31 januari 1997 ;)

jahaja, dags att åka ca 12 år tillbaka i tiden då. mellanstadie-disco! :) Ser fram emot att shaka lite till gammal god 90-talsmusik! haha.

Hoppas på en klockren kväll!

gårdagen var bra, vi käkade middag hos sara, med fläskfilé och klyftpotatis, mumma... sedan gick vi till kerstin där det var inflyttningsfest! och så blev det kåren på det!

Men idag är jag pigg som en nötkärna, tog det ganska lugnt igår! och tänker även göra det ikväll! tror jag :)

Ha en bra kväll!  :)

puss

28 januari

igår var jag linda och annemie på myrorna. vi letade efter kläder till mellanstadiediscot på lördag. alltså det fanns nästan ingenting. dock så är vi ju tvungna att ha nåt på oss, kan bara konstatera att jag inte provat skiten, men att jag kommer vara fulare än jag någonsin varit i mitt liv. jag skulle faktiskt inte ens tagit på mig det där när jag gick PÅ mellanstadiet. men det blir nog roligt, fulast vinner...kanske... :)


det blir fullt upp i helgen. så jag ska nog lägga mig nu, ta igen mig i förebyggande syfte :)
imorn kommer linnéa, så vi ska laga mat hos sara, och dricka vin, sedan är vi bjudna på inflyttningsfest hos saras klasskompis, och sedan får vi se vart kvällen bär oss :)
och lördag är det ju som sagt disco.

puss och godnatt

27 januari

lång dag idag. vi har haft föreläsning från 8.15 till 13.30. vi fick ingen lunch... vet inte vad det är för planering men. så kan det ju också vara. Sedan har våran seminariegrupp träffats och planerat inför fredagen. jag. annemie och stina är redan klara. skönt. för då blir jag ledig både onsdag och torsdag :)

imorn kväll ska jag hem till sara och kolla in hennes nya lägenhet. det ska blli mysigt. vi har lite catch up to do. inte träffats på flera veckor sen känns det som. det blir lätt så, när man har tentorna samtidigt.

just i detta tillfälle har jag exakt 18 kronor på kontot. är inte det helt underbart?!
som tur är så fylls det på med över 9000 om ca 2½ timme. aaah. då ska det läggas undan pengar. hyra, träningskort, kurslitteratur. och frisörbesök. hrm..ja mat också kanske. men sen, ja då ska jag lägga undan allt som är kvar. och det är inget jag bara säger :)


nej. ha en bra kväll. jag ska nog sova snart, det är bara skit på tv. ska nog läsa i en bok som jag köpte för några veckor sen, midvinterblod heter den. finns en till ute i samma "serie", sommardöd heter den. får köpa den sen :)
puss och godnatt.



hej hallå :)

hallo.

hemma i örebro nu efter en kanonhelg!

vi åkte mot gävle i fredags förmiddas, och vi var uppe vid halv 2, gick en sväng på stan, och så fick vi komma in på TV4, och se vad robin jobbar med. Det var en jäkla massa tv-apparater och grejjer, spännande  :)

Sedan kom vi iväg mot leksand runt halv 4. vi var på plats en timme innan matchstart. och herregud vad folk det var!

Ja vad ska jag säga, det finns inget bättre än det där! Det började med att leksand presenterade ett nyförvärv som heter duga Anti jussi niemi, följt av att leksand faktiskt fyller 90 år i år, och det ska ju firas! så leksands IF har abonnerat hela cinderella, fattar ni hur coolt det är. 2000 leksingar, spelarna, sponsorer och hejohå ska åka iväg 27 augusti!  jublet visste inga gränser vid det här tillfället :)



Vad snygg min man är i den där tröjan! han borde ha den oftare ;)

Matchen började skit, efter 3 minuter stod det 2-0 till mora. och sedan även 3-1 till mora. men det blev tillslut 3-3, och det hela avlsutades med straffar, mer spännande än så blir det väl inte! mora vann dock...men vilken match!


Lördagen spenderade vi ute i Valbo köpcentrum, och på kvällen blev det tacos, och öl/vin, samt sällskapsspel hela kvällen. tjejerna mot killarna och jag och bettina vann, så klart! jag var inte ens orolig :)

Har varit en jättetrevlig helg!  full fart hela tiden!

vi åkte hemåt igår, snökaos är det minsta man kan säga. på motorvägen från gävle åkte vi förbi 3 olyckor. ni kan ju tänka er hur jag var.... victor är en klippa! han har kört fan 50 -60 mil i helgen. Han är såå bra! och jag litar på honom fullt ut, dock är det alla andra dårar ute på vägarna som gör att jag sitter som på nålar haha...


Jag har varit och hämtat mitt paket från H&M idag. allt satt perfekt, dock väntar jag fortfarande på den finaste grejjen, som kommer i mars. men värt att vänta på, lätt!

Dessa hade robin&bettina köpt åt mig, och victor fick ett par likadana från thailand!  hur grymma kommer inte vi vara på orrö i sommar då?;)




detta är en liten del av det jag beställde:







sedan så har jag fått denna idag också:


Nu bär det av!

hoho...det här är en bra dag! och jag är lycklig!

gårdagen blev alldeles underbar! men det blev ingen riktigt utgång, är man pank så är det svårt att vara med på hela pubrundan och sedan gå ut! Men ändå det var kanon!

Nu ska jag packa min väska och snart ge mig iväg till sjukhuset igen. sedan går tåget hem till flen 15.10!
så ikväll blir det pizza och ishockey med hjärtat! oh vad jag har saknat honom!♥

Imorn bär det av norrut i landet, vi ska åka till gävle och hälsa på robin och bettina, victors kusin och flickvän! Det ska bli jättekul, jag har aldrig varit i gävle! har inte haft nån anledning att åka dit förrän nu, brynäs är inget som lockar ;)

Och sen när robin och bettina slutat jobba imorn ska vi åka mot....JAA Leksand! tjohooo vad kul det ska bli! Leksand-mora imorn! Robin är ju också leksing :)  Jag köpte biljetter redan för ca 4 månader sen, redan då var det nästan fullt! vilket drag det kommer bli!

Sedan åker vi till gävle igen på kvällen, och resten av helgen får vi se vad som bjuds! Det ska bli najs! :D

Nej nu har jag bråttom! Jag ska kladda med mitt märke i ansiktet nu hihi ;) Jag är inte så snygg....

Ha en bra helg allihopa!
PUSS
håll tummarna imorn också :)

nåja okej.

bara för att jag skrev så där nedanför, hittade jag 2 från i oktober, på saras fest. men ändå, 3 bilder av 14.000. det är sjukt.





Barcelona ;)

ja så är fallet! Idag har jag,sofia och åsa bokat resa till barcelona i april! Det ska bli så jävla roligt! Man ska leva livet och se sig omkring så länge man kan. bara om några få år, har vi alla förhoppningsvis heltidsjobb osv osv...då kanske det inte blir så mycket resor! så vi får passa på nu! tråkigt att inte fler kunde följa med...

Så hoppas att det här kommer fungera med skolan, vi åker en lördag och kommer hem på onsdagen. så borde inte missa så mycket! i vilket fall som helst går det att ordna :)

åh, vi kommer ha såå roligt! hoppas att vi har tur med vädret och kanske kan ligga på playan lite... ;)

Men nu är det dags att verkligen på riktigt börja spara pengar, med barcelona, london och eventuellt thailand inom ett år, det är ju inte gratis! även om ryanair är hyffsat billigt :)



jag var tvungen att ta samma bild som du åsa, för konstigt nog är det  nästan den enda bild av ca 14.000 på ca 4 år som bara vi tre är på en och samma bild?! hur jävla sjukt är inte det?




Barcelona 2006. haha hann knappt blinka så dök fräknarna upp :)

oh jag längtar till våren nu ♥

idrottsgalan!

åh...sitter och tittar på idrottsgalan, så himla bra är det! man bir ju lite rörd då och då.

"jag vill ha den där flickan, i ett gymnastik-landslag" sjöng robert gustafsson.... Ja vem vill inte det. Och veronica wagner var vacker som få ;)


imorse skulle vi ha intro och föreläsning på sjukhuset kl 8. så vi hade planerat att börja dagen med en promenad till sjukan, vi skulle gå vid 07.15 huh..tidigt...jag gick härifrån 07...möttes av en snöstorm. så vi åkte buss istället. att det alltid är något som står i vägen när man väl ska göra nåt nyttigt :)

det har dock varit en intressant dag, först var det akuta barnsjukdomar, sedan om akut ortopedi, frakturer alltså. det var en ortoped-kirurg som föreläste, han var verkligen duktig. visade filmklipp på folk som bröt fötterna...ja herregud...


ledig imorn, ska försöka göra nån nytta då!  på onsdag är det föreläsning igen, sedan ny spruta mot hepatit B, och sen pubrunda! det ska bli enormt kul! för det var det i höstas iallafall!

fullt upp hela veckan faktiskt, bär hem till flen på torsdag kväll!


impetigo?

hrm..nej jag är inte frisk. förstår mig inte på mig själv.  jag har fått nåt skit i ansiktet också. jag tror att det är svinkoppor, men annemie trodde inte det. hon skulle kolla på det imorn.
det är som vanligt, blir jag sjuk, så kan jag ju lika gärna få 2-3 olika sjukdomar på en gång...varför inte...


jag har mest legat i helgen...själv då alltså.... höhö. verkligen kul.

och det mest tråkiga som finns att göra är att laga mat till sig själv, sen sitta och äta själv,... varenda dag, hur tragiskt är inte det egentligen... inte så konstigt att det blir mycket pasta...

nej, jag ska fortsätta med det jag gjort hela dagen....ingenting alltså.

Premiär

det är inte ofta jag går ur tentasalen och tänker Fy fan vad bra jag är! det gjorde jag idag. whohoo! men sedan när alla pratar efteråt börjar man ju tveka igen, och ja...vi får se :)
känslan är bra iallafall!

och nu har jag sovit i flera timmar, sov kasst inatt, vaknade första gången kl 02, sedan fortsatte det med 04, 05, 06 haha. nervös kanske.

Men ikväll är det dags för pizzabak i studentkorridorerna för nollerna. kan inte tänka mig att vi faddrar får nåt så jag ska göra nåt att äta nu.

Blir ingen alkohol för mig ikväll, ytterst lite. Jag är smart nog att förstå hur en morgondag skulle se ut om jag fortfarande mår så här + en bakfylla. näe tack, jag klarar mig utan. det är inte värt det faktiskt haha.


Ha en bra kväll alla!
PUSS

oh...

när jag kom hem från skolan runt 17 idag trodde jag att min sista stund var kommen...åh.
förstår inte att man kan vakna upp frisk som en nötkärna (undantag, ytterst lite halsont) och 5 timmar senare känna sig som världens mest ynkligaste, då hela kroppen värker, från huvud ner till tårna, och jag kan känna hur halsen millimeter för millimeter blir tjockare...

jag har ätit lite glass och vilat en stund. känner mig lite bättre nu men inte bra. dålig tajming med tentan imornbitti och nollning...
jag är rädd för att bli sämre. risken är dock liten för jag har ju bara varit ordentligt sjuk en gång på 22 år...så jag är nog frisk imorn. hoppas.


jag ska läsa igenom alla mina anteckingar igen. så blir livet lite enklare imorn om tentan känns bra. gäller att ha tur med frågorna :)

wish me luck!

PUSS

14 januari

igår kom victor hit ♥ vi har ju inte setts på över 2 veckor, så det var dags nu. även om det bara blev för ett dygn, så är det såå bra, man får ny energi :)

så igår åkte vi in till stan på kvällen, och gick och käkade på O'learys som vanligt. gillar det stället, asgod mat plus att man kan titta på ishockey samtidigt. jag beställde in en stor ceasar-sallad, med kyckling och vitlöksbröd. mmm det är så det vattnas i mun på mig. Sedan gick på bio och såg Wallanders nya. Den var helt okej!


Pluggat nästa hela denna dag med, men nu är det paus ett tag, ska åka och hälsa på Helena i nya lägenheten snart. mysigt!

imorn börjas det igen. nollningen! Hoppas att det blir lyckat! Premiär på kåren på fredag iaf. det lär bli knökfullt!

nej matdags nu!


Snart T3:a!

nu är det läggdags, lång pluggdag imorn. tenta på fredag. känns inte kul, på tok för mycket som man inte är intresserad av, skinner och freud, och resten av alla gubbar och teorier och hejohå... den här terminen har faktiskt bara varit pest och pina, förutom praktiken då. det var kul. Men på måndag börjar termin 3, då blir det allvar igen. Vi ska ha vissa föreläsningar på sjukhuset, på måndag ska vi ha t.ex Akuta barnsjukdomar, senare den veckan akut ortopedi... Det ska bli så himla intressant nu, vi ska även ha en 4-timmars föreläsning om gynekologi...undrar vad man lär sig då?!

Jag har redan pluggat ett helt år, det har gått väldigt fort. om 2 år är jag klar....oj oj...


Men först, klara av det sista på termin 2 nu då.... och på torsdag kommer alla nya nollor, åååh vad jag ångrar att jag är fadder alltså. känner mig inte ett dugg taggad....


nej sova var det.

you win again

jag håller på att lyssna på musik och viker tvätt. har man musik på hög volym kan man nästan göra allt som är tråkigt....


det blev utgång igår, dock hamnade vi på Stället vid hörnet eller vad det nu heter....skitdåligt var det. sist jag var där hette det backstage och var klockrent! men men...

Sen blev det en låång väntan på bussen som går strax innan 02.30..jag och linda blev sugna på korv, och skulle köpa varsin tjockkorv i från en korvgubbe, jag hittade inga pengar, och linda hade endast 43 kronor, till slut dealade vi till oss två korvar ändå, säkert för att vi var så söta, men vi fick strunta i festisen, precis när vi skulle gå hittade jag en tjuga, och gav den till honom. då sa han, "ååh men ta en festis, jag bjuder på det" vi blev jätteglada och lovade att vi skulle komma nästa helg med dricks och fan vet vad....sen när vi kommit en bit disskuterar vi, det visar sig att korven kostade 25 kr styck och en jävla festis 5 kronor. alltså 55 kronor, vi betalade ju över 60.... ja men jävligt generöst av honom haha. vi som trodde att vi fick festisen gratis....


så det blir ingen dricks till honom nästa helg ;)

*
åh jag vill pimpla vin med er också brudar. när ses vi? påsk eller? :)  sorgligt isåfall....


10 januari

åh jag är så trött. vi har pluggat hela dagen, tråkigt får man säga. hälsopsykologi..näe inget för mig.

Jag somnade för en stund sen, tur att jag satt alarm.

Men ingen idé att ligga på latsidan, snart ska jag och linda hem till annemie och pimpla lite vin. Det blir najs! :)

imorn tänker jag ta sovmorgon i allafall.... i förebyggande syfte som det så fint heter.


Ha en bra kväll!

Puss

Inget fel med att åka tåg....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4151376.ab

Vad glad man blir när man går in på aftonbladet och ser på första sidan det där, och vet att Victor och truki är på väg hem från norge just på denna väg....Fan att de inte bara kan åka tåg istället....då behöver man inte sitta som på nålar varenda gång...

dock har de inte kommit fram dit än, som tur var... Jag blev livrädd....


Nu ska jag fortsätta plugga, ser fram emot kvällen som blir lugn, med let's dance. Ska bli kul att se blondinbella! :)

Gymnastik "Not always happy endings"

vill visa er detta. och om du är det minsta lilla intresserad av idrott, gymnastik eller jag vet inte, så kolla. Den här videon är sorglig, men det är bra att den finns. Svårt att förstå vad de utsätts för...tror inte att det går att ens förstå hur mycket de pressar sig själva. den här Thomas salto som nämns i filmen är nu förbjuden för tjejer t.ex. tjejer har inte kraften att få runt en sådan volt. Hennes tränare pressade henne att köra den.

jag vet inte hur många gånger jag själv grinade &skek av ren ilska och besvikelse över mig själv dessa 11 år, och då tränade jag bara i A-hallen i flen liksom. hallå, en droppe i havet om man jämför.

gymnastics montage Not always happy endings



halva årskrönikan

började göra världens årskrönika, men skulle jag fortsatt så så hade det blivit på toook för mycket. så nu lägger jag bara in de allra bästa bilderna från året 2008. kanske blir lika långt ändå.

Jag började ju plugga till sjuksköterska i örebro i januari. Den ena av två stora förändringar i mitt liv detta år. trivs kanonbra! Mycket bra vänner

Dagen efter en hård nollefest! snyggare än så där blir jag inte, det ska ni veta. självfall?



och den andra av stora förändringar, jag och victor.äntligen. 2 februari, ett datum att lägga på minnet! och jag älskar dig något enormt!♥




Fest hemma i hos mig med killarna i februari. Världens bästa killar!





Jag gick på min första sittning 7 mars!


Dagen efter det 8 mars, firade vi Jonsa och Perdjaks 22-årsdagar. på det här sättet :)


och så åkte vi till Leksand.28 mars till 30 mars. jag och victor, och det var bland det bästa 2008. när leksand satte 2-0 var det glädjetårar! sen hur det gick till slut är ju en annan sak. men det är nya friska tag denna kvalserie!

I strandkanten av vackra siljan.


Matchdags!




Mäktigt om något!



Vi hade grillkvällar på studentgatan i maj. vi höll på att elda upp hela området, men det gick bra tillslut :)


här min skola förresten :) en mycket liten del av den


och så tog 89:erna studenten i Flen 31 maj! ja visst 4 år sen min egen student. ångest?
här hemma hos gurra!




Nej nu la blogg.se ner. De kanske tycker att det räcker med bilder för ett tag. Men det var ju nästan halva 2008 iaf.


Nu ska jag kolla på nya Gossip girl

hemma igen.

back in örebrew...känns sköönt! det känns också hemma. och det är väl tur det!

men fy fan för att resa på tåg med 10 väskor, ja så många ;), jag har redan ångest för nästa gång...

medans jag väntade på hockeyn inatt kollade jag på Björn Gustafssons DVD, mycket bra, men dock har man ju nästan sett allt redan på youtube ett antal gånger! men skönt att ha det bästa på samma ställe =) Sedan var det hockey ja, och jag som faktiskt fungerar som jag gör, gick och la mig nästan efter första perioden, för jag visste att jag förmodligen bara skulle bli arg över titta på resten. Ja så jag vaknade upp ovetandes, läste på aftonbladet istället. tråkigt men väntat. Nya tag nästa år!


jag tog bort allt jag skrivit på min krönika, det blev inge bra, jag har en ny idé! kanske ikväll haha...som om någon bryr sig.

öret är sig likt, nästan....Helena bor nu faktiskt skitlångt härifrån, på andra sidan stan skulle man kunna säga. får vänja mig vid det, nu får vi mötas på stan när vi ska fika och shoppa, det fungerar nog det med?! :)

Drömkåken på TV ikväll, den är ju härlig!

*
Ändrade planer igen, victor hade tänkt jobba januari ut i norge, men har nu fått ett vikariat istället för säsongsarbete på GB! så jäkla bra för honom, hoppas att det kan leda till nåt sen, om det är vad han vill. Så nu kommer han hem redan till helgen :)

Heja Sverige!

jag hoppas att ni sitter uppe i natt och hejar på våra svenska småkillar ;)

det vore ju sjukt kul om de kunde vinna detta, efter 28 år sen sist! dock tvivlar jag...

jag tror matchen börjar 01.30, och de flesta är väl lediga imorn så, finns det väl ingen anledning att inte kolla!

buuurrr




SER NI VAD DET STÅR?!

herregud...vad kallt det är! om jag fick välja skulle jag inte sätta min fot ute när det är så där kallt alltså! dock var jag tvungen att åka till etuna idag...

...jag hade inte tänkt berätta vad som hände igår, eftersom jag tycker det är smått pinsamt. men jag gör det ändå eftersom jag fått "ordning" på detta nu.

Pappa fyllde år igår så släkten var här och firade, men efter några timmar skulle jag kolla runt lite på internet, så jag satt på knä på golvet och höll i datorn på väg upp i soffan, nej men jag tappar datorn lite,så den stjälper ner i golvet..inte mer med det tänkte jag, inte så farligt, jag tappade den ju inte helt och hållet...så sätter jag mig i soffan och ser att batteriet är på väg att ta slut...konstigt, var tog sladden vägen?!  haha jaha, den gick av...Rakt av! vad braaa! plutten som man sätter in i datorn, halva satt kvar i datorn och resten låg på golvet. fan jag borde inte ha saker som kostar över 500 kronor. kan inte ta hand om grejjerna. jag har ju redan haft datorn inlämnad 3 gånger...

så jag fick helt enkelt åka in och köpa en ny laddare idag(verkligen, verkligen jättedyrt!), min batteritid ligger på 2 minuter blankt utan laddare så....

jag ska börja med min årskrönika nu tänkte jag, med tillhörande bilder! det blir kul :)

frys inte ihjäl bara...

It's London baby!

jag har ju glömt bort att tala om vad jag fick i julklapp av Victor! Jag är så jäkla glad för det! Han är bara för bra! Vad skulle jag göra utan honom♥


Vi ska åka till London i juni och gå på en av Britney Spears konserter! Så häftigt! och inte nog med det så är pussycat dolls förband. jag gillar de också :)

02-arena i london, nånstans där ska vi sitta :)


Det ska bli grymt!
och i juni kanske det är solsken och vackert väder, sist vi var i london i november 2005 var det gråare än gråast.

Det är nåt som jag verkligen ser framemot!
om ni inte lyssnat på Shattered glass än, så gör det!


PUSS

1 januari 2009!

är det okej att lägga sig?

jag mår inge vidare idag, och det är faktiskt pga sjukdom, om jag har varit bakis, så har det nog gått ut kroppen för länge sen, men jag har ju mått skit i vilket fall som helst.

men det blev en kanonkväll igår! mycket skratt och lek! och sedan som vanligt ner på torget vid 12-slaget. egentligen inget speciellt men, det är ju kul, för alltid träffar man folk man känner :)






Ja så var det nytt år igen. kan hända att det kommer någon slags års-krönika. beror på hur lite jag har att göra de närmsta dagarna :)
Victor har ju redan lämnat mig, han ska upp och jobba imorn kl 8. skittråkigt. så han fick sätta sig på ett tåg mot norge förut. så jag vet inte vad jag ska hitta på, inte så många kvar i flen heller.

nej jag ska sova nu :)


RSS 2.0