska ha hockeykväll imorn, eftersom hon är från leksand (tåls att skrivas några gånger haha), dricka folköl och kasta chips på tv:n om det går åt helvete ;)


*

och jag längtar som tusan till nästa helg, Saras kalas...både Åsa och Sofia har nu bokat sina biljetter hit, jag ska möta upp de på station på fredagen..så jäkla roligt! sen dyker det upp ca 20 till! fan vilket drag det kommer bli!

7 oktober

nu lagar jag mat igen...potatismos, bland det bästa som finns. det är det bästa med höst och vinter, att det finns mjöliga potatisar, och mandariner då..:)

sen ska jag iväg och träna, med linda, veronica, och helena dyker också upp! och sen är jag bjuden på bullkväll hos helena, haha skitbra kombination...men då kan man ju kanske äta en bulle med gott samvete!


på torsdag åker jag hem. klarar mig inte utan vigge så mycket längre än så....igår var den en vecka sen sist, men tycker att det känns mycket längre!

puss

6 oktober

nu har jag precis lagat en kanonmiddag åt mig själv, det är verkligen APtråkigt att göra det ensam...men som tur är blev det ju fruktansvärt gött, det var denna maträtt som Linnéa och Åsa hade börjat med när jag kom och överaskade i etuna för några helger sen... så jäkla gott! kycklingbitar i cremé bonjour-medelhavsörter, soltorkade tomater, fetaost och jag slängde i hela champinjoner också...och så gjorde jag ris till :) fan ibland lyckas ju även jag..

Jag,linda och Hanna har tränat också..haha man är ju så bortkommen när man kommer in på första träningen...mambo, salsa hit och dit..och hopp,spark och snurra 10 varv...haha men kul hade vi och de sista 10 minuterna var vi också duktiga..

Nu till det viktiga, läs ordentligt nu...imorn ska jag träna push&lift, och innan det, tänker jag, Sofia, gå in på gymmet och springa (typ) en halvtimme på löpbandet och sedan en halvtimme på crosstrain-grejjen! ja jävlar...nu är det allvar.

Idag är det Saras födelsedag hipp hipp hurra!

design?

de är tillbaka...tills vidare. these lovely eyes...hrm.

tills någon (jag) orkar göra någon vacker design. eller om någon annan mot förmodan vill göra det åt mig :)
för jag kan ingenting! och det värsta är väl när man måste lära sig något nytt...som om jag inte har nog med omvårnadsteorier osv..

nej jag vet inte...

4 oktober

ungefär nu börjar jag känna mig som en människa igen, fy fan.att man kan få så ont i huvet av lite vin;) skitbra kväll iallafall. smörgåstårtan fick högsta betyg, och linda blev glad över presenten.

Det roligaste var nog att utanför kåren inatt vid 2, så stod Bönligan, alltså universitetets kristna gäng...eller vad man ska säga...iallafall de bjöd på kaffe,the och pepparkaka..ja visst, vilket jäkla lyx. jag var framme och tog så tacksamt emot en mugg the och kaka..och när jag gick och frågade om påtår så sa de: självklart...varvid jag svarar: tack gode gud för det..

HAHA så jäkla roligt...det var inget jag planerade, utan jag brukar säga det ibland...dock med bättre tajming än inatt :)



Jag saknar min älskade victor ♥

2 oktober

Jag. Veronica och malla har spenderat eftermiddagen på stan ,vi har fixat och donat med Lindas present tills imorn! det blir såå bra! och jag är verkligen taggad inför morgondagen, ryktena säger ju att det blir smörgåstårta mumma :) Och sedan bär det av mot kåren! det ska bli najs!

Jag har ca 100 sidor kvar att läsa till seminariet imorgon..är ju inte jättesugen påatt läsa men..vad gör man!

nej bäst att sätta igång...


1 oktober

okej mamma och pappa om ni nu läser detta, i annat fall så...aja..två av mina kompisar här i örebro har skaffat katt, och de bor i lägenhet! och de har fått katterna från örebro katthem, jourkatt alltså...(horkatt tyckte jag att de först sa, och ingen fattade nånting haha) men iallafall...jag vill verkligen ha en katt! Jag känner mig sååå ensam här inne ;) ...förstå vad mysigt det vore med en liten kattunge här...och ja jag vet att den blir stor sen, men mig gör det inget

jag har klippt mig idag också...hon toppade lite bara, för nu ska det växa som aldrig förr, och så klippte hon lugg igen..för den hade iallafall växt nästan 5 cm sen sist! så det blev väl bra :)


och när jag ändå är inne på djur...jag och victor kommer köpa en mops en vacker dag, om några år. Victor vill det! haha...han har redan bestämt att han ska heta Hugo! och jag har inte ens tjatat så mycket...:)

nu har jag lite att göra, plugga och städa, undrar vilket det blir...

RSS 2.0