sista juni.

slut som artist.
mina ögon går bokstavligen i kors.


jag skulle vilja skriva och berätta om midsommarhelgen, men det får bli en annangång. det var iaf en bra helg, dock ett jobbdygn mitt upp i allt, så missade lite firande tycker jag allt.
men jag mådde ju bra på lördagsmorgonen till skillnad från andra ;)

trots att jag är dödstrött njuter jag av livet. det är skönt att vara fysiskt aktiv hela dagarna, ligga i soffan kan jag göra när jag verkligen förtjänar det. om några år.


nej nu har jag suttit och dumstirrat på skärmen ett par minuter, antar att jag inte hade mer fantasi :)

PUSS

21 juni

ännu en helg har gått, det går förjäkla fort nu...
i lördags jobbade jag först 7-17, hann se lite av bröllopet då och då, himlans vackert! när jag slutade så slog jag rekord i att gå hem, duscha, byta om och gå ut igen. sen kom sofie och hämtade upp mig, och vi åkte ut till åsas föräldrars hus, som jag tidigare skrivit, flens finaste ställe.

det var en härlig kväll, med massor av fina människor. vi grillade och drack lite, och sen flöt kvällen på... och vi lyckades övertala de ständiga "krog-killarna" att stanna kvar och inte gå ut... de ringde och avboka taxin, en sådan sak har inte hänt någonsin tror jag? ;)

iaf, en mycket bra kväll, måste göras om åsa!

igår var det fullt upp, måla hallmöbeln ytterligare en gång, så jäkla fin blir den, sedan åkte vi på kalas i kholm, och väl hemma åkte vi ut till ekborgen där grabbarna spelade fotboll ett tag, jag låg i gräset och njöt i kvällssolen, hade lätt kunnat somna...








cyklade ut till yxtaholm imorse runt 7, piggnade till på vägen som tur är, sedan - en underbar dag. var inte hemma förrän 14.30. helt slut. och nu är jag fortfarande lika slut, men vill vänta på victor som slutar jobba 23.00, så vi hinner se varandra nånting denna dag, för imorn börjar jag jobba på schema, första dygnspasset.


18 juni

jag tycker det är härligt med fotbollsmatcher hela dagarna, då vet man att det finns nåt att kolla på på tv, vi har ju fortfarande bara svt och 4, det går inte fort fram det här med telia.....
men den där vuvuzeelan blir jag tamigfan galen på!

år 2006 hjälpte jag till ute i ett stall utanför flen, och den här sommaren ska vi göra detsamma, jag och sara. helt fantastiskt!
jag var där i måndags och i onsdags, i onsdags sken solen som aldrig förr och vi red runt sjön drygt 1½ timme. asmysigt! vackra djur, ska ta massor av bilder!

kl 07 onsdag morgon.


hade dock en träningsvärk utom denna värld igår...men skönt ändå :)



lyxa till det lite igår till matchen



och mamma hjälpte mig att göra fint på balkongen, blommor är inte riktigt min grej faktiskt...haha. men man kanske lär sig.


jag klarade min sista tenta också som jag gjorde innan sommarlovet, alltså, en heeeelt fri sommar utan plugg, och sen bara en termin kvar. herregud.


och jag njuter av sambolivet, så himla mysigt det är att komma hem till victor och jag blir lika glad varje dag victor kommer hem från jobbet. min finaste ♥

fest i flen anno '10

ett litet plock från helgen, som var, som alltid, väldigt rolig.





en kväll på balkongen. vackert!

grabbarna spelade volleyboll-turnering för GB på fest i flen. de gick ju iaf till final ;)








linnea får avsluta, på en ganska fräsch baja-maja i sveaparken.

nog för att helgen var rolig, så var fest i flen riktigt riktigt jäkla tråkigt detta år. gör om, gör rätt. 2008's version av fest i flen var klockrent, gör så i framtiden.

puss.

grå dag.

jag är sjuk. det var värre igår än idag. så det går åt rätt håll...räknar med att vara frisk till helgen. det är ju fest i flen, världens drag... haha. näe, vad jag har hört ska det regna. ingen höjdare då.

nej fy fan vad uttråkad jag är, ska äta lunch nu...
och victor kommer inte hem förrän om exakt 9 timmar. kul.
vi har inga tv-kanaler heller... det här blir nog en givande dag.

;)

en första bild




jag tog med mobilen, det blev inte så bra med ljuset.
men soffan är gudomlig och tavlan är underbar.

och gardinerna är en tillfällig lösning som mamma sydde upp för att vi inte skulle dö av värmeslag, och för att dataskärmen inte ska smälta, fanns inga persienner nånstans i lägenheten, så man kan säga att det är prio 1 på listan...nånting. macke och barnen kom hit igår och hjälpte oss få upp rullgardinen i sovrummet iaf så solen slipper väcka oss 06.00 varje morgon.


första dagen på sommarlovet, och jag njuter fullständigt av att bara gå runt och vara i lägenheten...första gången.
victor har sin första dag på nya jobbet och jag hoppas det går bra.
och ikväll ska vi brudar ta en after work i etuna igen och sen bio.

och helgen var lovely. vilket väder! vi tittade på alla glada studenter på dagen i lördags, åh vad man blir sugen på att själv ta studenten igen, och igen, och igen. sedan gick jag och jobbade ett par timmar sen tog jag en taxi till festen, och nånstans där bestämdes det att det blev amazon iaf, förfesten, alltid roligast, amazon helt okej! jag hade kul!

seg dag igår, efter mycket om och men kom vi till orrö, stekte ett tag, sen blev det pizza, och tennis, tur att matchen inte blev så lång, jag hade redan tappat fokus...

som sagt, en bra helg!


näe, inte igen

kvällen blev inte som den var tänkt, jag såg mig själv på balkongen med ett glas vin i solen...

på riktigt så sitter jag i lägenheten i örebro, strandad, hör andra utanför grilla och ha jävligt kul -  inga tåg varken till eller från örebro på grund av olycka i sthlm.

K u l   k v ä l l


jag ska jobba imorn. här tar vi alla chanser att tjäna lite money.

.. och sommarliv 10

skapligt skönt! en heldag med plugg i stadsparken, gött!



 

och så var det bara tentan kvar nu.

sommarliv 09

bara för att det snart är sommar,  och jag drar mig för att börja plugga till tentan tänkte jag lägga in ett par sommarbilder från 09, bästa helgen den sommaren!















fin!












det blir en favorit i repris i sommar, det är redan bestämt!


RSS 2.0