27 februari

Idag har jag en anledning att vara stolt över mig själv, jag och linda möttes kl 10 imorse, vi satte oss i bibblan och 16.30 var vi hemma igen...vi har suttit och pluggat hela dagen, trots att jag inte är i form har jag gjort mitt bästa, dock har mina sjuksköterskeklasskompisar kollat mig i halsen efter vita prickar (halsfluss), jag har en pytteliten..så det kanske inte är någon fara.

Jag ska plugga lite ikväll också, så mycket jag orkar...jag känner mig helt matt, tenta kl 08 imorn. Det kommer nog gå...sådär...

Sen ska jag och Linda shoppa med hennes lillasyster som kommer hit med nån kompis... Jag vet vad jag vill ha! ska nog inte köpa något mer än den..

Jag håller på och lagar mat,  gick ner till pressbyrån på undervåningen,(oh vad helena har det bra) och köpte det enklast möjliga... mannen i kassan är pratglad, och det sa helena redan bland de första dagarna jag kom hit..

Mannen- var det något mer?
Jag - Nej tack det är bra.
Mannen ivrig som tusan! - Snus?! Kaffe?!
Jag- ehh..nej tack..det är bra..


Vänner nu. underbart.

26 februari

förjävlig natt... säger bara det...

Lika förjävlig "föreläsning" imorse... resurstid hade vi, för tentan på torsdag..och jag var helt säker på att jag skulle kola där en stund... men 2 alvedon senare kunde jag i allafall vara med och plugga lite, vet inte hur mycket som gick in i huvet på mig...

Var hemma kl 13, somnade som en stock...vaknade nu av att Helena kom in på besök, hon ska ner på stan och fixa lite, hon ska köpa strepsils till mig, så himla gulligt av henne..för ja, halsen växer, och då snackar vi inte på längden... och jag mår skit...
 
Jag tycker så synd om mig själv...


Nu ska jag göra the, borde äta...men vad...soppa kanske.. oh jag hatar soppa.


nej...

mina körtlar i halsen börjar svullna och jag mår inte ett dugg bättre, trots två alvedon, flera liter vatten och pizza, som jag fick hemkörd...eller hemcyklad rättare sagt, miljövänligt för övrigt...


Nu har jag ingen anledning att sitta uppe längre, och hoppas att jag vaknar upp pigg och kry imorn...

åh...

Tillbaka i Örebro!

Idag har jag och Sofie lunchat på Thai i flen, det var trevligt! Så vi hann ses nånting denna helg iaf.

Jag vaknade med lite halsont imorse, men tänkte inte mer på det. vi har tagit det så lugnt som möjligt idag, victor skjutsade ner mig till tåget vid 3, och så fort jag satt mig på tåget, började jag känna mig helt yr och jag vet inte vad...det blev bara värre och värre. Köpte en mugg med the i bistron, det kändes lent mot min stackars hals. Nu har jag nästan precis kommit innanför dörren, och jävlar vad dålig jag är...Har så ont i kroppen, jag går runt som en gammal 90-åring här, nästan dubbelvikt för smärtan ryggen...

Det kunde inte ha kommit vid ett sämre tillfälle... som om min tentaångest inte var stor nog.

Fast jag brukar ju kunna vara frisk efter bara ett dygn... Jag kanske har den turen nu med. Jag ska hålla tummarna...

Nu däckar jag.

24 februari

Ännu en helg att lägga bakom sig.
igår hann vi med en trip till etuna på förmiddan, vi fikade och gick i lite i affärer..
Sen innebandy på hvallen.
på kvällen var jag, linnea,sara, åsa.truki och danne hemma i Stefans nya lägenhet, riktigt fräsch! Vi kollade på melodifestivalen och drack lite smått... Sen blev vi inbjudna till innebandykillarnas lagfest, så dit bar det av!
dock bara jag och killarna...

Det var en kul kväll, och tror vi var hemma runt halv tre... Var himla skönt att festen var hemma hos familjen Ågren, då vi i praktiken hade kunnat krypa hem..så nära som det är. Nu var det inte så illa ;)

Det blev mycket SingStar, och hur mycket jag än försökte så slog jag aldrig Truki, och börjar inse att jag aldrig kommer göra det..Tror inte någon lyckades slå honom igår.. schlagerTruki... Lite bitter är jag.

En bra kväll, som innehöll det mesta, diverse kalsongdanser, däckning, glassätande osv... för mycket grabbar på ett och samma ställe.. men jag trivdes. vi var några tjejer iaf..

      
   

 


Så det där får duga..Kul kväll! Mindre rolig morgon...vakande upp tidigt tidigt imorse och svor över mig själv ett par gånger...Man tänker att det är inte värt det... Men kanske, så här i efterhand!

Åker tillbaka till Öret imorn, sen är det tentaplugg dygnet runt..Najs
Puss

Och det går inte att ändra så att texten inte är centrerad..då följer bilderna med..vilket skit..eller är det jag som gör fel..aja..

TOBBE!

Det är bland det bästa jag sett! Vilken underbar människa! Jag kan kolla på det om och om igen...jag tröttnar aldrig! Tobbe på Kolmården!



It's friday i'm in love

Dagen startade tidigare än på mycket mycket länge...Var uppe långt före tuppen... Men jag hade ju sån tur att jag fick gå och lägga mig i sängen igen sen... Oh vad jag saknar min säng alltså..Nog för att helenas bäddsoffa är skön men ändå=)

En annan sak som jag tänker mycket på här hemma...Jag fryser, jag fryser så jag går runt med gåshud konstant...Jag har vant mig vid de 22 graderna i lägenheten..här är det minst 4 grader kallare...uuuh

Har varit en bra dag, har njutit i solen då den tittade fram... Jag och victor har varit på stan, systemet och jag passade på att gå upp till kontoret för att tala om att jag vill jobba i sommar..Jag var tydligen redan uppskriven "vissa tar vi för givet" Ja det är bra sa jag :) Hoppas bara att jag får jobba på mitt vanliga ställe...

nu har jag kört victor till pokern, och Patrik till station, han ska debutera på Lotus ikväll, på krogen över huvudtaget, hur ska detta gå... Hoppas han sköter sig!

Ikväll blir det Let's dance, kanske i sparreholm, eller här hemma..blir lugnt  i allafall..:)

Pusspuss

Yees!

Oh jag klarade tentan! Herregud så skönt!

Slipper man tänka något mer på cellens uppbyggnad osv...Härligt!

Dock börjar jag få mardrömmar om nästa tenta...bara en vecka kvar nu..


Pusspuss

21 februari

tillbaka i Flen... hemresan gick fint, men det var på håret att jag hann med tåget..jäkla bussar. står det att de ska komma 12.35 så får de väl se till att göra det...  Men nu är jag hemma i iallafall, slapp gå hem också..tur det, det känns som att den här datorn väger minst 5 kilo...inte kul att bära runt på! ska införskaffa mig en dataväska så fort som möjligt, om det underlättar...


nu ska jag bara ta det lugnt.. sköönt ;)



Puss så länge


20 februari

Oh jag börjar redan få lite ångest...Hur ska detta gå, hur kan de kräva sååå mycket i en och samma tenta... Hade räckt med hela nervsystemet, men nej...ta med 3-4 andra system samtidigt...


Idag har vi haft föreläsning i 4 timmar igen, och som vanligt avlider nästan hälften av alla 115 st som vi är... Kul, sen gick jag hem och somnande...Vaknade upp med dåligt samvete. Borde sova på nätterna i stället...

Snart ska jag börja med maten, potatismos....sjukt gott! Haha...det är tur att man inte har så höga krav


Och NU var det sista DROPPEN i bägaren som man säger! Jäkla telefon! Jag kastar den!!



Update 15 minuter senare!

nu har jag ringt tele2 och klagat, hon sa att jag ska prova mitt simkort i en annan telefon 4 timmar... om det inte händer något då så är det telefonen det är fel på.... Hrm... Jag vill ha en ny telefon..

19 februari

bilder ifrån helgen, äntligen går det att få in de hyffsat snabbt... Vi startade först hemma hos Sara och Jonsa, sen gick killarna vidare till korridorsfest, medans vi tjejer stannade kvar..dock gick vi också till den festen sen... Sen gick jag,Victor Helena och Annika till Linda och gänget, mina klasskamrater...hemma hos henne. Där var det fest på höög nivå! =)


    

Hos Linda:
Dans för fullt här!        
           

På Kåren:

     


Det får räcka!

Idag har jag och Sara gymmat, och sen var jag i skolan en stund...

Resten av kvällen har spenderats framför tv:n och datorn.. Härligt =)


PUSS


18 februari

Det gick bra att träna, men oh så jobbigt...

Och ikväll har jag gjort massor köttfärssås..Lär räcka ett tag nu! det gäller och vara ekonomisk nu när jag varit så Oekonomisk hitills... Det är ju ändå 1½ vecka innan pengarna kommer..


Seminarium igen imorn, och på torsdag... det är fullt upp. Men funderar på att ta mig hem till flen på torsdag... Bara för att jag har hemlängtan ;) och långledigt...Visserligen tenta nästa vecka men ändå..


Ska plugga lite nu sen sovdags... Jag hoppas att jag ska kunna ta mig upp imorn och gå till gymmet...Får se hur det går :)

Puss homies

♥ v


18 februari

måndag igen! Har varit en hyffsat bra dag hitills, mycket skvaller på föreläsningen om i fredags, vissa minns mer än andra haha. Jag gillar min klass! Eller en viss del av den ialla fall :)

Jag laddade hem matchen mellan Leksand-Nyköping från kvalserien 2005 igår, det var den avgörade matchen. Skulle Leksand vinna så gick de upp! Oh det var gåshud redan från början när jag satt här i min ensamhet och kollade...och trots att jag redan visste hur det skulle gå var jag nervös ändå :) Jag blev alldeles tårögd när slutsignalen gick...

Det är inte många matcher kvar förrän det är dags igen...19 mars börjar det! Och jag ser såå mycket fram emot det, Men jag blir nervös bara jag tänker på det...




Jag hade sån "tur" idag, att vi fick sluta en timme tidigare så jag hinner gå på träningen nu kl17...Men ingen idé att lata sig.. ;)

Återkommer senare!

PUSS

Helgen

oh underbara helg!

Har varit såå bra...

Kom precis hem från att ha lämnat av Victor på station!

Var en grym kväll i fredags på Kåren!

Lägger in bilder senare.. nu orkar jag inte.. 

dock bjuder jag på denna som jag tog i fredags eftemiddag! Romantiskt av mig ;) Det var han värd


image41

Yeees

Och där var mitt liv räddat!! :D hahah


http://www.vf.se/Bloggstart/Schulman.aspx

15 februari

Godmorgon!
Jag sitter här i mitt täcke framför nyhetsmorgon och bara myser...är totalt utvilad och det var längesen jag sov de 8 timmar som man behöver! Solen skiner idag igen och jag ser fram emot denna dag.

Jag ska åka in till stan snart, och handla inför ikväll, strumpbyxor, och någonting mer, det visar sig...ska inte göra av med så mycket pengar i allafall!

Har föreläsning vid 13, bara två timmar...skönt!

Ström kommer med tåg under dagen tror jag, Victor och Stefan, kanske Eric, kommer så fort de kan när de slutat jobba... Jag tror det blir en bra kväll! :)


Hörs senare! Puss

Alla hjärtans dag

Jag blev väckt av den Bästa tidigt imorse...och kunde redan då konstatera att det skulle bli en härlig dag ;)


Och solen lyser med sin närvaro :) Istället för frånvaro som vanligt :)

Jag är hemma och tänkte äta lite lunch, har haft föreläsning och sen har jag och en tjej tittat igenom våra papper lite inför seminariet kl15. Det ska bli skönt att ha det gjort sen...

Återkommer senare :)

Ha en jättebra dag allihop!


PUSS på er


v

Uppdatering 16.55:

Seminariet gick bra! Så nu är det ganska lugnt ett par dagar..till nästa vecka, två seminarium till.. och herregud.. imorn är det 2 veckor kvar till nästa tenta...Kommer det vara så här de kommande 3 åren..woow

Så jag hoppas helgen blir behaglig, det kan behövas.. Jag har mina idéer :)


Struntar i träningen idag..jag orkar inte. Ska tvätta istället, bara det liksom... haha. första gången sen jag kom hit..4 veckor :) Men jag har ju varit hemma i flen två gånger och packat om :)

Har öppnat min alla hjärtansdag-present nu, lyxchokladhjärtan med nougat, de bara smälter i munnen...Mmm :)

13 februari

Oh vilket härligt väder det har varit idag... Man blir så himla glad av solen! Och värmen!

Det har varit en bra dag, först föreläsning på förmiddan, sen gymmet med Sara på eftermiddagen. Är inte ett dugg orolig över beach 08 ;) Fortsätter det så här kommer jag vara mer vältränad än någonsin... :)

Och så har jag varit och storhandlat för första gången, Jag, Sara och Jonsa! Det är tur att de har bil för tillfället. Fan vad dyrt det är med mat... till och med på Willys... typ :)

Har inget mer intressant att tillägga... Jag är helt slut :)


PUSS

13 februari

Återfall, kanske, nästan... jag biter på naglarna då och då...det känns inte lovande. Behöver ha fint nagellack på konstant för att de ska överleva dessa 3 år med plugg... Ska fixa det så fort som möjligt!

Det här är en Stjärna helt enkelt, klockren! Och HÄR med, underbara människa!


Imorn blir det så mycket pluggande, så att jag funderar på att inte vakna imorn...det ska inte bli roligt. Vi har seminarium på torsdag, och som det känns nu..ja fy fan...

Men ska träffa en del av min grupp i morgonbitti, och kanske då förstå lite bättre...förhoppningvis!

Vad dagarna går fort alltså..redan onsdag imorn, och jag längtar tills på fredag! wohooo...
Victor, Ström och Stefan kommer förmodligen hit, ska bli såå roligt..Sen blir det Kåren för våran del!

Och jag bara älskar helger numera...ännu mer än förut...Man har så mycket att se fram emot ;)

Snart är det alla hjärtans dag, får fira den med mig själv, men det gör inget. Jag har redan fått en present, av mina kära mami, och jag får inte öppna den förrän på torsdag :)

Kanske blir någon annan form av firande på lördag...;)

PUSS


Ny dag

Igår hade jag besöksrekord, det känns riktigt bra! roligt, hoppas man kan ligga kvar på samma nivå nu =)

Imorse har jag haft labration, det var spännande för en gångs skull, så jag tänkte faktiskt berätta i korta drag om vad som hände med mig...Det känns nog igen för vissa, sen psykologin på gymnasiet :)

"Betingad reflex"

Läraren frågade om någon var frivillig, jodå jag kan prova tänkte jag.. så jag fick sätta mig i en stor fåtölj, och läraren satte på mig elektroner i handen och på handryggen, fick även en jordelektron på mig, så inte hela husets elektricitet skulle komma med i datorn..uuh..

Sen fick jag titta in i en jättestor "kikare" med en filt över huvudet, i den jättestora kikare fanns det en röd och en grön lampa som blinkade lite om vartannat... när det gröna lampan tändes hände ingenting, när sedan den röda lampan tändes fick jag världens "stöt" i armen.. jag skrek till lite,blev lite överrumplad..och hela klassen började skratta..skitkul =) Sen fortsatte det så där...gröna lampan var snäll och den röda ond.. under tiden satt läraren och klassen och tittade på dataskärmen hur mina "vågor" blev stora när jag fick stötarna och hur de var små när det var grönt... sista blinket med röd lampa, fick jag ingen stöt..dock blev "vågorna/kurvorna" lika höga som förut...

Alltså betingad reflex, man har framanat den! då har kroppen lärt sig att röd lampa gör ont! Som "Pavlos hundar"!

Det var intressant, sen hade vi även experiment med lögndetektor, som de brukar ha i the Bachelor :) Det funkade dock inte..

Passade på i vanlig ordning numera att störa Helena och hennes vänner i skolan på vägen hemåt, hoppas de inte blir alltför trötta på mig...haha

nu ska jag vila lite, sen kolla på skidskytte, plugga lite, träna Step-styrka ikväll...Sen får vi se!


Puss så länge

11 februari

nu har jag precis kommit hem från en 4 timmar lång föreläsning...det är i det längsta laget alltså.inte ett dugg roligt!

Men har haft en härlig helg i allafall!

gustavsvik med brudarna var roligt, och vi sprang runt som småbarn i 2½ timme sen pallade vi inte mer..så var hemma i flen runt 17.30 tror jag! 
Sen blev det let's dance med Sofie och Sara, när det var slut gick  jag ner till Stefan där grabbarna spelade spel..det var roligt, mitt lag vann...Som om någon är förvånad :) Sen åkte Taxi sofia ett par mil på natten,jag och Victor  hämtade bror i malmköping!

I lördags blev det innebandy som vanligt på hvallen, sen hade vi förfest hemma hos mig, mamma och pappa var inte hemma. Det var jag och grabbarna, de bästa som finns :)

         


Sen åkte vi in till etuna, vi tappade två redan i Flen, Victor och Eric ville stanna kvar och spela poker istället... Men vi andra åkte! och hade en bra kväll! Konstant dansande! :) Hemresan blev lika rolig som alltid..ström härjade och Stefan hade noll koll på vart vi var någonstans... Jag och Ström  mötte upp pokerspelaren på stan i flen, och sen traskade vi hemåt... Härlig kväll!

söndag är ju ändå söndag..Jag låg hemma och tog det lugnt, kollade på I en annan del av Köping, Tobbe är klockren! Sen blev det filmkväll med godis och mys..

Upp tidigt imorse, tåget gick halv tio..  och nu sitter jag här! :)


Tack för en underbar helg!
PussPuss homies
♥ v

7 februari

Nu har jag precis ätit lite, det var gott och onyttigt...men jag har ju tränat aerobic challenge idag! Så det känns ju okej... var skönt att sträcka ut musklerna, som gör väldigt ont..sen igår...Det var fullt på gymmet så vi fick inte ens plats att stretcha.. Sara sa" ska vi göra det hemma istället?" min kommentar blev.."aa som om vi kommer göra de"

Men borde kanske ha gjort det ändå...


 Imorn är det baddags igen, jag,sofia,soffan,helena och sara! vilket gäng! Så kommer vi dränka varandra i den där livsfarliga forsen...:)

Jag är supertrött...



Jag älskar Vänner! Kan vara det bästa programmet någonsin! Vännerboxen är det första jag ska packa ner innan jag åker tillbaka hit på måndag...:)


Kanske inte kommer hinna skriva så mycket i helgen...jag hoppas att jag inte kommer ha tid för datorn iallafall :)

PUSS

6 februari

Bara skit på tv ikväll...trist... sitter och kikar på nån tråkig landskamp på tv, Turkiet-Sverige...måste ju finnas något bättre...

Idag har jag i allafall hämtat mina stövlar som sagt, (se inlägg under) Och jag sitter och tittar på de då och då..och blir så nööööjd! :)

Sen gick jag och Sara och gymmade...Och jag sprang på motionsbandet.. och det var första gången på säkert 5 år..som jag sprang i motionssyfte. jag tycker inte om att springa...för jag får så ont i knäna..och så även idag. Jag fattar inte...
Skönt var det!

Sen kom jag hem,duschade och satte på mig myskläder..och slappnade av..Näe ingen utgång idag..jag pallar inte det. Men jag hoppas de andra kompisarna har roligt :)


Känns som att flens halva befolkning är i thailand nu...har suttit och kolla på andras och våra egna bilder...oh vad jag vill åka! gärna nu! Men hoppas det blir som vi har pratat om... Det vore ultimata drömmen! Alla möts upp i thailand i typ december...gud..
Jag ska börja spara pengar redan nu iallafall...ska försöka åtminstone!

föreläsning imorn, och sedan träning..

Snart hemma i flen igen för en helg...det ska bli mysigt och härligt! ska bli roligt att träffa Sofia, var länge sen...men framförallt ska det bli roligt att träffa Ström som är hemma i flen ett par veckor, honom har jag inte träffat sen i juli tror jag.. det blir najs! ;)


♥v

Puss homies

gud hör bön...

Ohhh de är så fina!!!  och de sitter bra!!!


värd varenda spänn!!

image35


De är väldigt höga! men det får man ta...det klarar jag!!

PUSS

5 februari

Tentan gick okej, hoppas jag. :) Men nu har jag i allafall gjort min första. så nu vet jag hur det känns!

Sen har jag och linda hunnit med en shoppingrunda på stan, har köpt nya träningskor nu..finns liksom inga ursäkter längre...

..dock har jag fått jätteont i knäna, vet inte vad som är fel riktigt...

Sen har vi varit i Gustavsvik med faddrarna! Haha, det var roligt, tror jag svalde ett antal liter ofrivilligt...slog upp tån också, men annars klarade jag mig ifrån allvarligare skador... Kul hade vi! Så ser fram emot ännu ett besök på fredag.. :) Oh ska bli så kul att träffa Sofia och Sofie igen...

Sen har vi hängt hos en klasskompis nu ikväll, finns ett par riktigt sköna människor i klassen...Nog för att många av oss ser likadana ut, men vissa sticker ut ordentligt :)
 
föreläsning imorn igen..annars inga planer än så länge, det visar sig!


I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat

4 Februari

det endoplasmatiska retiklet, vesikel, lysosom, glukoneogenes, golgiapparaten....om nån av er vet vad nåt av de betyder, så är jag imponerad :)

Men det är bara en bråkdel av det jag sitter och pluggar på nu...Jag hoppas verkligen att det går bra imorn, jag skulle bli lite stolt faktiskt....

Idag har jag varit och köpt min första överstrykningspenna någonsin...Inte bara en utan fyra stycken...Kan ju behövas!


Blev ingen träning dock...ska sätta igång på allvar snart, nollningen tar ju slut imorn, då blir det lite ordning...

Så imorn är det först tenta mellan 8-11 sen slappa lite kanske..och vid 16 ska vi åka till gustavsvik med faddrarna, det ska bli roligt! :) Sen lär man ju somna som en stock på kvällen... och det är man ju värd...


Ikväll har Helena varit här och lärt mig och Vickan (nyinflyttad) tvättstugan,väldigt avancerat med digitalt bokningssystem osv... så nu fattar jag den också... 

fick också reda på att Helena, (jag för tillfället) bor vägg i vägg med en kanin, vars namn är Svante(n), jättesöt... Massa hår hade den...

Jag vill också ha djuuur! hrm..ett marsvin skulle väl få plats på mina 22 kvadrat sen...i värsta fall hamster...Nej fy fan...Ingen hamster!
Nej jag får nog vänta ett par år...


Ska fortsätta nu... sitter och tittar på gamla tentor och de verkar jag kunna hyffsat i allafall..om det nu skulle vara till någon hjälp...

Wish me luck!

PUSS

Stövlarna är på väg också..lovar att lägga in en bild på de...även om de passar eller ej :)

you're fucking with me right?!

Oh jag kan lova er att detta inte är lätt...men ska plugga ihjäl mig tror jag...


Vaknade upp med ett gott humör som snabbt byttes till vrede...Jag blir galen på detta, att det skulle vara så jobbigt med lägenheter alltså...Nu när jag väl bestämt mig att ta en "ful" lägenhet  med mina svinhöga poäng, och fått den och skickat in intyg och grejjer...Samma dag som det bekräftats ja då kommer det ut nya fina lägenheter igen..jag var helt säker på att det inte skulle komma fler nu! Vilket hån! De gör det bara för att jävlas...

Vet inte hur jag ska göra..men funderar på att skita i det..och ta den där baracklägenheten nu..så kanske jag kan byta i sommar... får ju dock inget på öbo med mina då skitpoäng som jag lyckas skrapa ihop fram till sommaren...


funderar på att äta något, plugga lite...ta en paus, gå och träna och sen plugga natten lång...Det är min plan.
Ska hålla mig till den!

Puss

3 februari

Det var den helgen..nu sitter jag och pluggar lite faktiskt och donar lite, väntar på att I en annan del av köping ska börja..härligt program..
 
Och jag är så lycklig..min dator är här! Blev ju dubbel lycka igår när datorn blev levererad av den bästa! Mmm :)

Så igår gjorde vi tacos, och sen kom Helena hit (den riktiga lägenhetsinnehavaren haha) med canal +, Så det blev ishockey på tv, färjestad mot ssk, jag fick sitta imellan de två..ifall det skulle bli krig :) Men det var ingen fara...Sen tog vi det bara lugnt och kollade på film och så..:)

Idag har vi slappat, åkt en sväng förbi min blivande lägenhet, den såg väl okej ut på utsidan...insidan vet jag ju inget om..får duga åt mig. Sen beställe vi kebab och pizza med hemkörning...Så himla bra, när man är lat! :D Victor åkte vid 16 då gick jag till Linda för lite tentaplugg, ska inte bli speciellt roligt..men hoppas det ska gå bra.Ska plugga hela dagen imorn...

Måste ju lägga ut lite bilder som lovat..har redan fått klagomål..så här kommer några från i fredags :
 gissa vem jag är utklädd till...haha, dock fick jag konkurrens..till synes..vet inte vem av oss som var mest lik..

kan väl tillägga att Linda ligger på golvet med hårfön på första bilden..vet ej om det syns men :)

    Sara och tjejer på röda mattan...
 Även jag tog ett par steg på röda mattan

 I baren på kåren...Smurfen är snygg =)   Jag,Sara med bror




Från igår, apan har fått en fin plats...och han trivs hos helena :)




Det var den helgen! En bra helg! :)

Ny vecka och nya tag imorn, tenta på tisdag...

På fredag kommer Sofia som är hemma från gbg då, och Sofie hit till örebro! jag har föreläsning till 12, sen ska vi åka och bada i Gustafsvik, det ska bli skitkul och sen åker jag med hem till flen på eftermiddagen...  Det ser vi fram emot! :)

Men som sagt..först en hel del att klara av innan det blir helg igen! Jag fixar det! :)

Puss

2 februari

snacka om att man blir extra mycket överdriven när man är full...nog för att jag älskar er vänner men... ;)

Så illa har jag det inte här som det verkar i föregående inlägg haha...

Snart kommer helena hem hit...


Och kanske får en härlig överaskning senare idag..vem vet :)

PUSS

Ensam

jag är redan hemma..och det beror endast, och endast på att jag är så van vid mina vänner... jag tappade bort sara som varit med på hela förfesten,och jag såg linda gå sin väg ut från kåren.... jag vill bara gråta..jag vet inte hur jag ska bete mig...


Jag vet, i vanligt fall kan jag se mig omkring, och få syn på nån jag känner, åsa sofie,victor truki stefan..vem som helst...jag vet att ingen av de kommer synas..vem ska jag då dansa med...

Jag älskar ju att dansa...jag älskar det...det är underbara låtar...och jag står där själv...jag har svårt att dansa själv... och det brister för mig...fan ska jag vara kvar för.... när jag kan gå och hem och sova med apan... .


jag känner mig som den mest ensammast hela världen....



02-46

jag har så sjukt mycket kärlek att ge....
vet inte var jag ska göra av all....
Jag vet att jag har ett stort hjärta... som har plats för många...
Jag vill så gärna visa alla...jämt och ständigt att jag älskar de..
Kanske att jag är dålig på det...Isåfall vill jag bli bättre...
För jag vill att alla ska veta..

att jag älskar er..
.

1 februari!

ajajaj jag har varit dum..hoppas inte mamma läser detta ;) Igår beställde jag ett par skiiitsnygga stövlar...herregud...Det var rea på de, så jag var bara tvungen! Hoppas att de sitter bra...det visar sig!

Idag och jag och sara varit på stan också...har bara köpt nödvändiga saker..hehe


Ikväll ska vi först på förfest på bärseback sen blir det kåren igen, för tredje fredagen i rad, Temafest ikväll, "kändisar" alla ska vara utklädd till nån kändis...vem jag ska vara får ni se på bild imorn eller nåt, jag hoppas det ska bli bra!

Imorn blir det vinbrännboll...vet inte hur det ska gå men..det blir nog roligt! Sen blir det plugg resten av helgen..och imorn är nollningen slut, känns skönt på ett sätt, så att man kan börja fokusera på pluggandet endast..i princip!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, Linda ska locka håret på mig sen...liten ledtråd där bara ;)

PUSS homies

All kärlek till er!

v

RSS 2.0