16 Oktober

He is here

Ja nu är han här. Ed Belfour. Han landade i morse på Arlanda. och det finns vissa som suttit hela natten och följt hans väg över Atlanten. Dock inte jag ;)

Det står om honom överallt, aftonbladet,expressen, textv...det är filmer osv..förväntan är mycket stor

Det ska bli mycket spännande. Vi får se hur det kommer gå!

3 poäng ikväll är en bra bit på vägen...

Stockholm igår. Började inget bra, polisen tog oss redan utanför Gnesta...aj aj..."lite" böter...trist.

Sen väl uppe i sthlm, nya kvarter för oss..Östermalm. vi irra runt ett bra tag innan vi hittade salongen sofie skulle till på eftermiddagen..Sen skulle vi till Restaurang Pontus, Stureplan, mycket exklusiv ;) Malin jobbar ju där, Soffans syster. När vi väl hittade dit efter mycket om och men...Va fan, drottninggatan hittar man ju på men resten då.. ;)

Man kände sig lite utanför där inne, vi kanske inte passade in så jättemycket men..det gjorde ingenting. när vi fått vår mat, kalkon och grejjer, kommer Malin med ett stort leende, med ett fat och säger " jag har en liten överaskning åt er!"

oh herregud...OSTRON! Jag har aldrig tänkt smaka ostron,musslor eller liknande...det verkar så äckligt! Bara det att ostronen lever när man stoppar de i munnen...uh

Men det var ju bara att testa..konsistensen gjorde att det nästan var på väg upp igen, men annars smakade det mest saltvatten och sjögräs haha...

Väldig annorlunda lunch var det..men trevligt!

Sen på vägen hem svängde vi förbi IKEA, efter 20 minuter var vi tvunga att gå och hämta en stor vagn haha...


Pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0