6 augusti

nu skulle man kunna säga att det är bara några få minuter till OS börjar...tyskland-brasilien börjar snart...dock är ju invigningen på fredag! Jag har koll på allt nu när jag köpt OS-guiden från aftonbladet...så jag vet precis när alla gymnastiktider är, det blir till att gå upp runt 04.00 varje morgon...lätt!


igår på jobbet när jag öppnade upp som vanligt, dörrar och fönster, var det första gången på hela sommaren som jag fick ner rumstemperaturen under 25 grader... det känns redan som att vi är i oktober eller något...måttligt kul.


Måste ju lägga in bilder från i torsdags, på dessa skönheter också, vill ni köpa, så är hanarna inte tingade;)

Tindra, stolt mor :)














ohhh de är ju så fina, vilka sköningar alltså, när de hade ätit..spred alla ut sig och somnade på 3 sekunder..så påfrestande var det:)

Sen hälsade vi på Boss också, snygging... tog ett par varv på honom, det känns fortfarande i ljumskarna





Jag gillar min ridoutfit, haha...jag kom ihåg ridstrumporna men inte byxorna..men det där gick fint, dock en liten tendens till skavsår på låren ;)




Sedan efteråt åkte jag hem till Hanna och Mattias där victor var och spelade poker, där fanns det ännu ett charmtroll, Viggo på 5 månader..hej o hå, såå himla söt!! Det är mycket man vill ha på en gång, hundar, bebisar och hästar...;)


Innan fotbollsmatchen nu, så frågade reporten till expertkillen vad han hade för "russin" som han mest såg fram emot, det första han sa var " gymnastikfinalerna, det kommer bli riktigt bra, det är tight mellan USA och Kina"

Det ska bli sjukt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0