livsnjutare

åh vilken helg detta kommer bli då! för en sekund sen så ringe victor och sa att GB ska åka till grönan på söndag, man är ju inte sen att tacka ja till det! fy fan vad roligt! jag är smått sugen på den där nya insane wooow!:D

nu ska jag snart ge mig iväg på seminarie, hoppas att vi inte håller på enda till 13, för då hinner jag åka till flen tidigare! men men det visar sig...

sen ikväll ska jag hem till Linn, för idag tar hon examen, hon blir en färdig sjuksköterska idag! herregud vad åren går fort! Grattis tjejen! :D

och sååå ska det bli kanonväder i helgen! och det syns redan nu genom fönstret!

Ha en härlig helg! PUSS

fiiiina

fan det är livsfarligt att vara på stan. det är ju som att man dras in i affärerna?!
idag har jag iallafall varit och klippt mig, och jäklarns vad det har växt sen sist, så nu är jag klippt men det är fortfarande långt, härligt. och så har jag lugg igen..det trivs jag ju med. sen gick jag och hämtade farmors födelsedagspresent, och så gick jag till bussen. 5 minuter stog det på skylten, så jag gick in och värmde mig i "krämaren", ja fulaste namnet på en galleria någonsin...men då var det nåt som började ropa mitt namn frenetiskt, så jag vände på huvudet in i skoaffärn och ja, där stod de! haha...herregud så snygga de var! så jag hann köpa de, få de för 50 spänn billigare och sen hinna med bussen också.





ååh jag var tvungen att köpa de! om ni bortser från de fula klisterlapparna som jag inte fick bort...
precis lagom bekväm klack också :)


mums.

hrm ja, då har man sett det mesta i denna värld känns det som.
det var en skum känsla att kliva in ett rum där det en låg en död, verkligen död person! jag som inte ens har varit på begravning...

det gick dock bättre än väntat. han började med att slänga upp hela thoraxpartiet, alltså hjärta,lungor och luft/matstrupe i ett enda stycke. uuh. jag tänker inte ens berätta vad han gjorde, det såg inte ut som det gjorde från början när han var klar i allafall kan jag säga. sen slängde han upp hela magpartiet, och ja jag säger slängde, för det var så groteskt, "bara organ" för honom...och vi tackade gud för att han lämnat kvar tarmarna i kroppen för det är verkligen inte trevligt, det vet ju jag nu efter min praktik, jag vet redan hur de ser ut :/
vi fick också se urinblåsan och prostatan efter det. sen trodde vi att det var slut och att vi skulle få gå hem...så var inte fallet, han vände sig om och plockade fram, JA personens HJÄRNA! herregud....men ja den såg ut som den gör på bild, den var fin....eller nåt. men när han var klar med den ja, då veteifan, är inte sugen på fläskfilé på ett tag nu iaf.
det här var imorse kl 8, runt 18 ikväll funkade det att äta lite mat, och inte en minut tidigare än det :)
vi hittade dödsorsaken iallafall, så det var ju bra.

imorn ska jag klippa till frillan lite, det är dags nu! men det blir ingen större förändring, för det ska ju bli låååångt nu!

och jag räknar ner dagarna nu, som det ska bli skönt med sommarlov!

26 maj

nu har jag haft sprängande huvudvärk ett par dagar, jag bara väntar på ett rejält jäkla åskväder...

jag är så förbannat trött på och laga mat, speciellt den mat som jag har hemma nu. håller på och rensar ur inför sommaren. det blir maträtter som ingen trodde fanns......?! jag vill hem nu!

visserligen ska jag åka hem till flen på fredag, men bara över helgen. farmor fyller 80, så det ska firas! sen tillbaka till örebro på söndag, men sen, nästa helg, då blir det sommarlov!


imorn ska vi äntligen(?) på obduktion, så där ett år senare än alla andra! vad vi har fått tjata! men det ska bli spännande tror jag!

fotbollen

nu drar jag till behrn arena för första gången någonsin! det var på tiden!

Hejja Ö S K! ;)

guitar hero!

ååååh nu längtar jag hem ännu mer!
victor har precis varit iväg och köpt det nya guitar hero;metallica!

jag är så sugen på att spela jag med!
fast kanske är bra att han får spela av sig en vecka nu innan jag kommer, så man får låna gitarren en sekund iallafall! :)

sötma

roligare än så här har jag ju haft. känns ju kul att ens pojkvän åter igen dissar en för Tv-spel. så jag fortsätter väl att lyssna sönder floridas - right round och plugga, en sån här underbar ledig långhelg.


omöjligt uppdrag

håller på och framkallar lite bilder.
jag vet inte var jag ska börja nånstans?
de senaste bilderna i mitt fotoalbum är från polen 2004 och sälen 2005. och det var innan jag hade någon digitalkamera.
hrm okej, så vilka ska jag ta med i första omgången?! ---> jag har för att vara exakt 15 401 bilder att välja på!






skulle hårddisken för övrigt krascha, tar jag livet av mig.

It's britney bitch

och så har biljetterna kommit tillrätta!
då var allt klart då! bara att åka nu! :D

Det ska bli jättekul, en weekend i london säger man ju inte nej till, och konserten lär bli rejält maffig! ser fram emot det massor!

Tack för det här hjärtat ♥




17 maj, vilken fest det måste vara i oslo inatt :)

åh vilken härlig helg det har varit!

i fredags klev jag av tåget i flen och för ovanlighetens skull stod victor på perrongen och väntade, mystiskt tyckte jag! men det visade sig att han tänkt köpa blommor till mig eftersom det var Sofia-dagen i fredags! dock så stängde trädgårn 2 minuter innan han kom!  men ändå, det är tanken som räknas! vilken fin kille jag har! skulle inte byta honom mot nånting i hela världen!

vi åkte direkt till marcus & jenna för grillning! mums! det var en mysig kväll! jag längtar så himla mycket till sommaren nu! 3 veckor kvar!

igår var det kalas för mamma som fyller imorn, så släkten kom och vi grillade igen! och tårta blev det!  till kvällen hade vi styrt ihop en tjej-kväll! och oj vad taggade vi var! jag, linnéa, sofie och sara drack lite ( läs. för mycket) vin och käkade och kollade på eurovision hemma på marsvägen, som på den gamla goda tiden! åh vad mysigt vi hade! det blir mer sånt i sommar!

idag har vi tagit det lugnt, jag linnea och sofie tog en fika på eftermiddagen i malmköping i solen, sedan har jag och victor bara gosat! och nu är jag i örebro igen, ny kurs imorn!

nu är jag dödstrött!

bättre förr?

det är någonting som stör mig, kan bara inte sätta fingret på vad det är riktigt.

kanske är nåt jag saknar? någon?

något som fattas?

har jag missat nåt?


ironiskt, denna sommar då jag inte kan åka en meter pga mitt pengasparande, är den sommar då ingen är på samma ställe, nästan.

på ett sätt var det bättre förr...
















hur gammal är jag nu igen?

börjar jag bli vuxen när jag blir märkbart upprörd över att min orkidé tappar en blomma?!

11 maj

ja tentan ja, som väntat så hade jag inte 100 % rätt. men det var inte många som hade, så nya tag 5 juni, och efter det bär det hem för sommarlov!

idag har iallafall våra britney-biljetter kommit fram till billys brorsa i england, så nu ska de skickas till victor, får hoppas det går vägen! kul att de kom fram samma dag som biljetterna till brittans globen-konsert släpptes! det är nog coolare att gå i london ;)

thailand-biljetterna har också kommit idag, snabb leverans på de! så jäkla skönt det ska bli då :)


nej, dags att plugga på nästa tenta! slipper räkna matte på den iallafall!

Every day for us something new



nog för att den är bra uttjatad alltså, men här ser man oss hela tiden under klippet nästan. eller ser och ser, men vi står i nederkanten av bilden lite till vänster, med "guden" framför oss hela låten! jag stod grinandes med mina händer knäppta som om jag bad, med victors armar runt mig, och stirrade på james! han börjar sjunga 1.16 in i låten, lyssna på den allsången alltså! svårslaget!


*


tenta imorn, tisdag och fredag. kul liv. imorgon har vi läkemedelsberäkning, man måste ha alla rätt som ni förstår, jag som hatar matte. alltid haft svårt för det. det kanske inte blir alla rätt imorn...det visar sig!
ska räkna hela kvällen iallafall!

thailand 2010 :)

jaaaa då var resan till thailand bokad då! verkligen något att se fram emot! :D ska bli helt underbart! och tror det passar ganska bra med skolan och så, ingen praktik som jag missar iallafall!
i januari ska vi åka, så är ju ett bra tag kvar, tur det, krävs lite sparande av pengar innan jag kan åka nånstans :)


jag håller på att laga mat, falukorv i ugn och potatismos, nästan det godaste som finns här i världen!

när jag varit i thailand sist, för 2 år sen, var vi ju borta 5 veckor, jag skickade mejl till mamma när det börja vankas hemgång och beställde just falukorv i ugn, när jag kom hem! som jag saknat det! haha.

sista dagen på praktiken igår, det har varit så sjukt roligt! Hoppas verkligen jag får komma tillbaka till det stället nångång, bästa avdelningen!

nothing else matters

då har man sett metallica för andra gången då. det var GRYMT! men faktiskt en helt annan sak än stadion 2007, kan inte säga på vilket sätt riktigt men.... var ju självklart inte lika nervös denna gång som då, men iaf.

konserten var underbar, lite för många låtar från nya albumet och så var det lite för lite drag just där vi stod, torrisar...
men vi stod ca 3 meter från scenen, helt okej ändå :)

en halvtimme innan de klev upp på scen rullade vågen i hela globen, så jäkla häftigt!

svårt att säga vilken låt som var bäst, men när hela globen släcktes ner, tändare och mobillampor vajjade i mörkret, och över 16000 tog ton till nothing else matters; ett av mitt livs absoluta höjdpunkter! det var så vackert att det gjorde ont och tårarna sprutade!


som plåster på såren för förra gången, fick alla en t-shirt och en gratis nedladdning av hela konserten i mp3, riktigt schysst, kul att ha en unik tröja som bara vi fick :)

3 maj

finns inte mycket tid till att sitta här...

nu har jag hunnit komma hem från barcelona, varit tillbaka i örebro, varit med på en hel hjärtoperation och är nu tillbaka i flen igen.
igår kom jag till flen vid 18.30, sen blev det pizza hemma hos macke & jenna, sen spelade vi spel hela kvällen. jag och jenna vann, inte så oväntat :)

imorn är det dags för ett nytt försök med metallica! har inte riktigt fattat att det är redan imorn! det ska bli grymt!




nu längtar jag till sommaren! ♥

RSS 2.0