31 maj, sommar imorn.

hela helgen har gått i ett. och lägenheten blir såå fin!

vi började köra victors grejer i fredags kväll, och det gick smidigt så vi tog sängen också, så vi sov i en mörk lägenheten, inga lampor förutom en liten lampa som vi ställde på golvet i sovrummet.

vi vaknade runt 7 i lördags, när solen började lysa in och gick upp i princip då, sedan åkte vi mot örebro vid 9-tiden, hanna,mattias och moa följde med, ikea skulle besökas :)
vi svängde förbi lägenheten i örebro och hämtade hem hallmöbeln, micron och lite smått. sedan blev det ikea, en hel del köptes, det tog ett par timmar med matstopp, mums. och på hemvägen sen hämtade vi upp soffan.

kvällen sen spenderades hemma hos åsa med fina tjejer, vackra plats, solen gick ned, och vi drack vin och snackade massa skit, himla mysigt!
när jag kom hem hade victor&mattias varit himla duktiga och satt ihop soffan och fixat internet. det tar sig :)

igår körde vi köksmöblerna och balkongmöblerna, firade morsdag, och tog mig ett glas rött i solen på kvällen, och så gick vi till ica och köpte lite mat.
sara, eric och emma kom förbi på besök, och sen kollade jag och victor på film i nya soffan och njöt. soffan är så stor så vi visste inte vilket hörn vi skulle ligga i ;)


inga bilder har jag, inte haft tid att ta några, men bra kommer det bli! :)

och vi tackar alla för all hjälp, från alla håll. vilka bra familjer vi har, och vänner! uppskattar det otroligt mycket! vi ska visa hur mycket vi uppskattar det på nåt sätt när vi kommit till ro :)

nu är jag tillbaka i örebro och det är plugg som gäller!
längtar till på fredag eftermiddag då det är sommarlov. tjohoo!

ändrade planer. bra planer.

victor ringde för en stund sen, och hade en "extremt" rolig sak att berätta enligt honom, wow tänkte jag, måste vara nåt riktigt bra, igen haha.

och han hade ringt bovärden och vi får hämta nyckeln till lägenheten imorn redan! 
så tvekade jag om att åka till flen över helgen så gör jag det inte nu, spännande! :)

åh vad kul, då vet vi vad vi gör i helgen! :)


nej dags för mig att käka lunch och sedan cykla till skolan för 4 timmars föreläsning, är otroligt omotiverad, 1 vecka kvar.

24 maj - mindre än 2 veckor kvar.

nu är det nära.
igår målade vi det sista på köksmöblerna, och fan vad fint det blev, det kommer bli skitbra!
och igår eftermiddag fick vi sms från möbelaffären att soffan finns redo att hämta när vi vill.

längtar som tusan nu att bara få flytta in och få ordning i mitt och victors hem. vårat hem.

och för nån timme sen fick jag ett mycket positivt samtal av victor, han är så värd det! och nu kommer vi kunna umgås ännu mer i sommar :)
är otroligt stolt över honom och glad för hans skull!


bara att sätta fart nu in i det sista, föreläsningar hela veckan, och så kanske det är dags att börja plugga till tentan den 4 juni.

det kommer bli en härlig sommar, det blir vad man gör det till, nästan alla kommer vara i flen eller runtomkring. vi ska ha det kul och jag kommer ha kameran i högsta hugg och dokumentera allt, mitt sista sommarlov någonsin i detta liv. förmodligen.

*
ännu ett tecken på att det varit en bra dag, tentaresultatet för statistiken som jag gjorde förra lördagen kom upp, jorå, jag behöver aldrig mer ens läsa ordet statistik. kände det på mig :D

18 maj

det börjar bli så där äckligt varmt i lägenheten nu, i år igen?! skumt.
har haft öppet i princip hela dagen tills det kom in nåt uråldrat flygfä i size big, vingar, tentakler och grejjer. gillar inte insekter.


men förstod för en stund sen att det inte funkar med stängt längre, det är ju trots allt 21 grader utanför nu, och 25 på insidan, logiskt. måste öppna.

måste plugga.


och grattar min mamma i dag på hennes födelsedag! och linn såklart! ♥

mera sommar, kom kom.

igår köpte jag&victor vår efterlängtade soffa, den är superfin! och bra, i den kommer vi få rum hur många som helst! det bådar gott ;)

igår kväll satt vi och mös hemma på marsvägen precis som back in the old days, och solen sken som aldrig förr, trodde aldrig den skulle gå ner! mer sånt!

idag har vi gjort nytta, och slipat våra köksstolar och bordsbenen, det var tungt för armarna, men vi hade en slipmaskin, annars hade vi aldrig blivit klara, och sedan ska de målas i nån fin vit nyans ;)

det börjar dra ihop sig, på tisdag är det två veckor tills vi får nycklarna. då ska victor flytta, jag flyttar in på fredagen sen :)

jag hoppas att tentan igår innebar att jag aldrig någonsin mer behöver ens läsa ordet statistik.

13 maj

måste säga att det är förjäkla trist med tentor på lördagar, oavsett om det är en omtenta eller ej. man känner sig bra deppig, och då är det ändå bara torsdag, så förmodligen är jag ännu deppigare imorn, en fredagkväll. men planer smids för helgen, åker hem till flen efter tentan på lördag..fira mamma, och sen är vi öppna för förslag.

plugga plugga plugga, tänk om jag vore lika smart som jag ser ut:





en härlig kväll i mars hade vi så här kul här hemma:


så här fin är min karl...

sen gick nåt snett...


HAHA




haha jag skrattar lika mycket nu som då!


puss hörrni!


11 maj, och solen kom



det är såna här dagar man önskar att man hade en balkong åtmistone...
efter 5 minuter på den här har jag ränder i röva som inte går bort på hela dagen, och en eventuell solbränna vore ju inte så kul...rutmönster.

vilken tur för mig att det bara är 3 veckor kvar tills jag har en balkong att mysa på ;)

7 maj, inte många dagar kvar till sommar nu

statistiken faller och vi med den... nej men vad har det funnits att skriva om senaste månaden, praktik praktik praktik...
men nu är det över, och jag hoppas att jag får komma tillbaka till B-huset på karsudden en vacker dag.
jag har kört mycket bil, fram och tillbaka från flen. och jag slås varje dag över hur dumma vissa är ute på vägarna...fan står det 100 och det är mötesfria stängsel mellan filerna, solen skiner (bakifrån, alltså ingen sol i ögonen) vägen är torr, inga problem och folk ligger i 80.... jag håller på att bli tokig! av vilken anledning väljer man att köra farligt sakta....
igår låg vi ca 25 bilar bakom nåt hemmabygge i miniformat som gick i 45 km/h, som max, i nerförsbacke.
byggde de inte en trottoar mellan valla och kholm? används den inte?

ikväll ska jag åka in till Linnéa på after-work, med läsk och grönsaker och dipp, det blir mysigt! min blivande sambo ska spela tv-spel med grabbarna. så jag ska åka ner till systemet snart och köpa öl åt honom.
och måste plugga det sista. etiskt dilemma inom psykiatrin. lätt!

måste bli bättre på att använda kamera igen.

"mest av allt på jorden älskar jag dig"

...världens finaste victor! ♥


och jag är mer död än levande. ett par dagar till nu bara... att gå upp 6 på morgonen, inte min grej.

valborg blev en fin helg, ett dygn i örebro med fina vänner, och sedan häng resten av helgen med fina nära och kära!


RSS 2.0