tågblogg # 29....

..... viktig dag idag, i örebro. och jag höll på att missa allting.

07.32 skulle tåget gå, 07.31 visar det sig att det är totalstopp mellan södertälje och flen. och det kommer ta minst en timme för de att få ut en tekniker. kanon!

så där fick jag sitta och stationshuset har väl aldrigt varit så fullt av människor. men jag fick efter en stund sällskap av victors morbror som efter en halvtimme gav upp och klev att sthlmståget som han satt på, för det stod ju still vid perrongen.

men ca en timme försenat, så började det faktiskt rulla igen, och jag kom iväg med tåget mot hallsberg och victors morbror åkte hem igen till kholm.

linda plockade upp mig på station i örebro och vi hann faktiskt ta en kopp kaffe innan det var dags för handledning. tur att vi hade den sena tiden!

det gick ganska bra, uppsatsen rullar på! men det är hyffsat mycket kvar!
tröttsamt är det iallafall.

tenta på lördag också.

och nervsammanbrottet är inte långt borta, haha näe. så illa är det inte.

*

tänk att man varit i en stad hundratals- gånger, och ändå bara sett ett stationshus och spåren.

*

på fredag är det final i idol! jag har redan en ny idol, jay smith. han är fantastisk!

men han behöver inte vinna den där tävlingen.

en av hans låtar från förr, grym!


... Och pendlingen fortsätter

Trött trött trött. Helgen var tänkt att bli en riktig lugn helg, men icke! det blev jobb hela lördag dygn och sedan 9 timmar ledigt, och sen tillbaka till jobbet 15 timmar! Bra med pengar! Hann med julbord också igår, mums! Tåget var bara 10 minuter sent idag, kanon! Sitter på tåget nu, Lindas tåg skulle inte gå alls, helt fantastiskt!!! Fy fan vad jag längtar till januari, ser knappt fram emot jul, bara stress och press! Oj, vad hände med styckesindelningen?!

RSS 2.0