happy new year!

snart tänkte jag ta mig ner på stan, hälsa på sara på systemet och göra lite fynd tänkte jag. har fått höra att nästan all cider är slut, och även all corona, flen i ett nötskal! så vi får se vad det blir för gött :D Vin fanns det kvar i allafall!

och jag mår så dåligt alltså, börjar känna mig riktigt förkyld och hängig, tajming! men det ordnar sig nog! idag ska man vara på topp!


så jag ville bara önska gott nytt år! Hoppas ni får en rolig dag!

PUSS

mitt ute i ödemarken

nu är vi framme i norge. kan ha varit världens längsta biltur, herregud. typ 7 ½ timme satt vi på våra arslen i bilen... mörkt, halt och öde. inte kul.

något som var ännu roligare var att det var 12 grader varmt (KALLT) här inne när vi kom. så man behövde inte klä av sig jacka, mössa halsduk ens. kanonbra ju. får se om man vaknar upp som en glasspinne imorn. vore tråkigt för jag tänkte göra nåt imorn, typ åka till ski, eller nåt.


det har hänt sjukt mycket på kort tid, men det får nog bli i ett annat inlägg. kan säga att våran juldags-fest var en av de bästa någonsin. jag,sofia, sofie och sara hade egen fest, till klockan 03! ett jävla drag! när alla andra ville gå ut, fixade vi eget! ett mycket bra beslut!

puss

GOD JUL

jag är vaken, kunde inte sova längre :)
gick ner till mamma som bakar bröd, åh gott gott...denna jul får vi inte glömma brödet hemma, det gjorde vi förra året, när vi kom hem var det inte så färskt längre eftersom hon glömde de liggandes på diskbänken haha...

gårkvällen var mysig, victor kom strax innan 20, som jag har väntat! <3 Sedan åkte vi till Stefan en sväng, där truki och jeppe var också. pratade lite, jag drack upp resten som fanns i min vinflaska som fanns kvar ho stefan från i lördags, här slängs ingenting haha. Sedan åkte vi till victors bror, där stora delar av hans familj hade uppesittar-kväll :)
 

om nån timme ska vi åka ner till näverkvarn,utanför nyköping till mormor&morfar, där hela min släkt är! det ska bli roligt, var länge sen man träffade alla! sedan på eftermiddan åker jag och victor hem till flen till hans släkt...det blir fullt upp hela dan =)


så jag vill önska alla en God Jul! Ha en underbar dag! :)


dan före dan före dopparedan

så har ännu en dag gått, fasen vad segt det går...

amazon i lördags var underbart! det är en viss charm att gå in på amazon och ha känslan att nu har du 1½ timme på dig att prata med så många som möjligt! för det är svårt att hinna med allihopa som man vill prata med, så ska det ju dansas också, en hel del! och det gjorde vi, nästan hela kvällen! :D

men det är ju så att det är folket som gör festen! det bästa folket som finns!


idag har jag och åsa spenderat 5 timmar på salong beauty i malmköping. vi har fått akryl-naglar! så nu är vi såå fina till jul och nyår! Sofie är så himla duktig! lite bilder bjuder jag på:

åsas naglar, syns lite iallafall :)



Mina naglar fixas =)


En hand klar!





Förmodligen kommer jag göra illa någon med dessa, victor ligger väl i riskzonen, men han är ju inte hemma än, så jag kanske har vant mig tills imorn haha.

Hörs säkert imorn!

PUSS

"Jullov" typ.

nu sitter jag här hemma på januarivägen igen. det är skönt, det är tryggt, och det är hett, som vanligt! kaminen går på högvarv, och det är ljuvligt!

bland det värsta som finns är ju att resa, med mycket packning! det är ett evigt slitande och och bärande, och som vanligt var jag stressad när jag skulle åka, så jag gjorde en Sofia Larsson och glömde hela jäkla sminkväskan hemma, herregud..vilken katastrof ;) nej men, det är ju inte så kul, det är ju inte som att jag bara ska vara borta ett par dagar. jaja. det löser sig nog :) allt annat som julklappar, dator och kläder kom med iaf! tror jag, vad jag har sett hitills iaf.

ikväll har jag önskat potatismos och falukorv i ugn. muums :)

imorn blir det party! och det ska bli så roligt!

nu tänker jag ha riktigt lov ett par dagar! plugget får vänta...och det känns bra!

jul jul

nu sitter jag och väntar. vi är bjudna av Karolina i klassen på julkväll på lager157 här i örebro. hon jobbar där, så hoppas det finns några riktigt bra erbjudande :D de bjuder på glögg och grejjer. ska bli skitmysigt! lite julfirande så här med klassen innan alla åker hem!


längtar så efter julafton nu!


flen imorn!

PUSS

hepatit B

precis hemkommen från stan. jag har handlat lite julklappar.
sen var vi till previa, och fick gratis hepatit B-spruta för att vi är studenter. det gick alldeles utmärkt tills hon stack mig i vänster arm(eftersom jag är högerhänt) och hamnade precis i ett stort blodkärl, så det var bara att ta ut den blodiga sprutan, kasta. och börja om i höger arm. så nu är jag lite handikappad.  plåster på båda armarna ;)



OCH ja, jag klarade den där jäkla KTC-examinationen för en vecka sen. det kom ut i eftermiddags. så himla skönt att vara av med det! wihooo.


fick pussa lite på victor inatt också, innan han åkte vidare mot norge. och allt gick bra, han ringde vid 6 imorse och var framme. seeegt.

:(

jag är på måttligt bra humör nu. victor landade vid 21.30 ikväll. och nu ska han köra hem till norge inatt. börjar jobba kl 8 imorn bitti.  fy fan.
jag är livrädd alltså. jag kommer inte kunna sova förrän han är hemma iaf.


jag har blivit lite skadad. jag har ju alltid trott att för att få sladd måste man göra nåt, som en tvär sväng eller bromsa eller nåt. tydligen inte.


skrämmer väl upp mig själv också. men det är väl inte det optimala väglaget ute nu.

ingen idé att tänka för mycket,

15 december

det har varit en bra dag. trots 6 timmar föreläsning. vi har haft roligt! det är då man känner hur jävla bra man trivs här med alla vänner!
har fått höra mer historier från i fredags. ja jag säger då det. ibland förvånar jag mig själv. men mycket kul var det! :)


näe fantasin flödade inte direkt idag.
ska köpa de sista julklapparna imorn tänkte jag. får se hur det går. lite idéer har jag väl.


inte många dagar kvar nu. ska bli härligt att komma hem.

näe...

fan vad ruttet...
sååå nära ett guld!


och leksand förlorade också.


oj oj oj....

såg ni mitt hjärta på TV:n?!  Han såg inte alltför glad ut :S jag förstår honom!


fy fan kan det bli mer spännande! puh...tror jag får magsår

tredje advent idag :)




Jag missade idolfinalen i fredags på grund av fest. men nu när jag sett detta så är jag så nöjd ändå! vilka stjärnor som faktiskt upptäckts av Idol!  Man får gåshud! Agnes är ju klockren! och ola är ju så söt att man vill äta upp honom...men wha'ts up med det lockiga håret?!:)

Men Darin är ju ändå den bästa, tycker jag, alltid tyckt! :D Hans nya album går på repeat här hemma! Helt sjukt bra!


Nu ska jag julstäda här hemma tänkte jag. hoppas jag hinner bli klar till kl 16. då är det VM-final i innebandy. Sverige- Finland. Ska sverige ta sitt sjunde guld i rad? det visar sig :) Hoppas det för victor och deras skull...blir ju roligare så!

ha en bra söndag.

hej mitt vinterland

det är mycket nu. men imorn efter tentan ska det bli så skönt att bara andas och slappna av. och så julfest på kåren på kvällen, man ska vara utklädd! jag som inte är så förtjust i det dock...linda och markus ska klä ut sig till paket! underbart! :) så vi har varit på stan nu och införskaffat material. jag kanske nöjer mig med en lite annorlunda tärna ;)


big surprise, när vi satt och pluggade i skolan vid lunch, ringde victor och sa att han var i sverige. så han är nog här om ca 10 minuter nu! ska spendera natten här, vilken lycka! :D Sen imorn åker han vidare till flen, och sen ska han och grabbarna till Prag. till innebandy-VM! får hoppas att Sverige vinner nu då! De lär nog få det skitbra!


häromdagen pratade jag med emelie johnsson, så nu ska hon också med på amazon nästa lördag! fy fan vad taggad man är redan nu! Det ska bli så kul!



och så hoppas jag att snön får ligga kvar ett tag nu! det måste ha kommit iaf minst 2 decimeter nu...

ha en bra kväll! :)


ingen big deal

oj...10 timmar i skolan idag. ska man gråta eller ska man skratta?

för att citera en tjej i klassen "ja just nu är det ju en blandning av förtvivlan och en känsla av att det får gå hur som helst imorn bara det är över"


behöver jag skriva ännu en gång att det är tungt.... och på måndag börjar en ny kurs, vi ska "bara" läsa 1000 sidor över jul och nyår. inga konstigheter.... ?

oj oj oj...

tillbaka i örebro igen. helgen har varit kanon.

i fredags hade jag och sofia kvalitetstid framför idol. riktigt najs.
lördagen spenderade jag framför svt med vinterstudion, jag älskar't. sen på eftermiddagen åkte jag,sofia och åsa hem till sofie malmköping, tacos och glögg. mysig kväll.
idag har jag varit på julbord med släkten, man äter på tok för mycket som vanligt men, det är gott alltså. mysigt ställe var vi på, satt och såg ut över oxelösunds skärgård. inte fel alls.

nu är det ca 5 minuter kvar till denna helvetesvecka börjar...jag ser inte fram emot detta.seminarie imorn, ktc-examination på tisdag (värst av allt), och salstenta på fredag. nu är det väl bara turen som kan rädda mig. undrar om jag har den på min sida?!

mamma kommer hit på tisdag eftermiddag, så då blir det lite shopping osv, det kan behövas, tänka på lite annat en en stund.

träffade linda på bussen från station, vi kom fram till att nu längtar vi efter fredag, för då blir det nog rejält med fest! antingen för att fira eller ja, för att trösta sig själv.

näe nu ska jag förbereda det sista inför seminariet imorn. sen sovdags.

puss



♥ saknar dig hjärtat...inte sååå många dagar kvar nu ♥

en bra dag!

tjoho. och världen blir genast lite vackrare när snön faller :)

idag var det näst sista dagen på praktiken, jag har trivts kanonbra, och jag fick ett bra betyg med mig. och ännu en rolig sak, de vill gärna ha mig som vikarie!!! så de har fått mitt nummer, så kanske de hör av sig! =)

det vore ju skitbra, ett par extra hundralappar skadar ju inte då och då =)

imorn åker jag hem till flen igen, ett evigt åkande fram och tillbaka. men så är det, denna helg åker jag ju främst hem för att vi ska på julbord med släkten på söndag. så jag börjar fasta nu tänkte jag, så är jag lagom sugen på söndag ;)
passar även på att åka hem och muntra upp Sofia, som sitter "strandsatt" med sin brutna fot. ja herregud.  alltid är det något! :)



oh vad jag längtar till jul nu. det är ju så mysigt.
saknar redan victor, men bara liite... :) är ju visserligen inte så många dagar kvar till den 23. känns längre.

jaha...

jaha, spännande. har inte sett örebro i dagsljus på två veckor, men idag fick jag mig en liten titt, eftersom jag började jobba 14.00. det såg ut som vanligt dock.

när jag cyklade hem för en timme sen, var det svinhalt. hörde bilar sladda hela tiden. så jag blev ju inte förvånad att det stod på första-sidan av aftonbladet att de varnade just i örebro om halka.  men min cykel är ju kanon. man kan ju tro att jag har dubbdäck på den :)


nej, jag ska ju iväg snart igen...så ingen idé att sitta här. om 8 timmar är det jobb.


2 december

den här dagen har varit bra. trots att jag gick hemifrån vid 07 imorse och kom hem strax efter 22 ikväll...snacka om lång dag.

bra dag på "jobbet" som vanligt..känns trist att snart vara tillbaka till plugget, nästa vecka innebär ett rent jävla helvete. förstår inte alls hur detta ska gå.

efter jobbet cyklade jag hem till sara, var där knappt en timme, sedan faddermöte, och efter det hem till helena. och så har jag,helena, sara och camilla haft glögg-kväll. kändes ju helt självklart att byta ut teet (stavning olik varje gång haha) mot glögg.

köpte en flaska hem till mig också! kan vara bra att ha :)

*

det är mycket skit nu. känns som att vad som helst kan hända. numera är jag rädd för att svara i telefon, vem vet vad som kan komma. jag är beredd på det mesta. tror jag ja.


ta hand om er. och jag älskar Er!




om du läser här flisen, så kommer jag ju hem på fredag eller lördag?! glömde säga det förut, kom på det nu!

RSS 2.0