bra & mindre bra

jeansen satt kanon, vilket kap! de ska jag ha på fredag, när jag kan klä mig i civila kläder igen...värsta med att bli sjuksköterska, likadana kläder varje dag.... för när jag cyklar iväg 06.15 på mornarna är jag inte så jättesnyggt klädd faktiskt :)


idag ringde jag min frisör för att ville toppa till det lite tänkte jag, har ju växt hejvilt under sommaren....nähä, hon jobbar sin sista dag imorn, och sen går hon på gravidledighet!!!! jaha, snacka om att jag har missat nåt sen sist jag var där i början av juni, kul för henne, verkligen!:)

men vad fasen ska jag göra med mitt hår....
haha ringde sara och hon blev lika chockad som jag, nu måste vi ju hitta ny, inte det lättaste. har en till favorit men hon håller till i etuna, vet inte ens om hon jobbar kvar, var flera år sen jag var där. vilket dilemma :)


på fredag kommer stefan & truki och plockar upp mig i öret sen vidare till flen, kuuul!

puss

lovely

D.Brand Sari Gold


jag köper ett par jeans om året ungefär, för det är så jäkla svårt och frustrerande!

dessa snyggingar ( inte tjejen tyvärr haha) kommer till mig imorn! och jag hoppas att jag älskar de lika mycket i verkligheten som på bilden!

Dessa är från Bubbleroom!

ny vecka, och satans kallt ute

åh ännu en helg har gått, fasen vad fort det går! hinner inte med för fem öre, bara 4 veckor kvar på praktiken nu

i torsdags när jag fick vara med en barnmorska fick jag vara med om helt fantastiska saker, fick bland annat känna på en liten bebis i magen som är beräknad till nu på torsdag, så den var riktigt redo för att möta världen :) och fick lyssna på hjärtljuden, spännande som tusan :)

i fredags åt vi gott hemma hos sara, och drack vin och bara snackade massa skit! väldigt mysigt!

i lördags bar det iväg till stockholm och kryssning med en annan sara och hennes vänner, det var kul ,men mycket äldre på båten, och våran granne var lennart 80 år, som hälsade på oss i hytten både en och två gånger, drog ett par fräckisar för att sen komma tillbaka och spela ett par truddelutter på sitt munspel haha, så jäkla roligt, dagen efter bjöd han med oss på dans på eftermiddagen på däck 8, men vi höll oss till karaeoken haha! sara gick till final för övrigt, men nisse på 60-70 bast vann med Gulli-gullan kokooo som en gök, haha. den lille farbrorn grät nästan när han vann, han var verkligen värd det :)


nu väntas en vecka av praktik och massor av plugg, så åker jag hem till flen på fredag, tror jag! kan inte vara utan vigge mer än 2 veckor...haha, toffel man är...


bytte batterier på kameran innan jag åkte till kryssningen, visade sig att det var 2 tomma batterier, så inte en enda bild har jag. så bra är jag!

PUSS

25 september

fullspäckad helg. snart ska jag cykla iväg och möta sara, vi ska handla, och sedan hem till henne för att laga middag, Linnéa kommer från etuna, och Helena ska vara med också. så det blir tjejkväll med god mat, mycket vin och massa skitsnack! mysigt! sen får vi se vart kvällen tar oss :)

imorn åker jag till sthlm, firar Sara E, och åker lite kryssning och dricker lite goda drinkar :)

Jag tippar på en mycket trött och sliten Sofia som kommer sitta här på söndag kväll, men det är ju bara vad jag tror!

Ha en underbar helg kära läsare och vänner♥


Saknar victor ♥

ÖSK-IFK Göteborg

känner mig mer död än levande.
men rätt nöjd ändå, nu när jag är på vårdcentral blir det minst 40 minuter på cykel varje dag, och idag tog jag mig vatten över huvudet och gick ner till behrn arena, på en halvtimme, att säga att det var en powerwalk vore inte rättvist, det var snarare nån form av springtur.....tidsoptimistisk eller bara dåligt omdöme. 0-0 blev det iallafall, tråkigt, men det var drag på läktaren!

imorn ska jag vara halva dagen på BVC och resten på MVC, så räknar med att få se några gosiga bebisar och fina bebismagar :)

1998, 12 år gamla :)







haha jaa, där sitter vi, 12 år gamla och oförstörda.... inte hade man där kunnat tro att vi skulle sitta här idag, eller jo lite trodde man ju det allt, han var/är min bästa vän! :)

jag älskar dig min fina, för alltid ♥




så var den helgen över

åh vilken mysig helg jag och victor har haft!
han kom till mig i fredags kväll runt 22, direkt från strängnäs, där han numera jobbar då :) och han plockade upp mig och så åkte vi och käkade på MAX, jag älskar max... tyvärr får man väl säga haha.

igår låg vi och myste och drog oss ett bra tag i sängen, sen åkte vi ut till Marieberg och IKEA, jag hittade det mesta av det jag skulle ha, dock blev jag utslängd från skopunkten efter bara en liten stund där inne?! Vafan liksom, och inte utav vem som helst heller, nej victor!!! jäklar vad sur jag var, hade ju redan hittat ett par skor som jag skulle köpa, men jag ville inte ställa till med en scen, så jag lät mig släpas därifrån!! hrm.... haha. jag kommer att återvända, och då kommer jag köpa alla de skor som victor inte tyckte att jag skulle köpa. måste ju ha ett par vinterstövlar, inte något konstigt med det =)

sedan åkte vi ner på stan, gick och åt middag, levande ljus och det var så romantiskt så, grillad kycklingfilé och råstekt potatis blev det för min del, mums!
sen blev det bio, samma som alla andra har sett i helgen, Flickan som lekte med elden, och den var bra! ser fram emot nästa dock! det roligaste var nog när victor blev så rädd och hoppade till att tjejen i stolen brevid honom blev ännu räddare för honom och höll på att få slag, "åh herregud" var hennes reaktion på det hela, och jag och victor fick hålla oss för skratt tills vi kom ut haha

nu håller jag på och lagar tacopaj, och ska väl titta på kändisdjungeln och sen den här fruktansvärt urusla serien som baseras på marie jungstedts böcker, ska titta bara för att jag har läst boken och för att jag vill se om de kan bli ännu sämre än vad det var förra söndagen!

2 veckor framåt ska jag praktisera på vårdcentral, det ska bli roligt, få se lite andra saker! som BVC, barnmorskor osv =) mysigt om inte annat!

PUSS

onsdags-premiär!

livsfarligt att praktisera, jag överkonsumerar kaffe som aldrig förr. inte bra för maaaagen!

*

och sen undrar jag om det är någon som kommer köpa den här nya skivan - Aqua Greatiest Hits, som de gör reklam för på TV?





praktik ikväll igen!


update. höll på att glömma det absolut viktigaste! det här är är ingen vanlig onsdag, nej, idag börjar hockeyn igen, och jäklarns vad kul det ska bli! jag är lika laddad som alltid! ikväll kommer leksands hit, nästan, de möter västerås, det ska de vinna! spännande att jag inte kommer veta nånting ikväll, så om nån känner sig manad och skicka ett sms, pappa kanske?! varsegod :)

27 november kommer Leksand hit, till örebro! vilken dröm!

Heja Leksand!

I bring the fire!

skönt med en ledig dag idag. hade tänkt städa men var på vårdcentralen tidigare idag och det var så obehagligt att jag inte hade lust att städa sen, så jag åkte ner på stan och köpte lite grejjer, bara nödvändiga såna, elvisp, så jag kan göra potatismos igen, jag älskar potatismos, en ny ram till mitt foto av mig och bebislillebror, andreas och alexandra, eric och anna, ville ha en fräsch ram till den gamla bilden,(påminner mig om jag ska framkalla bilder, nångång) några fina ljuslyktor, häftstift till min nya häftapparat, så jävla snålt att det inte följer med apparaten, hårinpackning till mitt snart ganska slitna hår, och det bästa av allt:
aftonbladet sålde en lonelyplanet-guide av phuket idag, slog till direkt, den ska med på resan. även fast vi redan varit där kan det vara kul att ha!

sen mötte jag upp sara och helena för lite fika! himla mysigt och sitta och snacka skit ett tag och bara vara :) planerade fredagen då Linnéa kommer hit, det blir lite vin och middag, och sen får vi se vad vi hittar på.



är ledig imorn med, och då måste jag städa, finns ingen återvändo!


bästa låten idag, imorgon och igår: Kevin Rudolf f. Lil Wayne - Let it rock


Because when I arrive,
I-I bring the fire.
Make you come alive,
I can take you higher.
What this is?
Forgot?
I must now remind you.
Let it rock, let it rock, let it rock.



tiden går

verkligen rolig helg. praktik till 22.00 igår kväll, upp 06.00 imorse och till sjukhuset igen. skulle ha jobbat kväll imorn, och såg fram emot lite sovmorgon, men det blev byte,så upp 06 imorn igen, och det får väl duga. är ledig måndag och tisdag iaf. och jodå, jag cyklar hela tiden. ingen buss här inte!


tror inte att jag har visat några bilder på detta än:

















bilderna är från ving.se


ja visst hörni, på det här underbara stället kommer vi ligga och sola och dricka drinkar om ca 4 månader. fy fan vad skönt det ska bli!

åh vad jag längtar!


drömma får man...

har suttit och kikat mest på skoj på hus på hemnet.se. hitta bland annat en fantastisk fin (häst)gård utanför bettna för ca 3 miljoner. ja jag säger då det, det var pool på altan och hela skiten rent ut sagt. haha.
då kan jag ha mina fina hästar där sen också, alla ska vara svarta med jättelånga manar, så det blir väl de här frieserhästarna, kanske en och en annan arab också, vilken dröm :)

både jag och victor längtar tills vi kan flytta ihop, det får väl bli när jag är färdigutbildad. är ju inte så lång tid kvar egentligen, jag visade honom några hus nu på msn, hans svar på de blev tillslut:

Viktor säger: vi bygger eget i brogetorp sen !!!:D


så vi har storslagna planer!

sick

jag tycker så synd om mig själv. börjar bli sjuk, känner det i hela halsen, ögonen och kroppen. i know this feeling, och det brukar inte sluta så bra...

synd att det kommer nu, med praktiken och allt...

och en otroligt saknad pojkvän, (som jag inte vet när jag kommer få träffa igen) blandat med en sjuk sofia, är ingen bra kombination...
om det är jobbigt i vanligt fall blir det värre nu... snälla, stå ut med mig hjärtat...


idag har jag iaf stått och tittat på bror och oscar när de försökte få i ordning på skrothögen som stått här borta ett par dagar, otursbil, minst sagt. vet inte hur länge de höll på och bytte däck, slog och sparkade på den trasiga sidan av bilen, för att det nya däcket skulle få plats, den var ju lite demolerar som sagt,ingen av sidans dörrar gick att öppna t.ex. tillslut med hjälp av en stor hammare från macken här borta och diverse kasserade bildelar, fick däcket plats och patrik kunde börja köra hem den, tydligen så kom de enda hem konstigt nog....
sen har jag träffat sara på stan och fikat lite, och pratat, trevligt värre. sedan så gick vi hem, duktiga som vi är...

funderar på att bädda ner mig, men det är så satans varmt och jag svettas som en gris...

jag kommer att kolla på idol-uttagningarna sen kommer jag att bojkotta hela tävlingen, precis som förra året, om jag har tröttnat? oh yes!


imorgon kommer jag utan tvekan köpa mig lite glass, det är jag värd. tror jag.

kan vara en av de bästa låtarna någonsin


silence

och så har ännu en vecka gått. i fredags var vi hemma hos victor, och spelade lite poker och plump, jag , victor, stefan, truki, jeppe och svenne, plump är ju bara för kul alltså! inte spelat det sen i sälen, och då var jag sämre än sämst, haha. men kul ändå som sagt.

igår morse hade jag och victor nästan bestämt oss för att aldrig mer gå ur sängen, dock stod det tennis på schemat, och jag traskade hemåt. farmor &farfar och mormor&morfar kom till oss på eftermiddagen, och det blev kräftskiva, men jag åt mest paj, så kladdigt med kräftor :) och så gick vi vidare hem till gurra, förfest och fotboll, sen gick vi ner till amazon, kanske var 10 pers där inne,vi gick inte ens in, så killarna beställde taxi till kholm, men jag och victor var vuxna och gick hem istället! men en klockren förfest iaf :)

idag har jag,victor, truki och jeppe, linnéa och andreas, varit på lager 157, fikat och gått en sväng bland kläderna, köpte ingenting faktiskt!

sen åkte jag hem till örebro, tåg, alltså utan skrivaren, norrmännen bestämde sig för att åka imorn istället!

*

min bror har varit i Bergen,Norge, i veckan och sökt jobb, dock så har de inte hittat nåt boende, så efter jobbet i fredags, började de resan hem mot flen, det är säkert en 70-80 mil eller nåt, fruktansvärd lång resa... självklart ringer han tidigt igår morse, säger att de har fått punka och krockat in i ett räcke, lyckats sätta dit reservhjulet och tagit sig till örebro och ska ställa bilen hemma hos mig vid lägenheten, får punka på reservhjulet nån km innan. såklart, det är ju inte för inte man är orolig när han är iväg på äventyr...
iaf, jag var precis och kollade så att bilen stod kvar, och jag säger då det, så den ser ut, hela sidan är typ uppsliten, så får väl säga att de hade tur, egentligen! :/

som jag brukar säga till victor, truki, stefan osv, inget fel med att åka tåg, kanske, vad vet jag :)


praktik imorn, hoppas de är snälla mot mig!
och victors första dag på nya jobbet, hoppas de är snälla mot honom och att han stortrivs :)

with the flow

bara för att göra helgen ännu bättre för oss, så klarade jag tentan som jag skrev i fredags, och är numera registrerad på riktigt, skönt att slippa ansöka om dispans. väldigt dumt att lägga omtentan så nära terminstart, men nu är det fixat, och jag kan hyffsat stolt välkomna mig själv till termin 4! hälften kvar nu...






Dagens låt: Paradiso Girls- patron tequila, helt okej :)



btw. tänkte scanna in ett par bilder på söndag, inte från igår direkt, utan kanske från i förrgår, eller snarare ett par år sen. vem minns inte våran bulgarien-resa?! ;)

så duktig så

vilken bra dag!
victor har fått jobb idag, i strängnäs! och vi är så gladaaaa! :D det förtjänar han verkligen, det kommer bli kanon!


imorn åker jag hem till flen, stefan och truki plockar upp mig på vägen,  helgen är inte planerad än! fira victor lite kanske :) resten tar vi som det kommer...



på måndag börjar praktiken igen, jag ska vara 5 veckor på hematologen, där patienter ligger med blodsjukdomar, som cancer t.ex.... det kommer nog bli tungt, sen ska jag vara 2 veckor på en vårdcentral också! det blir nog spännande allting får man hoppas!


ha en bra helg alla!
puss

grattis på oss!

idag har jag och hjärtat varit tillsammans i 1 år och 7 månader ♥ och mer ska det bli.
han är den bästa som finns, han får mig att må så bra, och ha så kul, och känna mig så älskad och uppskattad!

vi har hela livet framför oss, och allt vad det innebär, det tar vi oss igenom tillsammans ♥


just nu är victor iväg på en mycket viktig sak, och jag håller alla tummarna för att han ska lyckas! det skulle förändra det mesta, inte minst för honom!




Jag älskar dig så mycket!

RSS 2.0