sista september.

allt går i 180, det är knappt att man hinner med.

i måndags åkte jag till örebro för ett par föreläsningar denna vecka, jag passade på att göra av med en massa pengar, och njöt till tusen! mysiga hösttröjor, stövlar osv. det var jag värd! :)

ändrade planer gjorde att jag åkte hem redan igår, sjuka lärare och inställda föreläsningar.

så det var lika bra att åka hem, victor behövde avlastning här hemma med vildingen haha. det är full fart här hemma! hon heter Zelda efter victors favorittv-spel. ;)




2 sötnosar!



moa gillade att hon var så liten, hennes katt hemma är ju för stor, änsålänge ;)


usch, det börjar dra ihop sig snart. en vecka med hemtenta nästa vecka, sedan 3 veckors praktik, och sen dags för C-uppsats. och sen då?

usch.ångest.

imorn, lunch med linnea! och sen en lugn, händelselös helg, gud så skönt!



mys till tusen

så här bra har vi det här hemma:




mattes hylla är kanon att sova på ;)



nu kan man ju tro att hon bara sover, det gör hon inte! men det är svårt att få till en bild annars :)



börjar närma sig slutet på denna praktik, en vecka kvar.
en dag imorgon, onsdag ska jag till örebro för första gången på väldigt länge, torsdag är det praktik igen, och fredag är jag ledig. jag och victor ska till sjukhuset, jag ska med som stöd.


tillskott i familjen :)

lilla hjärtat
 


hon är helt gudomlig, hon har legat och sovit en bra stund nu på eftermiddagen, men nu är det full fart! får se hur mycket hon tänker sova inatt haha

hon är så liten och söt!



15 september. oj. vad tiden går.

ikväll är det match, och jag har kanalen. vilken jäkla tur för mig, men synd för mitt skolarbete som verkligen behöver skrivas, det ska in imorgon. men dygnet har ju 24 timmar.

livet är verkligen som tråkigast när victor jobbar kväll, vi träffades t.ex hela 5 minuter igår. inte illa, och det var vid 23.30 innan jag stängde mina ögon och somnade. och så här kommer det att fortsätta enda fram till söndag, eftersom jag jobbar dygn på lördag.


min iphone är helt fantastiskt grym! inte klokt vad bra den är! den har fått ett gott betyg av den rätt så kräsna victor också, idag försökte han sno med den till sitt jobb ;)

nej det är bäst jag fortsätter skriva, minst 1500 ord ska det vara. usch.


10 september

fredagkväll. fredagsmys. helg. jag tänkte spendera 25 av helgens 48 timmar på jobbet imorn. betalt jobb. till skillnad från praktiken, som gör en måttligt slutkörd. jag jobbar gärna, jag trivs. och pengar behövs ju alltid.

åh som jag älskar min finaste victor, men han är inte prio ett just nu, jag ser mer fram emot min Iphone4 som ska komma de närmsta dagarna. jag försöker intala mig det iaf, jag vet redan att jag blivit grundlurad av butiken jag bokat den i, enligt de skulle den ju ha kommit i förrgår, och knappt en dag senare. så jag räknar väl med ett par veckor iaf. men, det är det värt.


fina leksand, de slog till med hela 7-1 mot brynäs ikväll, ganska passande med tanke på 5 dagar kvar till premiären, och att VD:n bestämde sig för att sluta idag, sådär 5 dagar kvar till premiären. men det verkar ju gå bra utan honom.


näe, ska fortsätta kolla på pirates of the caribbean nu, får spana på johnny depp tills victor släpper datorn ;)

puss hörrni!

6 september

varit hemma från praktiken idag, kände redan i helgen att jag var dålig, igår kväll var värst, inte helt bra idag heller, och taskigt att smitta ner patienterna, de har nog ändå. så jag har tagit det lugnt idag.

håller på och säljer min mobil, har haft den ute på annons hela förra veckan på tradera, men sista budet blev bara 2000 och jag ville ha liiiiiite till....minst. så nu gör jag ett nytt försök med blocket. jag vill ha i p h o n e 4!  snart så :)

nej håller på och tvättar, bäst att ta tag i det!

puss hörrni


RSS 2.0