kvällsmys

nu har jag bäddat ner mig i min säng/soffa med mina stoora kuddar och en kopp the, och nu börjar spiderman 2, och den är ju inte helt fel att kolla på. även om jag tycker att 3:an är roligare att titta på bara för att tobey maguire, blir så snygg när han blir den "onda" spider-man en liten stund haha...

idag har jag träffat helena en stund också..har lånat en bok av henne..."mina hemligheter" av sophie kinsella..det verkar skitbra!

upp och tvätta imorn kl 10, och sedan kursstart klockan 13.00..

och nu är det bestämt att jag åker hem till helgen som kommer..jag och vigge är bjudna på kräftskiva också, så det ska bli kuuul!


sista augusti

snart är det dags för ännu en nolleaktivitet, idag ska vi ha sommarlekar med GIH, så vi får se vilka som vinner.
det ska bli kul att börja på riktigt med skolan imorn..få schemat och så där.

det bästa med att vara fadder måste ju vara att man inte behöva tänka på vad man ska ha på sig varje dag, man drar på sig sin faddertröja och fadderluvtröja, så är man redo för allt vad det innebär, kåren inkl. :)


och jag saknar victor så mycket, det är riktigt jävligt det här...jag tror att jag måste åka hem nästa helg, då har vi inte så mycket nollning iaf..
så är det.  för hur ska jag klara mig utan honom i 3 veckor till...det gör jag ju inte


PUSS


30 augusti

kom precis hem, jag pallade verkligen inte idag..

kvällen igår  var dock klockren! fy fan så kul jag hade! först hade vi speeddejting med nollorna, träffade mycket roliga människor...sedan gick vi till studentgatan, där vi styrde upp till lite korrefest, vilken visade sig bli mycket större än vad vi tänkt, vi var väl en 30 pers i lindas korridors vardagsrum,vilket inte är stort! och så mycket underbara människor!
sedan gick vi till kåren och ställde oss i kön redan vid halv nio, så jo...kvällen blev låång! allt var så bra hela tiden!

och idag fick jag höra " du var så jävla glad igår" "ja du var ju helt underbar"  såna kommentarer värmer verkligen.. det var länge sen jag fick höra såna...;) det känns bra, så att jag inte har tappat all min enorma glädje som jag har...

med rätt människor så blir allt perfekt!


men det tog på krafterna...så nu ska jag ta en macka och sen sova tror jag..vi har hållt igång hela dagen idag med


nya tag imorn!

puss puss

29 augusti

det är fortfarande stökigt här inne, men, jag har varit ute och "sprungit" elljusspåret iaf. det gick hyffsat..


jag ska snart hoppa in i duschen, och göra mig iordning för kvällen, kl 16 är det dags igen, nollorna ska på speeddejting ikväll haha..sedan drar vi vidare till bärseback, och sen kåren. jag tror att det kommer bli så mycket folk att man knappt kommer in men..man kanske har tur, vi får se :)

jag ska fixa min naglar nu kom jag på!

ha en bra kväll allihopa!

pusspuss

Nu är vi igång!

jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter... i 12 timmar har vi nu hållt igång med nollningen!

nu ikväll på aktiviteterna, kom det 86 stycken nollor! riktigt bra siffror! även om hälften kommer imorn är det fortfarande ganska bra!

jag ska göra lite mat nu..och förmodligen stupa i säng!

imorn blir det hårt ;) kåren, hejohå! brakpremiär!

mitt hem ser ut som ett bombnedslag, jag skulle tvättat igår, det glömdes bort, och jag handlade mat för 1000 svenska kronor! fy fan..och ändå vet jag inte vad jag ska laga nu...fort ska det gå!

27 augusti

nu har jag ju varit bosatt här i ett halvår.. så jag tycker det är dags att leta reda på de elljusspår som jag vet inte finns långt i från mitt hem..så det tänkte jag göra nu, och sedan åka ner på stan. Det är jag fasen värd tycker jag!



Såå bra!: slipknot- snuff

...

fan vad jävligt att sova utan victor inatt..hur ska det gå till?
vi har sovit ihop varenda natt i 3 månader, förutom de få nätter då vi jobbat...
man kommer lätt in i den underbara vanan..

ja men jag får göra ett försök.

hemma...i örebro

känns riktigt konstigt att sitta här igen...hemma i mitt egna hem! det kändes nästan som att det var första dagen någonsin jag kom hit..

men den känslan gick över fort :)

nu ska jag lägga mig i min efterlängtade säääng... och bara mysa :)

Vill ni veta vad lycka är?!

Här är svaret:



























Det här var den absolut bästa kvällen på heeela sommaren! 15 augusti...vi alla brudar gjorde etuna, precis som på gamla tiden! Helt underbart! Och jag älskar er något enormt mycket!

25 augusti

Sista dagen hemma i Flen...sen bär det av. Har kollat schemat idag, och det ser ganska bra ut!

Ikväll ska vi hem till jullan och kolla på alla hennes presenter hon fick på sin 5-årsdag, hon var så glad igår när hon berättade om allt, sötnos :)
Sen ska jag väl börja packa lite smått,

lägger in lite bilder från resan:


våran strand, från hotellet...skapligt












resten kommer in på fejjan så småningom!

men avslutar med denna: HEJ JAG HAR FÅTT EN DRINK FÖR  MYCKET!


home sweet home

hemma hemma...

det känns måttligt kul! hade gärna stannat kvar en vecka till...
vi såg ett moln i lördags morse haha..det var det enda!

vi har tagit 476 bilder, tänkte lägga ut de allihopa imorn ;)

Nu ska vi sova, victor börjar nya jobbet imorn. och jag ska börja packa inför örebro ht 08, det känns faktiskt ritkigt bra...det ska bli najs att åka tillbaka!


skriver mer imorn!

Pusspuss


Nu ska jag gå och väga mig...fy fan, det ser jag inte fram emot, och nu, nu är det dags för förändring!  Jag trivs inte med mig själv, och jag tänker ändra på det!

vi njuter

hoho....en hälsning från oss!!Vi har det sååååbra, idag hatr vi haft ca 35 grader i skuggan..jag klagar inte!!

Idag har vi tagit oss lite längre ner längs stränderna och väl där mötte vi pliggen mf. (victors kompis och flensbor)

Vi har det iallafall underbart, och nu ska vi snart gå och äta middag, förmodligen blir det b-sås ;)


hoppas ni har det bra hemma..har ett par glassiga bilder jag ska visa er sen :)

puss och kram!

Tack tack tack...

hej och hå...

klockren kväll igår!!

gick av mitt sista arbetspass igår morse, hem till vigge som sov så sött, la mig i sängen och kollade på absoluta höjdpunkten på OS, gymnastikfinalen i mångkamp..herregud vad spännande det blev! Sedan åkte jag in till etuna, gick en sväng på stan, träffade lilla jullan på stan, så söt såå! vi missar hennes kalas imorn, men vi får gottgöra det med presenter när vi kommer hem haha.

Sedan gick jag hem till åsas pappa, där åsa och sofia hängde..vi gjorde oss iordning, så himla mysigt, som på gamla dar..;)
vi gick och köpte hem thaimat, när vi var riktigt snygga kom Sara och vi åkte hem till PP, och drack lite vin..när Emelie dök upp åkte vi hem till Linnea och Andreas där förfest och födelsedagsfirande stod på schemat...tror vi blev runt 20 när alla hade kommit! Det kändes som att det låg i luften att det är sista gången man ser alla på ett tag...vi hade såå kul..
Sedan bar det av  till Harrys, och när man stod där på dansgolvet med alla mina fina tjejer, vi tog i allt vad vi kunde till "fångad av en stormvind", blev man ju nästan tårögd...vilken vacker syn! 
bilder kommer senare..

Det är tur att vi redan vet när vi ses igen, 11 oktober är det storfest i örebro, och det ser vi fram emot!

victor är iväg på match nu, och jag tänkte kanske packa lite...känns som att det börjar bli dags, haha...halv 4 ska vi nog åka inatt...

Det ska bli så förbannat skönt att komma iväg, sola och bada, njuta av allt...och av varandra ;)



Du och jag, hjärtat!



Gammal bild, men vacker som få!

here we go!

mmm vaken, smått...men nog är det värt det,eurosport vägrar dock fungera...deras sändning började halv...så får vänta till svt drar igång..tio i sex...sen är det dags för Artistic gymnastics yeah! 

jodå jag är uppe! 2 timmar tidigare än jag behöver....

????

okej, det finns mycket man får ta och acceptera i ett förhållande...som att victor doppar sina mackor i varm choklad på mornarna, med pålägg som ost, kaviar och marmelad...dock inte alltid samtidigt, men det har hänt det med... varje gång det händer så måste jag titta bort, för att slippa kväljningar, för jag tål det inte..och jag skulle själv kräva en hel del pengar (tusenlappar?) för att ens överväga att göra likadant...

MEN, nu har han precis gjort korv med bröd här, ketchup och senap på, kommer in med ett glas cola, och är på väg att doppa sin jävla korv i colan, aldrig i livet sa jag...då får du ta dina korvar och gå hem...vad i helvete?!


Men jag älskar honom ju ändå ;)

11 augusti

joråsatte jag håller på och tvättar...det vore ju kul att åka till grekland med lite rena kläder iaf..

Helgen var tung, mycket jobb blev det...och ett beesök i kholm, öltält+statt..kan inte påstå att det var roligt att kliva upp och traska till jobbet kl 08 igår. Men ibland får man offra sig lite, det var första gången jag var "ute" i sommar...vad har hänt? mognad eller toffel?! haha...

Nu har jag bara två arbetspass kvar..sen är det slut för den här gången..kanske för sista gången? vem vet..

imorn ska vi ha våran sista tjejkväll också..vi tänkte först åka till Harrys, men vi har tänkt om och ska laga mat hemma istället..det blir mysigt om något!

på fredag smäller det, vi ska fira Linnéa, med en fest hos de i etuna, det ska bli jättekul, med alla man tycker om...många kommer man inte se på ett tag... Truki som var med i lördags, kommer man inte se förrän runt lucia t.ex..

Har ju glömt att berätta att victor hjärtat, har förmodligen fått jobb här hemma i flen..skönt för jag började ställa in mig på att ha honom i norge igen..jag var inte så sugen på det. Så det känns skönt att han stannar...och får fast jobb :) han som så gärna vill flytta hemifrån..han nämner det dock bara på mornarna när han blir väckt, när det står mat på bordet säger han inte mycket om det ;)


puss homies

08-08-08

jag tänker inte röra mig på hela dagen..
jag ska ligga här i soffan och bara vänta på OS-invigningen...får se vad kineserna har hittat på...

jag är sliten, ont i huvet... och vädret höjjer ju inte humöret

6 augusti

nu skulle man kunna säga att det är bara några få minuter till OS börjar...tyskland-brasilien börjar snart...dock är ju invigningen på fredag! Jag har koll på allt nu när jag köpt OS-guiden från aftonbladet...så jag vet precis när alla gymnastiktider är, det blir till att gå upp runt 04.00 varje morgon...lätt!


igår på jobbet när jag öppnade upp som vanligt, dörrar och fönster, var det första gången på hela sommaren som jag fick ner rumstemperaturen under 25 grader... det känns redan som att vi är i oktober eller något...måttligt kul.


Måste ju lägga in bilder från i torsdags, på dessa skönheter också, vill ni köpa, så är hanarna inte tingade;)

Tindra, stolt mor :)














ohhh de är ju så fina, vilka sköningar alltså, när de hade ätit..spred alla ut sig och somnade på 3 sekunder..så påfrestande var det:)

Sen hälsade vi på Boss också, snygging... tog ett par varv på honom, det känns fortfarande i ljumskarna





Jag gillar min ridoutfit, haha...jag kom ihåg ridstrumporna men inte byxorna..men det där gick fint, dock en liten tendens till skavsår på låren ;)




Sedan efteråt åkte jag hem till Hanna och Mattias där victor var och spelade poker, där fanns det ännu ett charmtroll, Viggo på 5 månader..hej o hå, såå himla söt!! Det är mycket man vill ha på en gång, hundar, bebisar och hästar...;)


Innan fotbollsmatchen nu, så frågade reporten till expertkillen vad han hade för "russin" som han mest såg fram emot, det första han sa var " gymnastikfinalerna, det kommer bli riktigt bra, det är tight mellan USA och Kina"

Det ska bli sjukt kul!

uuuääck

fy fan jag ryser i hela kroppen..
vi sitter här jag och vigge och spelar poker på varsin dator, vi har släckt ned lite...jag sitter i sängen.
när jag är som mest förbannad över att jag åkte ut ur en turnering, tittar jag mig omkring i sängen i dunklet...DÅ...på kudden brevid mig(!!!!) är det någonting som rör sig, blodet fryser till is i mig och jag drar andan, och victor skriker "vad fan är det där" springer och tänder lampan...nej men visst!! Tjena! Jag har en grön/brun larv i SÄNGEN, brevid mig, som håller på och sträcker ut sin äckliga smala långa kropp... herregud...

jag är inte rädd för småkryp, vandrade pinnar, tusenfotingar,daggmaskar, you name it...(fråga Linnéa).men när jag blir överraskad och de är i sängen..då är det inte roligt längre...


vimmelpic



Jodå än så länge blir vi med på vimmelbilderna :) trots att vi blivit ett par år äldre ;)


Nu ska jag åka ner till kontoret och se till så att jag får lön i augusti, och sedan ska jag åka till katrineholm och hämta mitt pass...det kan vara bra att ha när det är dags.

3 augusti

går in på näst sista veckan med jobb imorn..det känns skönt, men samtidigt innebär ju att det börjar närma sig slutet av den här sommaren....kul,verkligen.

igår var victor och jag bortbjudna på grillning och sleepover hemma hos Victors kusin, robin.
Det blev en skitkul kväll, precis lagom med folk, och vi spelade spel och drack...tjugo i fyra imorse gav jag upp iaf, victor sa att jag aldrig någonsin har somnat så fort som jag gjorde...haha
han själv höll igång till halv 5 kanske..

Så gick vi upp runt elva, då hade robin och bettina dukat upp värsta hotellfrukosten för oss 5 som hade sovit över.. solen sken så det blev frukost ute, och sedan självklart lite kubb :)


min kamera har tagit sin sista bild nu också...det var väntat, men känns lite sorgligt ändå...jag har dock inte råd att köpa ny innan resan...endast två veckor kvar nu....härligt!


RSS 2.0