några pics :)













linnéa,stefan eller ström som känner igen det här lyxhotellet, till höger?haha








så det får duga en stund :)
halvtid för mig och victor imorn, jäklar vad tiden går fort!
på torsdag ska vi på utflykt till mitt älskade phi phi! ah :D

PUSS



hellu

tjenaa folket! Hoppas ni har det bra där hemma!
vi har det underbart, häromdagen var det 37 grader och sol! vi klagar inte, men på kvällarna är det bra fuktigt och kvavt! :)

imorn ska vi åka till en strand uppåt, till mikael och katarina, victors morbror med familj :)


lägger in bilder senare ikväll!
Puss och kram

thaiHi


Vi har det ganska bra ;)












(vi vet att vi är blekast av alla)

en bra dag - 14 januari

3 ynka dagar kvar! så om 4 dagar ligger jag förhoppningsvis och njuter av sol&värme, helt galet vad skönt det ska bli! som vi ska ha det bra, jag och mina fina älskling. samma dag vi kommer hem har vi varit tillsammans i 2 fantastiska & underbara år ♥

*


men smakar det så kostar det, har en HEL DEL att plugga, och det är inget jag kan ta igen när jag kommer hem, utan det bara måste göras där nere! hoppas att internet-anslutningen fungerar som den ska där nere, jag kommer behöva den!
och att vi ska bestämma vad vi ska skriva om i C-uppsatsen nu, hade jag ingen aning om, lite bekymrande...
men det får gå! jag kommer att klara det! obligatoriska statistikuppgifter, artikelgranskningar och projektmallar kan man väl göra på stranden med..... och plugga till tentan....

hade möte med läraren i tisdags eftermiddags, hon sa att hon tyckte sig tyda ett litet rop på hjälp i mitt mejl, och hade jag vetat allt som ska göras innan så var det nog snarare ett stort rop på hjälp! ;)
hon sa också "- glöm inte bort att njuta nu"

ingen risk för det! :)



(phi phi -07)

SÄLEN 2009-2010

tjo, lite bilder på gång, blandat från allihopa, med ströms systemkamera togs 727 bilder på hela veckan, skapligt snygga :)

jag börjar så får vi se hur långt jag kommer:


första morgonen, victor framför hundfjället




i väntan på bussen efter After-Ski :)






En annan kärlek ♥


tolvslag


snygga brudar :)










stefan var trött runt 02-slaget och hittar inte sina skor - victor och eric hjälper till...


...tack för den hjälpen liksom- victor tappar stefan i trappan- och kan inte sluta skratta..( bästa bilden som någonsin tagits HAHA)


...eric blir arg och försöker bära stefan själv - slutar med att Danne tar över!

















victor kör off-pist- eric hjälper till =)

ströms fina bilder får komma i ett eget inlägg, tar en paus nu :)


sjuker

nytt år nya möjligheter.

sälenveckan var helt fantastisk, allt var bra, och vi hade såå roligt hela tiden! nyårsafton kunde inte ha blivit bättre, det var full fest i nästan 14 timmar! och jag ska lägga in bilder och skriva lite om det :)

inte nu, för jag är verkligen dyngförkyld och kan knappt andas känns det som, så ska lägga mig strax, för imorn blir det plugg igen! Seminarie på torsdag!

tänk att det imorn bara är 11 dagar kvar till thailand, jag har nog fortfarande inte fattat att vi ska åka förrän jag är på arlanda, för just nu känns det bra långt bort, med -20 utanför fönstret...

har varit och tagit hepatit A-spruta idag med, det gick fint. så nu är jag nästan redo, måste köpa myggskydd bara, vill inte få samma skit som sist jag var i thailand...

dagens + : studentrabatt på vaccinationsmottagningen, GPS i mobilen, alla hundratals bilder från sälen som dyker upp på fb då och då & victor, han ligger på + nästan alla dagar ;)

RSS 2.0