30 juni

Helgen har varit klockren!

Jobbade hela lördagen, och sedan kom victor och hans morbror och hämtade mig på jobbet, sedan åkte vi direkt till Jennas 30-årskalas! god mat, chokladtårta och massa roliga människor och hjärtat såklart! bättre blir det inte!

igår låg jag ute hela dagen och solade och hade det bra, sedan på kvällen åkte jag,Sara,Sofia och Becka in till etuna för att kolla på Sex and the City, den var helt okej, bättre än väntat :) Sedan skyndade vi oss hem .och kom lagom hem till halvlek i fotbollen.

Idag har jag och victor varit i etuna och shoppat lite, det går åt så mycket pengar hela tiden, när jag kom hem låg postavin för min nya bikini, äntligen, på bordet! jaha...700 spänn från kontot på en gång, Nu måste det fan bli vackert väder så jag kan ha bikini på mig iaf!

Jag jobbar imorn men sedan är jag ledig resten av veckan...då ska det solas och badas :)


Pusspuss

weeeii

Det var sista dagen idag, med tentaresultatet! och jag kollade nu!!

Jag klarade det tamejfan!! HERREGUD! jag klarade den...Jag tror knappt att det är sant!

så jävla skönt, rent ut sagt!

Jajjemen

Det tar sig minsann! jag visste väl att det inte var kört...Nu tror jag fan att hon får åka!

Jäkla idioter! Tänk om och gör rätt!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article2772095.ab

Nu ska vi snart åka!

27 juni

Ikväll ska vi åka till Frida allihopa..och käka och bara ha det bra! mycket skitsnack lär det bli :)

Imorn jobbar jag först 8-19 sen bär det iväg på 30-årskalas, ska bli riktigt kul!

och på söndag ska vi på bio, måste ju se filmen som alla andra..Sex and the city =)

Nästa vecka har victor semester och jag själv jobbar bara ett dygn på hela veckan...Får se vad vi hittar på för mysigt :)

Det var klarblå himmel imorse när jag gick hem från jobbet, men nu har de jäkla molnen kommit igen, som varje dag...

hinner nog inte skriva någonting under helgen, förhoppningsvis :)

ciao :)


Wagner till OS!

Hjälp Veronica Wagner till OS nu!
trots att hon kvalat in anser SOK att hon har varit för mycket skadad, och de vill inte riskera hennes framtid...tror nog att veronica känner sin kropp bäst själv.

tycker det är så jäkla tråkigt då hon kanske inte pallar satsa till nästa OS, då hon är 25 år, det är välidgt gammalt för att vara gymnast på så hög nivå...hur ska hon orka satsa, och börja om?

hon var klockren på SM för några veckor sedan..SOK var inte ens där för att titta på henne..dåligt!


Nej hjälp till nu! det tar bara nån sekund!

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2208


23 juni

Nu börjar jag jobba om en timme..riktigt bra tid idag faktiskt...16.00 till 08 imorn..det är skönt :)

Imorn kommer Frida hit, och både jag och Sofia är lediga hela dagen...får se vad vi hittar på för roligt! Känns bra att vi kommer hinna träffa Frida lite innan hon drar över Atlanten, för ett bra tag!

Ikväll är det ingen fotboll, så jag tar med mig DH-boxen, och Victors PSP så klarar jag kvällen, eftersom  jag är en nattmänniska måste jag ha någonting att göra ett par timmar innan jag somnar :)

Börjar bli smått trött på det här vädret...såg ett par rejäla blixtrar inatt...


Hörs imorn!

puss

Midsommar

Lite bilder från i fredags!




Linnéa ser skeptisk ut tycker jag...




Victor har dagen till ära tagit på sig sin vunna GB-tröja ;) "Look Good Feel Good Get more out of life" 







tog inte så många bilder, när vi åkte till sparreholm sedan så hade jag inte kameran på mig.

22 juni

Känns som att datorn inte är prio ett när det är sommar och...eh sol...men nu har jag tagit mig lite tid till att skriva...

midsommar var roligt som tusan. Vi grillade och lekte hemma hos ström, och sedan åkte vi ut till sparreholm till jens...

Idag fyller Ström år, Grattis på dig! så dit ska vi lite senare:)

Imorn börjar jag jobba, det känns både bra och dåligt...

ciao :)

...

Återigen hade jag byggt upp mina förväntningar såå högt, jag tycker ju att det är så roligt med sport som jag redan skrivit någongång... Det skulle gå. Även om jag inte trodde att det skulle gå enkelt, så skulle Sverige kämpa till sig en seger eller oavgjort, trodde jag.

Fast jag vet att jag inte borde, för det slutar alltid med att min besvikelse blir så enorm att jag inte kan hantera den själv.
när ryssarna gjorde 2-0 började jag grina, reste mig upp och gick hem från det som skulle bli en fotbollsfest, jag gick ända från salsta, och det är ungefär det som krävs för att jag ska kunna lugna ner mig...aldrig att jag sitter kvar och ser den skiten som utspelades framför oss...det kan inte ha varit någon som trodde att det skulle gå, och då brukar jag ändå ha hoppet kvar until the fat lady sings...men inte igår. det fanns ingen mening med det.

När jag kom hem gick jag in på mitt rum, satte mig i soffan, började fixa mina naglar och läste min bok.

...

Det känns som att mitt förra inlägg skrevs med en stor ironi och sarkasm för det var så det blev.

TAGGA

Snart smäller det!! nu jävlar ska det bli vinst!!! Vi ska vidare! det är bara så!

Idag har jag och victor varit en kort stund i kholm, vi var förbi sjukhuset, och det gick ganska fort, och sedan onoff och elgiganten, fick med mig Desperates första säsong hem..så jäkla bra!!

Nu har jag och Sara gått lidarondan, känns att det är nästan en mil från min dörr och runt hela..benen började släpa lite sista kilometern :)


Det blir kvartsfinal mot Holland! OCH VI.SKA.DIT!


Kom igen Sverige!!

17 juni

hoho...morning

Idag ska jag jobba ett antal timmar och så får jag gå hem kl 08 imorn...Det är trevligt med pengar, speciellt eftersom jag fick löneförhöjning, kändes väldigt bra, det kan komma att behövas.

Jag är fortfarande lite halvsjuk men det blir nog bra, snart är det ju midsommar med regn och jordgubbar och allt vad det innebär..vi har ingenting planerat ännu, blir väl som vanligt med lite grilla osv.. det visar sig.



Det ska bli mysigt att jobba natt ikväll, kolla på lite fotboll och läsa camilla läckbergs nya bok som jag inte har hunnit börja i...


De senaste dagarna har nya läsare bara öst in...spännande, de kanske väntar på bilderna på e-type som kommer senare idag kanske haha...vill inte göra er besvikna men man ser mest bara hans hår ;)

kom kom..

Igår beställde jag min efterlängtade bikini, det var knappt med meningen heller, jag skulle bara kolla vad som innebar med postförskott, så stod det helt plötsligt att min order var skickad...well, ja okejdå! haha

 så nu måste det bli fint väder!!

Här är den, från panos, riktigt snygg!

Panos Emporio Simi Bikini


hej polisen

jag gör som jag brukar, precis som förra året efter fest i flen har jag nu varit hos polisen och hämtat en ägodel...

mamma ringde imorse och sa att polisen ringt hem och sagt att de hade min plånbok, jaha..de hade hittat den vid järnvägsstation, visste inte ens om att den var borta då jag har de viktigaste korten i plåtetuiet eller vad det kallas...

Jag vet heller inte när jag tappade den, för jag har inte varit på järnvägsstation sen i onsdags...kanske att nån tog den i lördags kväll eller något...

jaja klantigt av mig iallafall, men denna gång var det inte kameran iallafall ;)

ciao :)

Studenter

Det har varit en klockren helg! och jag bjuder på lite bilder nu! Det är pokerkväll här hemma hos victor, så jag har tagit med min egna dator nu, så jag kan spela egna turneringar ;)...fotbollen ska precis börja också!

Student i nyköping i fredags!

kusin i solskenet :)


Min morbror och Alex körde flaket :)



Alexandra in action, andra från höger






Vi hurrar :)



Student i Kholm igår, lördag

Eva :)



Jag och Linnsan, jag ser sliten ut :)





Fest i Flen E-type får ett eget inlägg förresten :)


14 juni

herregud...det är hårt att ligga på topp...

Som det känns nu vill jag inte ens se en droppe alkohol ikväll...men det hinner kanske ändras..måste få lite mat i mig bara...


Studenten igår var skitrolig...Grattis Kicka och Alexandra, hoppas de fick riktigt kul igår kväll sen.

Snart är det dags igen, jag och Linn ska åka vid halv 11 till Kholm och gratta Eva när hon springer ut...Sedan hem och sova en stund hoppas jag, behöver jag, vill jag haha. Då är det bara att ladda om!

Hoppas hoppas Sverige tar minst en poäng ikväll, då blir det fest! :D och då blir det riktigt bra drag på E-type =)

nej nu måste jag fräscha till mig, hur nu det ska gå till..

ciao!

12 juni

En ny dag, vi kör på som vanligt, jag vaknar upp med en djävulskt ömmande hals,  likt de senaste dagarna, och det går riktigt segt att andas och svälja...Men körtlarna är inte svullna iaf. Det går nog över tills imorn, men  det är ändå inget som kommer hindra...

Idag, så ska vi gå Lidarondan, jag ska upp till kontoret och höra om mitt schema är klart, jag ska till systemet, och sedan till urmakaren där jag har min klocka och kamera inlämnad, jag borde inte få ha något som kostar över 500, jag kan ju inte hantera de iallafall...kameran har just vid detta tillfälle efter 2 år, tappat 8 skruvar sammanlagt, när jag lämnade in den i tisdags så fattades 3...ett under att den håller ihop och kan ta bilder..

Imorn är det dags för student i Nyköping, kusin Angelica tar, och Alexandra, vän till familjen tar också...samtidigt och inte på samma skola..det är ju perfekt :) vi får se hur vi gör..om vi delar på oss kanske...Kul ska det bli iallafall


Nej nu måste jag sätta igång...victor sover fortfarande, och han måste väl göra det i minst 1 timme till..

Och idag fyller Helena 22 år! Grattis!


11 juni

Idag har jag åkt tur&retur till Örebro, tåg och buss och skit...6 timmar tog det, och då var jag ändå bara och vände i dörren hemma i örebro... Jag har ju skaffat abonnemang, och det nya sim-kortet skulle skickas till örebro såklart..men jag visste inte när..

Men inatt klockan 05.00 stängdes mitt sim-kort tydligen av, och vid 6-tiden imorse, hade victor varit här utanför i nästan 20 minuter (säger han) utan att en människa märkte det, det gick ju inte att ringa till mig..och jag sov som aldrig förr, så han fick åka hem istället...hjärtat då :)

När jag vaknade strax innan 10 märkte jag att det inte funkade...så det var väl lika bra att ta tag i det på en gång...nästan som att slänga pengar i sjön på alla biljetter och grejjer...

Imorn ska jag & Sara gå lidarondan, det behövs i min nya livsstil...som jag verkligen måste ta på allvar..

Imorn kanske jag får orken till att lägga in lite bilder..

Ciao :)

JAAA

Herregud så skönt!

Precis vad som behövdes! Riktigt bra match, synd bara att grekerna spelade riktig skitfotboll men men...


Nu känns det så underbart, lördagen närmar sig med stormsteg, först match Sverige-Spanien, antingen i öltältet eller hemma hos någon, och sedan dyker E-type upp på scen, vid Sverigeseger eller åtminstone 1 poäng, så lär det bli ett djävulskt drag! spelas champione vet jag inte vad jag gör...haha därefter avslutar vi kvällen i öltältet! ska bli så himla roligt! kanske avslutar med favorit i repris och åker kundvagn hem från Fest i Flen haha...

Petter Hansson, riktig jäkla vilja...och så blev det måål också :)


TAGGA!

Nu så är det dags! Först går jag till vigge, senare vidare till någon annan.... Nu Smäller Det!!


KÖR HÅRT!! VINN DETTA NU  FÖR FAN!


Sverigetröjan åker på nu!!


10 juni!

hohooo....


Nu har jag lite tid att skriva igen...

Kryssningen var kanon! så himla trevligt hade vi, kommer massa bilder så fort som möjligt... Vi åt och drack gott, dansade och spelade! Riktigt lyckat var det!

Idag har jag, Sofia,Sara varit till Etuna och hälsat på Linnéa i nya lägenheten, skitfin, blir säkert ännu bättre när de får ordning! Sen åt vi lunch nere på stan.

och nu har jag och Victor varit nere på stan här hemma, han har klippt sig, blev så fin så, och sedan har jag lämnat in min kamera till urmakaren...den saknar ett antal skruvar!


Vi börjar ladda till kvällen! Ska bli riktigt najs!

HEJA SVERIGE!

6 juni

Nu har jag pluggat tamejfan hela dagen! jag är så jäkla trött på det här nu...varmt och jävligt är det här inne också!

Victor har förhört på mig på allting nu, och det gick väl ganska bra, så nu orkar jag inte mer...vill bara att det ska bli imorn kväll, jag ser mig själv ute på däck på cinderella med en drink i handen, och solen går ner över östersjön! Fan vad najs det ska bli!


Igår var vi på stan en stund, victor shoppade väldigt mycket, det går åt en del pengar när han är igång, inte som en annan som handlar på gina och H&M haha... jag var med som smakråd, samtidigt hade hela örebro vallfärdat in till stan, för det var studenten! Jag blir glad i hela kroppen när jag ser alla glada människor, stora lastbilsflak som spelar Leva livet med gyllene tider på högsta volym ;)

Sedan åkte vi ut till elgiganten, och efter 5 minuter hade jag min fina mobil i handen..åh..kanonbra är den!


Imorn ser schemat ut som så, halv 8 ska jag vara på skolan, skriva denna förbannade tenta, springa hemåt, sen slänga in alla grejjer i bilen, åka mot flen, plocka upp victors kusin Ida i kholm, sen hem till flen, slänga av lite packning, och åka vidare upp till Sthlm...Sen ska jag inte stressa mer på 2 månader...

Ha det så bra, vi hörs om några dagar! :)

Puss

Hoppas ni haft en bra nationaldag :)

hrmm

föregående inlägg har jag inget minne av att jag skrivit, verkligen inte! så ta det med en stooor nypa salt! ;)





PUSS

dan före dan

Jag har ny fin mobil nu!! Den är så vacker och bra förutom foto lampa mm....


jag har inte tid att skriva, tog en paus i allt pluggande...viktor var så snäll och gjorde lasagne till mig också...duger inte med panpizza åt mig inte! Gott blev det också, han är så duktig på att göra mat ; )

nu ska jag plugga lite till så jag får slappa lite sen.

hajjhojj

för att Du finns...<3

Åh mitt älskade hjärta! victor slutade för en halvtimme sen, nu ringde han och sa att han är på väg hit! Inte vad jag hade väntat mig! Men mysigt!♥


Han får sköta sig själv lite på dagarna nu torsdag,fredag för vi ska sitta och plugga 7-8 timmar i skolan! För att han är här ska inte hindra mig från att klara tentan! no way!

Jag ska som sagt ha sommarlov på riktigt!

Jag har suttit hela kvällen nu och läst om nefrit,nefros,glomerulär nefrit(jag kan inte ens stava till det),diabetes, alla mag-tarm-sjukdomar som finns som reflux, ulcerös colit och IBS och IBM och jag kan fortsätta haha, alla infektionssjukdomar som hepatit, könssjukdomar, bensår, och  blodets alla sjukdomar, och hjärtats+lungornas alla sjukdomar...

Ni förstår inte hur mycket en människokropp kan råka utför... men det råd jag kan ge är: sluta rök, måttligt med alkohol, ät bra mat och rör er mycket... så är chansen mycket stor att man klarar sig i livet utan massa skit...och ja det är ju en klyscha men ack så sann!

Jag fortsätter läsa tills han kommer..så har jag varit riktigt duktig idag!

Puss

4 juni

tadaa...hej ångest.


det är bara för mycket!

Jag vill ha sommarlov nu!


Yeah

åh...jag skulle bara titta lite på banken, jag blir nästan tårögd...SKATTEÅTERBÄRINGEN är hos mig!!!!


Å vad underbart!

3 juni

Lååång dag har det varit! Var i skolan till 10, vi satt ute och pluggade, det var skönt..jag vill verkligen inte sitta inne när det är så skönt! Sen åkte jag in till stan, vid halv 3, klippte mig, yes det blev kort...frisören tyckte det..så okej:)

Sen kom Sara till stan och vi satt i solen och tog en glass innan hon skulle börja jobba, sedan kom Helena och hela hennes gäng för en sista fika, någonsin för de..alla ska åt olika håll nu, trist, men är glad att jag fick följa med och fika!

Och nu har diskat och plockat lite, för imorgon kommer mormor&morfar och farmor&farfar hit, Vi ska äta lunch och så antar jag att de vill se mitt lilla krypin, och det ska ju ändå sommarstädas här..haha Men jag orkar inte mer nu, och har panik inför tentan, hur ska man kunna lära sig alla sjukdomar som en människokropp kan tänkas ha, och alla läkemedel som ska användas när, och alla symtom på alla sjukdomar och hej och hå...satan......

Men jag ska klara det! så får jag sommarlov på lördag förmiddag! det ska bli skapligt skönt!


puss

2 juni

Tillbaka i Örebro, och min egna lilla bastu....jag vet inte vad man ska göra för att det ska bli mindre varmt här inne...men är bara några dagar kvar nu!

imorn är det äntligen dags för mig att klippa mig, men har fortfarande beslutsångest över om det blir kort eller inte, det lär väl visa sig då antar jag..

Lite bilder från i lördags:
       

      

   

Hade kameran med mig på amazon, men det blev inte så många bilder... men kul var det!


Nu ska jag plugga lite..trots att det är skittråkigt

ciao:)

1 juni

oh...jag är fortfarande inte riktigt på gång än..

det blev hårt igår haha. Men riktigt trevligt! Vi var uppe hos Gustav och firade honom, sedan blev det amazon...
Den första jag möter i dörren är Emelie Jonsson, och jag blev såå glad! Så himla kul att se henne igen :)
Sedan var det dansgolvet resten av kvällen, och många glada återträffar, det är något visst med Flen alltså..och man uppskattar det mycket mer när man flyttat därifrån :)

Men som vanligt på amazon, det slutar inte alltid helt okej... kanske inte är amazons fel men haha... Jag och jeppe ramlade på dansgolvet, och då blev jag så förnärmad att jag och victor gick hem...dock var det precis i slutet iaf...

Lite snefylla, en totalt kraschad mobil men mycket glädje iallafall! bjuder på bilder imorn.. och angående mobilen..ja...vad säger man..Det var underbar tid med den..


Imorse gick jag och victor upp på stan åt pizza, och varsin mjukglass, åkte ut till orrö och hängde med killarna, sedan skulle vi kolla på fotbollen hemma hos mig...haha..båda två slocknade rätt fort, pappa sa att vi hade snarkat (läs: victor), och missade hela matchen, gjorde ju inte så mycket ändå.. Sedan var vi nere på ekborgen med grabbarna och spelade lite fotboll.. Underbar dag!
Jag orkade inte åka hem idag, åker imorn...och victor jobbar nu så funderar på att lägga mig snart så går tiden snabbare till klockan 06...


ciao ;)

RSS 2.0