pluggipluggplugg

jaa håller på för fullt.
hoppas att jag imorn förmiddag kan koppla av och känna att det gick bra.
sen har jag en liten grej till över helgen, "hemtenta" som jag tänkte ta tag i så fort möjligt.

och de kommande veckorna då....? kan säga så här, är ledig 1 ½ vecka innan tentan den 4 december yaaay!
vad ska hittas på då? hrm.... inte haft så mycket "fritid" sen jag vet inte när :)



på Hannas fest i lördags lyckades vi med konststycket att boka biljetter (tillslut haha) till matchen Örebro- Leksand 27 november, och vad kul det ska bli! Heja LIF!  Fredagkväll och allt, Victor, Robin och Bettina gästar Örebro över helgen och det blir nog kanon! Bara leksand gör sitt, så ska vi göra vårt!

wow

alla ni som har sett The Notebook, vilket jag hoppas är de flesta av er, ja ni också grabbar som läser!!! men iaf ni känner väl igen den här scenen som är nominerad för "bästa kyss" i MTV Award nåt år! åh det här klippet är sååååå bra, ni måste kolla på den här lilla filmsnutten, och de bästa är att Ryan Gosling och Rachel McAdams var tillsammans på riktigt vid detta tillfälle!






btw, Ryan Gosling är välkommen anytime till örebro!!

tack tack ♥

har knappt tid att sitta här..
men imorse blev jag "av" med ett av alla moment iallafall. sen om jag har klarat det eller inte vet jag inte. det visar sig på måndag tror jag. men hålla tummarna kan man ju göra! nästa tenta är nu på fredag, så bara sätta igång att plugga till den!

men i allafall, det har varit en klockren helg!
En ytterligare jätterolig fest hemma hos Hanna&Mattias! Hade skitkul hela kvällen, trevligt sällskap och god mat, verkligen lyckat! kan hända att jag skulle skippat iaf ett sista glas vin, eller kanske den där lilla whiskeyn, för jag gav verkligen bakfyllan ett ansikte dagen efter, jag såg fan värre ut än vad jag mådde, långt ifrån, och det händer inte ofta?!
Men är så tacksam för att vi fick vara med och fira Hannas 30-årsdag! Denna helg med :)

När jag och victor fyller 25 ska vi bjuda tillbaka på nåt liknande, storslaget :)
är ju inte så långt kvar...?!

nej, kort inlägg, måste åter ta tag i detta såkallade liv, är tillbaka på riktigt igen på måndag! och gudars vad skönt det ska bli! 8 veckors kämpade är kanske över då!

jag har suttit och försökt komma på en rubrik i 5 minuter nu

jag väntar och väntar. halv 5 kom jag till flen, traskade hemåt, eldade i kaminen, sen kom mamma&pappa hem, det bjöds på falukorv i ugn & potatismos, sen blev det the, och sen dess har jag väntat på att victor ska sluta jobba, jag hoppas att han gör det exakt nu och inte behöver jobba över.

tänk att jag fortfarande känner pirr i magen när vi ska ses ;)


victors facebook blev hackad under kvällen, hrm, poppis han är då, han och carolina gynning! men seriöst, jävligt konstigt, han har inte gett ut lösenordet till nån...och ändå var det nån inne på hans inlogg och skrev att han älskade zlatan, så jag började ju ana på en gång haha. någon som har för mycket fritid?


lovely med fredag imorn!


nehe om inte victor kommer snart måste jag börja äta nåt för att hålla mig vaken, inte bra


ännu ett steg på vägen

avklarad praktik, hallelujah!

nu står det tvätt och plugg på schemat så mycket som möjligt denna vecka! ja jävlar vad jag ska plugga, så jag kan känna att jag förtjänar att inte tänka på det i helgen.

men herregud, är ju bara att göra om det om det skulle skita sig totalt, bara för att jag heter alfredsson, så har jag alltid hitills och likaså på tisdag, haft examination första dagen, första omgången, lite försökskanin där. för sen så sprider sig ju informationen till resten av klassen om vad som komma skall, lite fördel för de. å andra sidan, otroligt skönt att ha det gjort och kunna koncentrera sig på salstentan på fredagen där, och sen över den helgen koncentrera sig på hemtentan som ska in senast måndag.......eh.

jag orkar inte ens stressa upp mig. det här få gå som det går.
överlever nog det här med :)


jättetråkig blogg nu, om den någonsin har varit rolig vet jag inte...men om möjligt ännu tråkigare nu.
men så kan det ju vara :)

snart snart snart

sista veckan på praktiken nu. skönt att slippa alla tidiga mornar och sena kvällar.

helgen var mycket lyckad!

i fredags kväll var jag hos Linnéa på tjejkväll, vi åkte och köpte thaimat och väntade in Jenny, sen åt vi och snackade skit framför idol! var en helmysig kväll, med massa gott, morotsstavar och gurkstavar i dipp är underskattat alltså, borde jag äta oftare tycker jag!

i lördags var det dags för 30-årsfest hos Hanna och Mattias, bådas släkt var bjudna, så det var nästan 50 personer! Det var verkligen en rolig kväll, mycket god mat och dryck, paketöppning för Hanna, och runt 21.00 styrde Hannas mamma upp dansgolvet i vardagsrummet, så då blev det dans resten av kvällen haha! och när folk inte orkade längre, gick det ju alltid att dansa med stolar! :D Var verkligen en lyckad fest, så himla kul! tack snälla Hanna ♥ repris i helgen kanske?!:)
Har ett par roliga bilder, men kameran är kvar i flen så kanske slänger in ett par i helgen :)

i söndags tog vi det lugnt, victor spelade match på eftermiddagen, så kollade på den, och sen slapp resten av dagen :)

nej sovdags nu, upp om några timmar igen, slutbedömning imorn, spännande!


när kylan kommer för nära

alltså, jag är dötrött.
och riktigt kallt imorse när jag cyklade iväg.
har satt två lyckade infarter idag av 2 försök. man är ju för bra!

jag ska faktiskt packa en väska nu, för jag tänker ta tåget till flen imorn, orkar inte med denna stress här i öret just nu. flen i helgen blir som spa för min själ :)


alltså varför visar de ens sverige-matchen, det är ju så kört som det kan bli. snacka om att dra ut på lidandet för alla dessa människor som var bedrövade i lördags. jag var inte det, jag var för trött, jag märkte inte när matchen tog slut...


inte riktigt, men nästan kan man se ett slut

nu har jag jobbat konstant sen i fredags, imorse när jag skulle skriva klockslaget på när jag satte in ett antibiotikadropp kollade jag på klockan, stora visan på halv och lilla nästan på 9, självklart, 20.30 var klockan. jag trodde det var kväll. och vilken dag det är vet jag inte heller. så det känns som att en ledig dag imorn kommer ganska lägligt. seminariet gick fint btw ;)


nu ikväll har jag suttit och anmält mig till en valbar kurs som heter barn och ungdomars hälsa och ohälsa, och fatta?! här sitter jag och anmäler mig till en kurs som jag ska läsa om ett år, sista terminen, termin 6! yeeeey!

gud vad jag är stolt att jag kommit så här långt!

*


häromdagen ringde victor och det första han började prata var om att han var inne på blocket och kollade på vilken hund vi skulle köpa?! jag trodde fortfarande efter 10 minuter att han drev med mig...och när han sa "man kanske ska ha två?" " hur stavas rottweiler?" ja då började jag nästan bli orolig?! men vad skönt, då har jag lyckats med den kampanjen, hade nog ändå trott att jag skulle få kämpa ett par år till iaf haha.

men det kommer aldrig finnas någon som denna fina hund, han var ju det absolut bästa som fanns, fina fina bossen, oj vad kul vi har haft med den stjärnan ♥












bring the fire

nu drar jag till sjukhuset, fy fan för dessa pass då jag kommer hem 22.30 och börjar 06.45. längtar efter den dagen då man får betalt för det, fredag kväll och lördag dag, är ju inte fy skam egentligen....

men mindre än hälften kvar nu, det går fort :)

så ovärt

jag har absolut ingenting att skriva.så bara för det ska jag göra det ändå.

har pluggat idag, och sen tyckte jag att jag var värd en fika på stan med sara och helena, en god kycklingsallad fick det bli. tar alla chanser jag får att slippa laga mat.


nu ska jag skriva klart min seminarie-uppgift som ska lämnas in imorn, och seminariet har vi på måndag, inget jag ser fram emot direkt, men så kan det va.

missar idol imorn pga praktik, även om jag nu inte tänkte se det kanske, men lika bra att jag missar det då en av mina absoluta favoritlåtar ska sjungas av den som jag tycker minst om - All night long av lionel richie, det kan ju inte gå vägen...?


men tycker att det är mysigt att victor anser att den dagen vi ska flytta ihop är snart, allt är ju relativt


mer död än levande

jag brukar vara levande.
det här tar kål på mig.

jag fungerar inte som människa. det är för mycket att göra, att lära, att komma ihåg.
så mycket onödiga uppgifter utöver praktiken, som bara den är jobbig.

måste äta, måste duscha, måste diska.....jo tjena, det kommer inte i första taget. det har man ju inte tid med. igår kom jag hem 22.30 från praktiken dyngsur efter min cykeltur i spöregnet, och så upp 05.45 igen. och så var jag hemma 16.30 idag... kan inte säga att jag var världens gladaste människa just då.

jag är ledig imorn, eller ledig?! enda dagen jag kan vara i skolan och träna på den praktiska examinationen vi ska ha snart.

leksand vann ikväll också, men det var fan på håret och de spelade ruttet....kul. verkligen. step up


nog med gnäll, men det behövs ju det med ibland.


saknar victor så jag håller på att bli tokig ♥






vilken fin helg!

fredag blev det inte mycket gjort, som sagt så kom victor hem ganska sent, så vi tog det mest lugnt på kvällen. i lördags så åkte vi direkt hem till Hanna, Mattias och Moa. Moa var på sitt vanliga underbara humör, ja det var de ju alla tre men ändå haha ;) vi drack lite kaffe och busa :)

sen åkte vi hem till mamma&pappa, och sen hem till victor igen, där det sen blev lite förfest, ensam tjej med massa grabbar och fotboll på tv, men jag klagar inte. jag hade ju bestämt att jag inte skulle på amazon, ändrade mig tydligen där nångång mellan 3:e och 4:e cidern haha. dåligt av mig! på amazon var noice asdåliga, men folket väldigt bra, och sedan var det vanlig musik, så det var en helt okej amazonkväll!
på vägen hem från amazon bjöd markus och jenna in till gemensam frukost kl 10 morgonen efter, jag och victor dök visserligen upp 2 timmar försent men alla var kvar och vi tog tacksamt emot lite frukost, jenna hade vart den hurtigaste människan i världen och bakat scones och morotskaka på morgonen, hur hon orkade det vet jag ej, för hon var hemma samtidigt som en annan....och vi var ju inte så pigga :) men det får vi betala tillbaka nångång, victor och jag kan vara barnvakt eller nåt :)

när vi kom hem till victor igen efter att ha varit och hälsat på victors mormor&börje, och min mamma&pappa igen hade murre kräkts på golvet, inte så lite eller, det var jättekul, man var ju ganska bakis ändå innan liksom....och vem som fick torka upp vet väl alla?! enda gångerna murre inte är victors katt det är när han bajsat eller spytt på golvet, då är det nån annans katt....

verkligen supermysig helg, men det är många man vill hälsa på och träffa så det går i ett allting hela helgen! men nu dröjer det ju bara 2 veckor sen blir det flen igen :)

nu ska jag vara på praktik alla dagar utom en, till och med nästa tisdag, motiverande! hela helgen förstörd....
vilken tur att alla andra helger är bra!

PUSS

fredagsmys

nu åker jag snart hemåt till flen, det ska bli skönt! var en hel månad sen sist, måste nästan vara rekord :)

har inga planer alls nästan i helgen så jag ser fram emot att bara vara och göra det som kommer för oss, är ledig på måndag också, eller det beror ju på vad man definierar ledig, har massor att plugga egentligen!


när jag kommer hem vid 20 vet jag att det står en smörgåstårta och väntar på mig, hallelujah! vad jag ska äta! :D

och sedan runt 22 kommer victor hem från jobbet och efter det kommer jag inte vara någon annanstans än i hans famn, mysigt ♥


Så nu blir det fredagsmys!

RSS 2.0