triiist

typiskt, blir inga bilder, än på ett tag.
glömt laddaren i örebro och kameran är stendöd...

undrar när jag tar mig till öret igen?

örebro-helgen :)

vilken lovely helg vi har haft!

en av de bästa någonsin faktiskt!

i fredags möttes vi upp allihopa hos ström innan fotbollen, jag, åsa, victor, stefan, ström, linus, jonsa, jeppe och truki vi grillade samtidigt som vi kollade på fotbollen, det blev ju en berg-och dalbana av besvikelse och glädje, dock så slutade det ju med sorg! men vi traskade ner till ströms lokal och festen var i full gång!

tiden gick otroligt snabbt, för vi hade enormt kul, snart nog var klockan 23.00 och vi tog taxi ner på stan, och hamnade på frimis där det var 30 +, men enda stället vi kom in på, vi shakade loss som aldrig förr, och helt plötsligt dök charlotte perelli på scen, oväntat men kul! hon är ju rätt fräsch ;)
sista bussen hem, och där började efterfesten, så förbannat roligt, linus däckade i soffan och vi andra fortsatte festen på balkongen! jag, victor och åsa var hemma halv 5 och kom i säng 5!

vaknade upp på lördagen kl 09, i ren panik, 28 grader varmt och vindstilla, hämtade en påse klyftpotatis från frysen och hade i pannan, man får ta vad man haver ;) kl 11 var vi nere hos jonsa och fick liv i grabbarna, så blev det pizza, och sedan åkte vi ut till gustavsvik, där linnéa och andreas redan låg! vi solade och åkte vattenrutschkana och hade det allmänt härligt hela dagen!

tillbaka till ström på kvällen och, johan, eric och robban dök upp, vi grillade igen, och festade, och sedan stan igen, kvällen slog inte kvällen innan men det var kul ändå, och sedan efterfest igen, och vi kom i säng vid 04!

vi är såna underbara människor och jag uppskattar allihopa, vi har så himla roligt tillsammans!
bilder finns, de tänkte jag lägga in ikväll när jag kommer till victor!
promise! :D


Tack kompisar för den här helgen♥


24 juni

de senaste dagarna har ju varit gudomliga, promenader, och en massa sooool!
härligt!

imorn ska jag jobba mitt första dygn för den här sommaren! det ska bli spännande! härligt att tjäna lite pengar även om det kommer dröja ett tag innan jag får de ;)

jag slutar kl 09 på fredag morgon, och sedan ska jag hem och packa inför helgen i örebro! Som det ska bli roligt, vi är säkert över 15 personer som ska åka! vi ska festa, grilla och bada hela helgen!  åååh vad kul!


håller tummarna för fortsatt underbart väder!

nu ska jag lägga mig och vänta på att victor kommer och gosar med mig om inte allt för många timmar!

PUSS

underbart.

härlig dag!

imorse blev det lida med åsa i strålande solsken! vaaarmt! sedan låg vi på åsas baksida och glassa ett par timmar, sedan åkte vi till hälleforsnäs och tog en fika på lagret!

nu ikväll har vi varit hemma på tårta hos ström som fyller år idag! vi har mest planerat helgen, det blir örebro och har potential för att bli årets fest kanske!








han började bli arg minsann, tjuren! ;)



och där var lidarundan förgäves ;)

midsommaraftons natt:



PUSS

tack tack tack

en av de bästa midsommar-helgen någonsin är över.

jag, åsa, ström och jeppe blev varmt välkomna till linus och hans släkt på idrottsgården i fredags eftermiddag, och det var en underbar dag,kväll och natt!
det blev en härlig kväll som innehöll det mesta, 5-kamp med luftgevär, golf, musik-quiz osv, vi grillade, vi drack mycket, vi bastade och vi badade i sjön! så ja premiärdoppet är taget! och det var skönt, tror vi, i allafall i bastun!

vi traskade hemåt runt 01.30 och efter ca 11 timmars firande var vi trötta med all rätt! mötte upp mitt älskade hjärta och vi somnade fort!

igår gick vi upp på stan för pizza och det spöregnade som aldrig förr, men vem klagar, vi sjöng "sommar och sol" och njöt av den svenska sommaren!


imorn är det dags för lidarundan med åsa, det ser vi fram emot!

midsommar 09

nu drar vi till volvogården (idrottsgår´n) och firar midsommar, jordgubbarna och skumpan är redo! mums!


TREVLIG MIDSOMMAR!

patriks student

idag har mitt nya liv börjat, rejäl powerwalk imorse med kramp i vaderna efter halva vägen som resultat! men så skönt efteråt, då tog jag en dusch i vattenslangen på gräsmattan hemma och sen spenderade jag ett par timmar i solen, jag klagar inte!

jag höll på att trampa på en orm när jag var ute, men jag räddade den med ett rekordhopp framåt istället, mest av rädsla :)

sedan ikväll har jag och åsa varit ute på ännu en promenad, så skönt så!

nu har jag dragit ut på tiden alldeles för mycket men, här kommer några bilder från brors student:











nu tar batteriet slut, och jag har glömt sladden hemma, till min nya fina dator ;) klantigt!

får lägga in fler imorn, från london också!

:)

åh vad jag har njutit av solen idag, och åååh vad jag njuter av min nya pärla nu!

den är så fin!


london

hemma från london då!
vi har haft det mycket bra, i fredags fanns det inte så mycket tid att springa runt i stan, så vi åkte ut till docklands där vi skulle bo, och sedan på kväällen bestämde vi oss för att åka ut till arenan bara för att kika, och det fanns massor att titta på, det var helt enormt stort med restauranger, barer, tivoli och bio. så det slutade med att vi gick på bio på en av de bästa filmerna jag sett, Bakfyllan! rekomenderas verkligen haha! sedan avslutade vi med lite whiskey för victor och smirre för mig på hotellet! mys! sen var vi helt slut....

igår åkte vi in till stan , och skulle kolla in buckingham palace, vi var inte ensamma där, då de firade drottningen "queen elisabeth" ;) för någonting, så det var säkert flera tusen där, men vi fick en liten syn av henne till slut, vi såg hennes hatt när hon åkte förbi med häst och vagn in på slottsgården, sen såg vi henne på balkongen.... det var ett riktigt maffigt kalas som avslutades med stridsplan som hade lite uppvisningen ovanför oss...häftigt! vi kollade också in big ben och westminster abbey sen, och så klart lite piccadilly circus och oxford street. det var det vi hann med på 5 timmar.

sedan bar det iväg ut till the o2 arena igen, då var det lite mer folk än kvällen innan, jäklar vilket drag! när vi väl kom in i själva arenan, herregud, vad stort det var! jag ska lägga in bilder men jag ska snart säga varför dessa saknas just nu....


22.000 brudar kan skrika riktigt bra haha, vilket liv! och då hade inte ens brittan kommit! konserten/showen var rktigt bra och det var så häftigt att vara där! hon var i toppform får man väl säga, heet ;) 

har rest hela natten typ, så vi var hemma i flen vid 10 och då sov vi till 16, välbehövligt!


victor är på bio och jag skulle vara här hemma och ta det lugnt....satte på datorn och vad händer, den börjar larma så där som den gjorde för ett och ett halvt år sen, och sedan händer ingenting...den går inte att starta, bara tjuter! jahapp, grafikkortet är trasigt igen.....datorer alltså, jag tror jag blir tokig. men nu är det dags för en ny, äntligen. denna har levt på lånad tid får man väl säga. tur att jag har alla bilder och sånt på externa hårddisken, bara lite musik som går tiill spillo....det får jag leva med.


så bilder kommer en annan dag, nu ska jag kolla på austin powers, det är humor på riktigt hög nivå ;)

10 juni

ja, ska det fortsätta vara sånt här väder så är sommaren räddad iaf, idag har jag varit och köpt the sims 3!
sånt spel som man kan fastna vid i timmar, farligt!


skönt att sverige fick sätta ett par fullträffar ikväll då!

idag har jag, sofie och linnéa fikat här i flen, och så har vi bestämt att vi ska hem till linnéa imorn och laga mat och bara mysa!

kanske ska packa lite, london på fredag ;) wiie!


imorn ska jag jobba också, underbart! fick hoppa in några timmar iaf, jag blir glad för minsta lilla!

fick för övrigt alla rätt på läkemedelsberäkningen i måndags, ja jävlar, vem trodde att jag skulle kunna få alla rätt på ett matteprov någonsin!

ska nog spela lite till nu innan det är dags att hämta hjärtat på jobbet, om jag har tid vill säga ;)

sommarlov.

vilket kaos. jag har aldrig varit med om maken till kaos igår, när jag skulle "flytta" hem över sommaren igår kväll. jag fyllde hela victors v70 med saker, mest kläder! tv:n fick sitta i framsätet, och alla blommor fick stå på golvet där bak....

min dator är trasig igen, det är nog för att jag tycker det är så roligt när den inte funkar....

väck mig på fredag.

jag kommer knappt ihåg vad jag heter längre, önskar bara att morgondagen var över, och sen ska jag sova i 3 dygn, för denna helg vet jag inte ens om jag hade orkat med när jag var 18 år...

...det säger ganska mycket om denna helg. vilket drag!


4 juni

Läkemedelsräkning imorn igen, 100% rätt, självklart fixar jag det!

ska räkna mer nu, hela kvällen. sen bär det av med tåg hem till flen imorn, nångång.

det är mycket nu.

lillebror tar studenten på lördag, det blir full fart! :D sen Sverige- Danmark på kvällen! jag kräver vinst :)

sedan blir det faktiskt grönan ändå på söndag, då perdjaks är snäll och jobbar för victor. när jag kommer hem från sthlm på söndag kväll ska jag på nåt sätt ta mig tillbaka till örebro för att skriva ännu en tenta på måndag morgon, senast idag trodde vi att den var imorgon, men lärarna verkar ha skapligt dålig koll. så den är på måndag morgon.....

sen packar jag ihop alla grejjer i hemmet här i örebro, sen är jag redo för sommarlov i flen!


jag skulle inte räkna med att jag hinner uppdatera i helgen! ;)
Hoppas solen hittar tillbaka bara!


jahaja!

men va fan victor johansson! han ringde från jobbet för en halvtimme sen med den välkända rösten när det är nåt speciellt, hah, och sa nåt i stil med "åhh älskling jag ska visst jobba på söndag...???!"
JAHA, då frågade jag när bussen skulle gå hem från grönan, ja det visste han ju inte...han skulle kolla upp det sa han, ringde efter 1 minut...bussen går hem från sthlm en kvart efter att victor har börjat jobba! vad bra! blev inget grönan då, och att han skulle jobba har tydligen varit bestämt i flera veckor...hur vore det om man skrev upp saker och ting nånstans?!
har du nåt svar på det hjärtat? för jag vet att du kommer in här imorgonbitti haha.


sen är det nåt skumt på gång med mig, i påskas åt vi flygande jakob med victors släkt, och efter ett par tuggor kände jag hur det började ploppa upp små grejer i munnen, vita saker, bara efter några minuter, de sved, svullnade och kändes konstiga...
efter maten stoppade victor in fingrarna i munnen på mig och slet bort en av de, då blev det som ett hål...ja helskumt! trodde det berodde på jordnötterna...har aldrig reagerat på det förr dock.

idag på eftermiddagen åt jag korvstroganoff och ris, och direkt, långt ner i svalget, och där tungan tar slut, kände jag att det började växa saker, och att jag fick ont när jag svalde... under kvällen har jag fått mer grejjer, speciellt under tungan, som blir större o större, så 6 timmar senare utan nån förbättring, tog jag en pincett, ja jag vet jättetrevligt, och fick tillslut bort det där skiten, tänkte att nu sliter jag väl bort hela tungan....men klarade mig från det, men det blir alltså som hål...

jag har googlat faktiskt, och det verkar som att det finns människor som är allergiska mot ris?!
verkar helt sjukt.


2 dagar till sommarlov, eller nåt :)

jaha, nu ringde han en gång till...får se om han lyckas lösa det där ♥

HETT!

jag är inte den som klagar på värmen- men jag hade 29 grader varmt här inne när jag klev in i lägenheten....puuh.  och då var klockan ändå 8 på kvällen. natten lär bli en plåga....

helgen har varit klockren!
fredagskvällen spenderades hemma hos linn, och det var mycket trevligt! hon fick så fina presenter, och det var ganska mycket folk! det slutade iallafall med att jag,linn,eva och moa satt kvar länge efter att alla gått! mycket att prata om ;) hoppas verkligen att det inte ska dröja lika länge till vi ses :)
strax efter 23 ringde victor och då skulle vi helt plötsligt iväg och spela poker nånstans, så så blev det!

Lördag firade vi farmor och åt tre-rätters middag ute i fiskeboda! det var gött det, sen fika hemma hos farmor och farfar i kholm! sedan åkte vi direkt ut till fornbo till danne där alla som var hemma i flen hade samlats, grillen var tänd och det blev kubb-spel och diverse. skitmysigt verkligen, såna där kvällar blir det många av i sommar, alltså nu. idag är det sommar! jag och victor åkte hem skapligt runt 22, satte oss och spela lite, sen bar det iväg vid 01 igen till kholm, skulle hämta nån jobbarkompis till victor.

i söndags så la jag mig för att sola ett tag, sen åkte vi hem till victors mormor och morfar, där det vankades morsdag-firande med smörgåstårta, hallelujah haha... bästa som finns nästan!:)

idag har jag och sofie solat på min baksida, och bara njutit av värmen och av att träffas så klart :)

och nu sitter jag här i bastun....

jag skrev ju sist att vi skulle till grönan, dock är det tydligen nästa helg, victor har lite dålig koll på det här med dagar,datum och månader! men det är ju därför jag älskar honom så mycket som jag gör ♥


RSS 2.0