1:a advent

lugn och ro i själen.

vilken härlig vecka jag har haft, inga måsten utan bara tagit det lugnt.  i fredags åkte jag och victor mot örebro, stannade på factory, gick igenom utan att kolla på någonting i princip, sen åkte vi vidare. mötte upp robin&bettina och bettinas syster helen på mcdonalds, käkade och kort därefter insåg vi att vi hade fruktansvärt bråttom, systemet, en snabbdusch, och en drink hanns med innan vi åkte ner mot stan och olearys, jag var fruktansvärt stressad, 50 minuter kvar till matchstart, dock bjöd olearys på gratis cider och allt var frid och fröjd några minuter ;)

åkte med 25 minuter kvar till matchstart till (arenan tänkte jag skriva men va fan) isladan, gick in i dörren till sektion E,F och klev rakt in på isen, hahaha. det var den minsta hall jag har sett i mitt liv iaf.
hela första perioden och första pausen, tog en blåsorkester upp halva ståplats där vi stod, och utan att överdriva så kan inte alla som hade biljett ha fått plats, vi stog som packade sillar medans orkestern stod där med sina instrument och såg jävligt dumma ut hela perioden, det var som en parodi! och i pausen började de spela istället för som i alla andra ishallar i världen dra igång "ljudanläggningen" som de mer än gärna gjorde sen varenda gång leksandsklacken började sjunga ....helt otroligt!!! men sen gick de och alla kunde få komma in på läktaren. matchen var väldigt underhållande och leksand vann ju tillslut med 8-5 och det var leksingar tamigfan överallt! det är så kul att se! fina leksand :)

jag hade kameran med mig, den var laddad, och ändå så hann jag inta ta en enda bild innan batteriet var slut, hur kan den dra slut på batterier när den inte används?!

efter matchen åkte vi hem till bettinas syster, och spelade när&fjärran och drack lite gott, killarna vann, tills bettina kontrollräknade deras pengahög och det visade sig att de räknat "fel" på 1000 kr, hrrrmmm..så då vann vi tjejer istället! som väntat! :)

lördagen spenderades ute i marieberg, och sedan tacos på kvällen innan Luftslottet som sprängdes, riktigt bra film! men kom ihåg då att jag inte läst boken, de andra tyckte att den var helt okej iaf, missat ganska mycket, men så är det ju med alla bokbaserade filmer!

det har varit en härlig helg och jag är mer än nöjd med allt!

jag tog ett par bilder med min mobil på hockeyn i fredags, och skulle gärna visa de om det inte vore för att jag sen 8 timmar tillbaka äger denna svarta pärla:





den är helt fantastisk! sony ericsson satio, 12 mp kamera osv osv. grym!

så bilderna får vänta lite på sig, måste lägga över de till datorn först. de är inte speciellt vackra ändå ;)

nu är det tentaplugg hela veckan, tenta på fredag, dop för lilla viggo i karlstad på lördag, och så julbord på söndag. jag håller redan på att göra plats i magen för prinskorvarna ;)

PUSS

ingen bacon-sjuka för mig nu

ja nu är jag också vaccinerad, jag åkte till flen och gjorde det, och det gjorde jag mycket rätt i, aldrig i livet att jag ställer mig köerna och kaoset i örebro, i flen var jag klar på 20 minuter :) och idag har jag mycket ont i armen, aj aj aj, när victor gick upp för jobb inatt vid 04, kändes det som att jag låg och simmade i mitt eget svett och mitt hår var lite lätt lockigt av all fukt haha, men annars är jag okej :)

lilla jullan tog också sprutan igår så hon har varit hemma från förskolan, vi har spelat spel på förmiddan, gosat lite med kaninen och tagit det lagom lugnt, mysigt :)

igår var vi till Hanna&Mattias och åt kvällsmat och hade det jättetrevligt ♥ moa busade runt hela kvällen, charmtroll! snart springer hon ifrån oss alla haha.


ser fram emot helgen, fina fina leksand! gör mig stolt!

21 november

jag klarade tentan som jag gjorde sist! det är ju helt sjukt, jag misslyckades totalt på en del, men jag hade marginalerna på min sida denna gång! så jäkla skönt!

nu håller jag på och pluggar till seminariet på måndag. usch, sol och allt ute, jag har inte sett solen på säkert 3 månader...men jag får ta igen det om mindre än 2 månader ;)

har pluggat hela dagen och småkikat på världscupen i längdskidor, äntligen, som jag har saknat jakob hårds röst haha!

ikväll ska jag hem till helena på middag igen, mysigt!

Ha en härlig lördag mina vänner! :)


ingen vanlig dag!


tagen 28 november-08



tagen 26 december-08


tänk att den lilla prinsessan blir hela 1 år idag!

Grattis fina Moa ♥

...och snart är det 2010?!

det blir nog inget flen för mig denna vecka. jag kommer inte hinna träffa victor förutom på nätterna.. och då kan jag lika gärna vara kvar i örebro. så får det bli.

idag har jag varit ute och gått en halvmil i diset, det vore ju lite mer motiverande om det var lite solsken ute, men man kan ju inte begära allt. nyttigt är det ju ändå!


och gud vad jag längtar till jul nu. mysigt! den 6 december är det dags för julbord med släkten iaf, mums!!


gammal bild jag hittade igår, från lund,2006, hoho håret! kom tillbaka!!! så jäkla slitet är det ju inte ;)



bild från 2006 här med, haha martin, sötnos!



jonsas kalas 2006.


den här bilden nedan är ju historisk, 5 grabbar i köket, hoppas på att få se nåt liknande i sälen, ja tack! kan vi tjejer slappna av med en drink i soffan! (victor står väl och kollar så att det inte slinker ner nån minimal lökbit)



fantastisk helg i oslo hösten 2006. snygga mobiler vi har! :)



nyår 06/07, lite har man ju förändrats genom åren, sen om är det är till bättre eller sämre låter jag vara osagt!


Jeppes student, och vad passar inte bättre än lite mjölk!



vad kul det är att titta tillbaka på gamla bilder! nostalgi!
nu läggdags!
PUSS

längtan.

jag har haft en lång helg. och det har behövts. otroligt skönt.

i fredags kväll var jag till helena som bjöd på god mat och sedan grönsaker med dipp, så jäkla gott det är! vi kollade på idol och lite ishockey. igår var det fest nere på studentgatan, mycket folk, och en helt okej kväll som blev lagom lång...jag pallade inte mer. haha.
 
nu ikväll har jag ägnat min tid åt att bränna ut bilder på skivor, jag litar inte ett dugg på dagens teknik, en vacker dag sitter jag där med kraschad extern hårddisk och utan 15000 bilder...den dagen tänker inte jag vara med om.

jag har seminarium på tisdag och sen är jag ledig fram till måndag, så jag funderar på att åka hem...
det vore skönt för mitt hjärta... att få komma hem ett par dagar igen.

så...

igår var jag på stan och fixade lite, jag köpte bl.a en ny almanacka för 2010, spännande, och sedan blev det fika med helena på java. mysigt som tusan :)
och två helt bedårande klänningar fick följa med mig hem från stan, nyårspotential på de! :) så längtar om möjligt ännu mer till sälen nu.


idag har jag verkligen inte varit på topp, känner mig hängig...så antar att det är läggdags nu. jobbig dag imorn.

har varit en sån där dag då jag saknar victor lite mer än vanligt, mår lite sämre än vanligt, vilket resulterar i att jag blir bra mycket otrevligare än jag brukar....

och så en ny vecka...

tummen upp för denna helg.

i fredags blev det lite oväntat men så välkommet en lunch med linnéa, åsa och sofie i flen city, på mozzan :) det var jättemysigt att hinna ses så där 1½ timme i november ;)
det blev kött,pommes och b-sås för oss alla fyra.
så när jag kom hem trots duggregn, och brist på träningskläder, lyckades jag leta reda på lite grejjer i både min egen och patriks garderob, och så med mammas dojjer på, ge mig ut på en powerwalk som hette duga! jag var så sugen att jag inte visste var jag skulle göra av min energi, jag kunde ha gått hur långt som helst, men det blev ca 7 km.

hoppas att jag kan vara lika taggad imorn. det skulle vara positivt. synd att det inte finns lika fin runda här i örebro som den i flen...fina taljasjön, svanar, harar, och eh, industriområden, men iaf :) inget slår det!

min och victors sthlm-tripp vi planerat igår, blev inte av. pga. sen fredagsnatt, med filmtittande, och det dåliga utbudet av tågmöjligheter från flen, så bytte vi ut det mot en shoppingrunda i etuna. det blev en efterlängtad väska för min del, nya skor för victor, och en DVD med metallica, S&M-konserten, som är bland det vackraste de har gjort med geniet Michael Kamen + The San Franisco Symphony Orchestra. han var verkligen en stjärna.
victor har den ju redan men jag vill ha egen :)
sen inne på skivlagret, hittade jag skivan Vapen&Ammunition för en billig slant, så mycket minnen med dessa låtar, och så bra de är (och omslaget är ju så vackert ;) ) min första och enda Kent-skiva jag någonsin kommer köpa.

till kvällen var vi iväg till jenna&macke, det blev spel av alla dess slag, "neger och president" som jag var bäst på, sedan spelade vi en omgång plump, som jag var sämst på, ganska väntat, och sen en omgång av På Spåret som jag och jenna vann, också ganska väntat :) victor var dock jätteglad och ansåg sig som en vinnare då han denna kväll svarade rätt på hela TVÅ frågor! man kan ju inte annat än älska honom :)
en jättemysig kväll! spelkvällar är verkligen underskattat!


blossa

nu sitter jag här igen i flen och väntar på hjärtat... ett evigt väntande. men han dyker väl upp om iaf senast 2 timmar hoppas jag. man vet aldrig, mycket att göra idag tydligen.

här hemma har vi kollat på ishockey, där sverige vann mot tjeckien, och sen har vi också provsmakat årets blossa glögg, med clementimsmak, mumma! den var riktigt god, nästan att jag ska ta och köpa mig en egen flaska och smutta på hemma i öret :)






ser fram emot helgen, myshelg ♥



unstoppable

jag lever ett ganska bra liv just nu.
igår fick jag reda på att jag klarade min praktiska examination, och det kändes fruktansvärt braaa! då var den ur världen :D

imorn har jag föreläsning mellan 9-12 och sen åker jag hem till flen med något passande tåg :)
på lördag ska nog jag och victor åka till sthlm över dagen och shoppa lite, mysa och äta något gott. det ser jag fram emot. det var victors idé som tyckte att vi skulle hitta på nåt kul, och det säger jag inte nej till ♥



min andra hälft

andra dagen i november, kallt som faan ute rent ut sagt.
andra dagen i november och jag och min älskade victor har varit tillsammans i 1 år och 9 månader, min fina! bara för det ska jag nog pussa lite extra på honom när jag kommer hem på torsdag kväll! han är det bästa som finns, och jag kan knappt med ord beskriva hur mycket jag längtar till den dagen vi inte har detta distansförhållande längre... vi får se när det blir, kanske om ett halvår?;)
vi pratar om det ibland, planerar, tänker hur vi ska det ha det i vårt första gemensamma hem... victor skiner upp och pratar om vilken bra TV vi ska ha, det bästa ljudet som finns, och de största högtalarna som går att få in i ett rum, och hur högt de ska spela.... det blir nog jättebra haha. vad mer behöver man i ett hem liksom?







Jag älskar dig ♥


RSS 2.0